Het was voor het EERST in de winkel in Valkenswaard dat ik me klant voelde. Van goed advies werd voorzien en geholpen werd door een empathische medewerker, die alle tijd voor me nam. Ik zou om een... Ver mais
Localização
Trocar localizaçãoRichterpad 9, 5554 BJ Valkenswaard, Noord Brabant, NL
Veja o que dizem as avaliações
Ik ben ontzettend goed geholpen dor een dame waarvan ik jammer genoeg de naam niet meer weet. Zij heeft heel goed geluisterd naar mij en samen hebben wij het juiste toestel gevonden en ik moet zeggen... Ver mais
Vakkundig en vriendelijk. Oplossing gevonden voor mijn zeer kleine gehooringangen. Alleen jammer dat de verbinding van de app en telefoon iedere keer uitvalt en die verbinding komt er alleen als ik... Ver mais
In de levering van Phonak-hoortoestellen is het bedrijf goed in. Waar Beter Horen een onvoldoende scoort, is het niveauverschil bij de audiciens. Het loopt te veel uiteen van: vervelend dat er nu wee... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Richterpad 9, 5554 BJ, Valkenswaard, Noord Brabant, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Beoordeling.
Vriendelijk en deskundig personeel,
Nemen alle tijd voor je .
De service daarna is prima .
Duidelijke informatie.
Duidelijke informatie.
Nog extra periode gekregen om aanpassingen uit te proberen.
Deskundige audicien
Fijn geholpen
Vriendelijk geholpen door Marianne. Ze geeft goede en duidelijke uitleg.
Overig personeel dat er werkt in Valkenswaard is altijd vriendelijk en behulpzaam.
De audicien Nick van Hout
De audicien Nick van Hout
Is iemand die rustig en deskundig advies geeft zonder meteen iemand het duurste aan te smeren
Wat dat betreft is hij een voorbeeld voor de branche
Hij is patiëntengericht
Ben maar zuinig op dit soort deskundigen
Want die zijn schaarser dan je denkt zoals ik gemerkt heb
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Super vriendelijke en duidelijke service
Duidelijke en super vriendelijke medewerker heeft ons erg goed geholpen van begin tot en met nu alle informatie die we nodig hadden hebben we gekregen en ze was super vriendelijk en duidelijk.

Resposta da Beter Horen - Valkenswaard
Na aanvankelijk een zeer negatieve…
Na aanvankelijk een zeer negatieve ervaring bij beter horen, waarbij men mijn hoorapparaat was kwijtgeraakt ( het was niet aangekomen bij de reaparateur !!) is deze omgedraaid naar bijzonder positief. Met nam het contact met Marianne de Hoon was zeer positief, deze dame begrijpt een klant, is zeer kundig in het beoordelen en het adviseren van een klant met gehoorproblemen.
Ik heb persoonlijk grag met haar te doen, ze weet van wanten, en is zeer deskundig in het afhandelen van mijn gehoorprobleem
Compliment voor haar
Fijne ervaring
Deskundige medewerkers .
Ze nemen er de tijd voor om je de juiste informatie te geven.
Ik hoor weer een stuk beter.
heel goede uitleg heel netjes
Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg, prima en rustig geholpen en alle tijd genomen.
Behulpzaam en goede persoonlijke service
Prettig geholpen door deskundige…
Prettig geholpen door deskundige medewerkers. Zeer behulpzaam en meedenkend.
Zeer deskundig
Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid van Marianne van Beter Horen. Ze stelt je op je gemak en ze weet waar ze over praat. Heb nu voor de 2e keer mijn hoortoestellen bij haar gekocht. Dit huidige hoortoestel wat ik nu heb draagt bij dat ik in mijn dagelijks leven beter kan functioneren. Nogmaals dank je wel !
Een hele prettige wijze naar een beter geluid
Een hele prettige wijze van klantgerichte benadering. Het hele proces wordt goed uitgelegd en er is zoveel tijd ingeruimd als nodig is. De contacten tussen de winkel en thuis zijn prima verlopen.
Oordopjes blijkbaar niet voor heren met geknipte nagels
Ik ben bij beter horen geweest voor op maat gemaakte oordopjes om te slapen. Waren na een weekje klaar. Echter na 6 keer gebruik brak het uitsteek lipje af. ( ik deed er toch voorzichtig mee)
Ik ging terug en de verkoper zei; dat heb je snel voor mekaar… Men gaf aan dat het oneigenlijk gebruik was en dus geen garantie. Hij gaf aan dat ik, of mijn nagels moest laten groeien, ofwel een dame moest zoeken met lange nagels welke me kon helpen. Top advies 😡
Heb voor 48 EUR een nieuwe moeten laten maken. Had wel wat meer coulance verwacht…

Resposta da Beter Horen - Valkenswaard
Vakkundig en vriendelijk!
Alleen jammer dat de verbinding van de app en telefoon iedere keer uitvalt en die verbinding komt er alleen als ik internet en Bluetooth uitschakel. Verder heb ik vaak een echo heb als ik naar de tv luister. Ondanks dat toch heel tevreden: misschien kan de rest nog opgelost worden!
Zorgvuldige en persoonlijke…
Zorgvuldige en persoonlijke ondersteuning. Goede uitleg over producten en prijzen (wat is verzekerd en wat niet). Op maat naar mijn moeder toe. Betrof vestiging in Valkenswaard.
Vakkundig en vriendelijk!!!
Ontzettend blij met de vakkundige begeleiding. Alle tijd en steeds weer proberen om mijn wensen te verbeteren!!