Nadat ik dit bericht heb geplaatst, kreeg ik een mail over het onbedoelde abonnement verwijdert is...en maandelijks geen koste eraf zal worden gehaald. Dank daar voor. Vandaar nu 4 punten.... Ver mais
Eerdere review geschreven, krijg antwoord dat ik moet mailen naar hun klantendienst, wat ik meteen doe. Zij beweren nadien geen mail gehad te hebben. Nu een 2de x dezelfde mail gestuurd. Update;... Ver mais
Dit receptenboek gekocht overigens heel snel in huis. De recepten zijn heel smakelijk met al de ingrediënten die je kunt toevoegen. Het geeft totaal geen gevoel dat je aan 't lijnen bent maar heerlij... Ver mais
Het boek komt digitaal, dus snel binnen. Ik heb 101 koolhydraatarme ovenschotels besteld. Er staan veel lekkere recepten in, inmiddels al een aantal geprobeerd. Ik eet niet koolhydraatarm, maar wil we... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Super lekkere ovenrecepten, een absolute aanrader!

Resposta da Bgreat
De website van BGreat is makkelijk toegankelijk, overzichtelijk en geven ook alternatieven voor de bestaande recepten, zoals minder suiker en ander soort ( of geen ) vlees. De informatie over gezonde ingrediënten zijn waardevol. Er worden producten in de gerechten gebruikt, die in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Kortom BGreat is een aanrader voor mensen die gezond en low carb willen gaan dineren!

Hallo
Ik heb heel veel steun aan de week menu's vergt weinig inspanning en is erg lekker
Ik heb nog geen honger gehad en dus niet hoeven snaaien heel fijn ben er heel blij mee

Resposta da Bgreat
Sinds maandag begonnen met het 30 dagen programma.
Het is goed vol te houden en de dingen die je eet zijn lekker.
Moet zeggen dat ik soms snachts wel wat honger heb maar ik denk dat dat een kwestie van afkicken is.
Ik heb al veel geprobeerd maar dit is tot nog toe heel goed te doen.
Af en toe heb wel een vraag en als ik die stel krijg ik heel snel een antwoord, dat is ook fijn want dan kun je gelijk verder.

Resposta da Bgreat
Ben 3 weken bezig . Vindt het wel moeilijk om goede balans te vinden. Maar blijf lekker doorgaan .

Resposta da Bgreat
Zeer tevreden over de menu's en vooral de ovenschotel zijn heerlijk.met vragen krijg je direct antwoord,volg het nu een maand en is goed vol te houden, zijn makkelijker om klaar te maken en erg lekker.

Resposta da Bgreat
Heel duidelijke recepten en niet van die onbekende dingen ertussen. Ik ben heel tevreden

Resposta da Bgreat
Ik probeer al maanden mijn geld terug te krijgen,
Dus geen boek en geld weg😡
Reageren niet op mijn mails,zijn niet telefonisch te bekijken ,dus bedenk je nogmaals als je iets besteld bij bgreat.
T de Vries -Meijering

Resposta da Bgreat
Mijn vrouw heeft al gereageerd, we zijn zeer zeker tevreden .
Groet Jan Dikkerboom

Resposta da Bgreat
Heerlijke maaltijden en gemakkelijk te maken

Resposta da Bgreat
Ik ben blij met de recepten,Heel fijn de week menu s.Alles is uitgestippeld voor me ik hoef alleen de boodschappen van het lijstje te kopen.Als ik een vraag heb stel ik die en wordt snel en goed behandeld.
Dit kan ik goed volhouden.

Het werkt echt...
Ik ben nu 1 qeek bezig en al 3 kg kwijt.
Zeker wen aanrader.
En de recepten zijn heerlijk

Resposta da Bgreat
Ik heb verschillende mails gestuurd naar bgreat,maar ze reageren niet,
Ik heb per abuis 2x 18,50€ over gemaakt naar hun rekening (koolhydraatarm recepten boek) dus nu vraag ik het geld terug te storten,
Dus kijk uit als je zaken wil doen met dit bedrijf,bekijk ook eens de reviews 😡
T de Vries-Meijering

Resposta da Bgreat
Één voor één heerlijke, simpele en koolhydraatarme recepten. Af en toe voeg ik wel een mager blokje bouillon toe.

Resposta da Bgreat
Veel leuke receptjes om mee aan de slag te gaan. Per week zit er ook een boodschappenlijstje bij. Kan niet wachten om eraan te beginnen.

Resposta da Bgreat
Zeeeeeer slecht al twee jaar niets besteld , vorig jaar paar keer zomaar 39,00 euro van mn rekening gehaald ,deze maand 10 euro, vorige maand 21 euro en het gaat maar door en geven niet thuis!

Resposta da Bgreat
Het zijn fijne recepten .Alles staat goed aangegeven..m

Resposta da Bgreat
Heb de recepten ontvangen en hebben er nu 3 dagen opzitten. Doe het samen met mijn man. Hoeveelheden ruim voldoende, komen niet echt aan 6 eetmomenten, 3 is genoeg voor ons. Gaan met goede moed samen verder.

Resposta da Bgreat
Z'on 2 weken geleden het boek besteld en betaald, maar nog steeds niets ontvangen. Kunnen jullie dat nakijken voorm mij?
Groetjes,
Shirley
Uit Vught
Contact gehad met Bgreat en alsnog het ebook gestuurd gekregen. Ik dacht eigenlijk een gewoon boek besteld te hebben, maar dit is niet zo. Wel een refund aangeboden gekregen wat ik heel erg waardeer. Ook heel snel respons gekregen. Petje af voor de service 🙂

Resposta da Bgreat
Super tevreden met jullie ebook. Ik ben eindelijk mijn doelen aan het behalen. Zo kan ik toch een keer mijn goede voornemens gaan waarmaken! Ik ben fan en ga zo door! :) Ps. ook super goed geholpen door Rozemarijn!!