Besteonderdelen.nl valt onder Autodoc, zoals heel veel websites. Ze domineren de (consumenten)markt en er is dan ook weinig concurrentie. Op het eerste gezicht valt dit alleen niet zo op. Ik heb ee... Ver mais
Ik heb een waterpomppoelie besteld voor mijn BMW E36 en deze is al kapot binnengekomen met een hoekje van het onderdeel af. Daarna vul ik een retourformulier in en krijg ik een email met dat ik extra... Ver mais
Goede producten( ook de juiste !!!) , veel keus , goede prijzen en super verpakt . Levering iets langer dan normaal in Nederland maar dat komt omdat het uit Duitsland verzonden wordt . Ik bestel alti... Ver mais
Niet goed ! Ik heb duidelijk door gegeven wat voor onderdeel voor de saab 2001 93 aneversery lambdosonde maar gemonteerd maar bleek ver keerde stekker maar heb het gebruikt dus terug sturen is dan m... Ver mais
Besteonderdelen.nl biedt een breed scala aan van originele onderdelen voor alle automerken. Als u remschijven, katalysatoren, spiegels of andere onderdelen zoekt, u kunt alles vinden in onze online auto-onderdelen winkel. Door eenvoudig te surfen op het internet, is het vinden van uw benodigde onderdeel nu nog makkelijker. Wij bieden een enorme selectie van onderdelen voor vrijwel alle automerken aan. Of u nu een Mercedes-Benz, VW, Audi, BMW, Opel, Toyota, Mazda, Citroën, Peugeot, Renault , Honda, of een auto van een zeldzaam merk bezit, wij kunnen u verzekeren dat u bij ons altijd onderdelen voor uw auto kunt kopen.
Pede aos clientes que avaliem
begin juni vorig jaar een aircopomp ontvangen van Lucas en een tijdje in de doos gelaten omdat eerst een ecuprobleem aan mijn auto moest worden opgelost. Daarnaast alle onderdelen airco vervangen. Recentlijk de pomp gemonteerd om bij het aansluiten van de leidingen te zien dat de schroefdraad voor de hoge druklijn in de nieuwe pomp bijna geheel was verdwenen. Onbruikbaar dus maar wel gemonteerd omdat een auto nu eenmaal niet rijdt zonder aangebrachte pomp. Alles 2 maal uyitgelegd en op schrift met foto's toegelicht. Tot 2x toe een garantieformulier ingevuld. Zonder resultaat terwijl iedereen met enige kennis van zaken op de foto kan zien dat het defect ontoelaatbaar is. Bedrijf blijft bij het standpunt dat de gehele pomp moet worden gefotografeerd en daarna te bezien of garantie van toepassing is. Met excuses een nieuwe pomp sturen en de defecte kostenloos terugsturen is kennelijk ondenkbaar.

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Correcte en snelle evering tegen een scherpe prijs.

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Very happy, my order was processed quickly same day and shipment arrived in 2 days. I experienced an excellent service at a very good price.

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Past precies en heel gemakkelijk te vervangen

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Onderdeel werkt maar de levertijd viel me iets tegen.

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Goed geregeld en volgens afspraak
Vriendelijke mensen ondangs hun drukke werk

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Zustersite van "auto onderdelen24" site klopt niet. Onderdelen zijn niet op voorraad ook al staan ze als zodanig aangegeven. Dus kan het zomaar een week duren voor je je spullen hebt. Ook geen betrouwbare leveringsinformatie. Dus alleen iets kopen als je het niet morgen nodig hebt.

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Je wordt door dit bedrijf opgelicht je kunt geen direct contact maken. De bestelling wordt niet geleverd. Ik ga dus ook bij de politie aangifte doen

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Geerhard Pol, Goede en overzichtelijke site het bestelde onderdeel was correct en past op mijn auto het onderdeel een lambdasonde werkt goed en is weer APK goedgekeurd.
De levertijd was ook goed volgens de opgegeven tijd.
Het enigste min puntje was dat de opgegeven tel.nrs. niet bereikbaar waren maar via de mail verliep de communicatie correct en goed, er werd zelfs aan de hand van het VIN nr. gecontroleerd of het onderdeel op mijn auto paste.
Dus ik ben dik tevreden wel jammer dat het bij sommige klanten niet helemaal goed gaat wat de reden daarvoor dan ook mag zijn.

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Snelle levering en een uitstekend product, verzendkosten wel pittig maakt het aantrekkelijk om een echte winkel te bezoeken!

Resposta da Besteonderdelen - Netherlands
Levering duurde voor mijn telang , wist niet dat het uit het buitenland zal komen als ik het had geweten had ik het hier niet besteld.
Want had het artikel met spoed nodig.
Waarom nl achter de website als het niet uit nederland komt.