BestSale Avaliações

2.016
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ruim een maand geleden een Demeyere Alu pro ceraforce pannenset besteld. Aantal keren met Bestsale gebeld over de late levering en telkens zeer correct te woord gestaan Leveringsprobleem lag bij Dem... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Am 2ten bestellt, auf schriftliche Nachfrage meinerseits dann am 21ten erhalten, keine Erklärung (oder gar Endschuldigung) dazu. Zum Vergleich Amazon liefert am nächsten Tag, Lieferzeit direkt a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerste bestelling gedaan. Product hier gehaald voor een stuk lagere prijs dan normaal, tot nu toe geen problemen. Behalve het feit dat er is verzonden met GLS terwijl ik had gekozen voor DHL is de ver... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nog nooit, en echt nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een bedrijf! 1 ster is nog veel te veel! Ze accepteren mijn retour niet en geven een reden op (en ook nog met veel taalfouten) waarvan ik... Ver mais

Detalhes da empresa

extra afhaalkortingen -25% online bestellen BIJ bestsale.be = Al uw keukenbenodigdheden en huishoudelijke artikelen van bekende merken tegen lage prijzen. U kan alle producten terug vinden online op bestsale.be = ook met extra afhaalkortingen -25% online bestellen en nadien in onze toonzaal afhalen te Overmere België (bestsale.be) Bij BestSale.be vindt u wekelijks één of meerdere aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk en hoe scherper de prijs. leveringen vinden plaats in België én Nederland en in heel Europa. 24h/24h kan men bestellen via de webshop: handig én snel. Levering aan huis/werk of afhaling in de toonzaal. BTW vrij voor zakelijke klanten buiten België op onze rechtstreekse site. Een bezoek aan de toonzaal is mogelijk.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.016)

65 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Afgelopen 3 jaar al enkele malen Demeyere potten en pannen besteld. Zonder uitzondering altijd netjes en op tijd geleverd door BestSale.be tegen scherpe prijzen.

23 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lees eerst heel goed de omschrijving…

Lees eerst heel goed de omschrijving van het artikel voor je hier iets besteld.
Het retour sturen is namelijk op eigen kosten, en heb geen haast om je geld terug te krijgen.
Een positief punt.. het reageren via de mail gaat wel goed.

19 de agosto de 2025

*let op.

*let op.
In december een pan van Demeyre gekocht bij Bestsale. 175 euro kosten. In januari brak deze in 2 stukken. Opgestuurd en nu komt ie: volgens Bestsale is de pan bij Demeyre niet meer op voorraad en volgens Demeyre hebben ze hem allang verstuurd aan Bestsale. Met andere woorden: ik heb nog niets ontvangen. Klantenservice is asosciaal in antwoorden. Ik kan fluiten naar mn geld. Pas op - Bestsale = Baddest sale EVER.

update: ze reageren al 3 maanden niet meer op emails.

12 de setembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooie borden die wel op zich lieten wachten

Ik bestelde keramiek borden en ben er zeer blij mee. Jammer dat ze lang op zich lieten wachten (heb er zelf moeten voor bellen) en dat de bestelling niet compleet was door problemen bij de leverancier

25 de agosto de 2025

Beste Ann Baeyens,

Onze oprechte excuses voor de laattijdige levering. Helaas zijn wij in sommige gevallen afhankelijk van onze fabrikanten, en in dit geval werd de vertraging veroorzaakt door een laattijdige levering van hun kant.

We doen er alles aan om dit in de toekomst te vermijden en danken u voor uw begrip.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte ervaring met retour die niet…

Slechte ervaring met retour die niet aanvaard, noch terugbetaald wordt. Mijn uitwisselingen met hun klantendienst waren kort en bot, met informatie die niet klopt.

25 de junho de 2025

Resposta da BestSale

retours worden altijd aanvaard binnen de 14 dagen, maar u bent onbekend, zelf geen klant van ons, concurrent blijkbaar na onderzoek

Goede kwaliteitsproducten en service

Goede kwaliteitsproducten en service

Grote webshop met veel kookproducten voor een scherpe prijs. Tijdens het bestelproces goed op de hoogte gehouden van de vordering.
Na het ontvangen bleek een van de pannen een beschadiging te hebben ten gevolge van het productieproces, deze werd binnen no time omgeruild. Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice.

8 de agosto de 2025

Resposta da BestSale

Fijn dat je tevreden bent, Frederik

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede aanbieding en uitstekende service

Duidelijke site, goede aanbieding, vloeiend bestel- en leverproces en goederen prima beschermend verpakt en tijdig ontvangen

24 de julho de 2025

Resposta da BestSale

Beste Angelo, hartelijk dank dat je je ervaring met ons hebt gedeeld.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoals bij al mijn bestellingen bij…

Zoals bij al mijn bestellingen bij Bestsale,
snelle levering. Zeer zorgvuldig verpakt.
Product precies zoals beschreven aan een scherpe prijs.
Een keer heb ik een beroep moeten doen
Op de after sale service i.v.m. een productiefout in een product. Ging ook snel, soepel en op een hele prettige manier. Top firma !
Gerard R. Amstelveen, Nederland.

24 de julho de 2025

bedankt Gerard

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Net geen 5 sterren

Net geen 5 sterren, duurde lang voordat bestelling binnen was. Verder prima afhandeling

9 de julho de 2025

Resposta da BestSale

Beste klant. Bedankt dat je ons op een respectvolle manier feedback hebt gegeven om ons intern te helpen verbeteren

Verkeerde produkt geleverd.

Verkeerde produkt geleverd.
Op de website staat nergens aangegeven,dat ze zomaar andere kleuren sturen. DE BESTELDE KLEUREN STAAN DUIDELIJK OP DE FACTUUR!
En vervolgens dit ook niet opgelost.
Niks.
Jolien de Ridder heeft het gewoon erbij laten zitten.
Ik moet het terugsturen op eigen kosten naar Belgie.
Na herhaaldelijk vragen om een door bestSale gefrankeerd retourlabel, slechts een doodzwijgen.

8 de julho de 2025

Resposta da BestSale

Beste Pankaja van der meer , betreft je sistema mini potjes van 5,9 euro gemengde kleuren, u heeft 14 dagen de tijd om altijd retour te doen. werd ook zo meegegeven, het product dat geleverd is kan je de kleuren niet kiezen, indien u dit niet goed vind kon je altijd binnen de 14 dagen retour sturen zoals op de website ook wordt meegedeeld.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Doe iets aan de communicatie!

Het ontvangen product is prima. Alleen het verzenden duurde 4 weken. Er was geen enkel communicatie over vertraging vanuit Bestsale. Pas toen ik naar een tracking nummer vroeg kreeg ik een bericht dat het bedrijf 2 weken op vakantie zou gaan en in die tijd sowieso niets verstuurd zou worden. Erg vreemd, waarom wordt de klant niet geïnformeerd over vertragingen? Uiteindelijk heb ik het product na 4 weken alsnog ontvangen.

8 de julho de 2025

Beste Heike Spieth:
U heeft van ons op 20 juni 2025 een e-mail ontvangen waarin wij u hebben geïnformeerd dat wij met vakantie waren en dat verzending pas na onze vakantie zou plaatsvinden. U had toen ook de mogelijkheid om te annuleren indien gewenst.

Zoals aangegeven is de bestelling na onze vakantie verstuurd, geheel volgens de communicatie.

Wij vertrouwen op uw begrip – iedereen heeft immers recht op een jaarlijkse vakantie.