Bike Heroes Avaliações 33

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De reacties van de klantenservice is niks op aan te merken , Maar de kwaliteit van het zogenoemde Wolkenzachte zadel laat toch veel te wensen over . Ik heb 56 KM gefietst , maar ben toch 2 keer moet... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Communicatie, leveringen het gaat heel traag , enkel een mail dat je bestelling goed is ontvangen, daarna geen communicatie en je wordt opnieuw in wachtrij gezet als je opnieuw vragen stelt via mail..... Ver mais

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

33 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Had ik maar eerder op Trustpilot…

Had ik maar eerder op Trustpilot gekeken. Levering blijft uit, krijg als antwoord dat je geduld moet hebben. Volgens tracking nummer is na ruim een week nog steeds niks bekend bij transporteur. Al diverse mailtjes gestuurd...antwoord blijft: Geduld hebben. Dit gaat dus direct retour bij ontvangst. Respectloos zoals men hier mee omgaat.

Blijkbaar wachten ze expres zolang met verzenden zodat je het niet meer binnen de termijn terug kan sturen.

Daarna mag je het op eigen kosten terug sturen naar het buitenland, waardoor mensen ontmoedigd raken en het houden.

2 de maio de 2026

slechte kwaliteit producten

slechte kwaliteit producten, zadel (snel) vervangen na klachten, maar het zit nog niet top. Handschoenen met allerlei technologieën zijn echt niet warm en klittenband van zadeltas blijft niet plakken. Dan wordt verteld dat de 30 dagen garantie om zijn... Dit is mijn laatste bestelling geweest daar.

31 de março de 2026

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. In eerste instantie lijkt het dat ze keurig reageren. Maar als het dan fout gaat en laten ze niets meer van zich horen. Had 2 paar handschoenen besteld. Helaas de maat verkeerd ingeschat dus retour. Dat was geen probleem. Alleen hier liggen alleen problemen. Het moet naar Oostenrijk alles duurt ellenlang. 191225 2 paar handschoenen teruggestuurd half februari eindelijk 1 paar ontvangen. Naar meerdere mails waar het 2e paar blijft. Dan reageren ze nergens meer op. Zou een ander bedrijf kiezen.

19 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dacht online Nederlands bedrijf betrouwbaar maar niet dus

Dacht online Nederlands bedrijf dus betrouwbaar maar helaas. Zadel besteld maar komt nog niet binnen antwoord mail druk sorry voor je begrip maar daar koop ik niks voor dus geld terug geeist maar dat kan niet als de bestelling is geplaatst. Wilde dit oplossen zonder revieuw maar dat lukt niet dus vandaar ook hier boze klant misschien rij ik toch maar even langs de 's-Gravenweg 601 in Rotterdam om te kijken of we er face to face beter uit komen. Jammer hoor dat het zo moet.

29 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een verschrikkelijke slechte service

Wat een verschrikkelijke service. Bijna 4 weken moeten wachten voordat het zadel geleverd werd.
Na montage bleek het zadel scheef op de zadelpen te zitten doordat er een zijde van de zadelbrug iets verbogen was. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice kreeg ik als reactie dat de garantieperiode van een maand verstreken was en dat ik zou moeten aantonen dat het euvel niet door mij veroorzaakt was. Heb nog gevraagd hoe je een zadelbrug kunt verbuigen tijdens een redelijke eenvoudige montage...helaas geen reactie terugontvangen. Weet waar u aan begint alvorens een bestelling te plaatsen bij deze "fietshelden"

16 de outubro de 2025

Niets kopen - Oplichterij - Valse beloftes

We hadden zadels besteld, ten eerste nam dat al heel veel tijd in beslag om te leveren. Als je dan vraagt wat de leveringstermijn gaat zijn, dan hebben ze zogezegd achterstand met het verwerken van de bestellingen, maar zeggen er niet bij dat het ook uit China moet komen. Bijkomend voldoen de zadels niet aan de beloftes, je zit helemaal niet op wolken. Na 1 rit van +/- 40km zaten er al rimpels aan de zadels (beide exemplaren). Als je daar dan over communiceert, dan zeggen ze dat dit normaal is en/of dat de zadel misschien anders moet gemonteerd worden (???). Als ik dan ook vraag om gewoon terugbetaald te worden, we zitten nog ruim binnen de termijn van 30 dagen, dan gaat dit niet omdat er geen echt mankement aan de zadels zit, het feit dat ze niet voldoen aan de klant zijn eisen is niet voldoende. Wel "uitzonderlijk" 2 nieuwe zadels gekregen, maar rommel blijft rommel. Uiteraard is dit voordeliger dan terug te betalen, want deze zadels staan bij Temu voor minder dan 10€, dus je betaald minstens 5x meer enkel om hun logo op de zadel te zien staan.

1 de agosto de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De review die alle andere reviews overbodig maakt..;-)

Ik had vrij spontaan besteld na een reclame op Insta geloof ik. Daarna pas...dom dom dom..de reviews gelezen op Trustpilot. Veel negatief, dus ik hield mijn hart vast of ik nog wel iets van mijn geld terug zou zien... Het goede nieuws: er is geleverd en ik vind het een fijn comfortabel zadel. het is echt wel wat meer dan dropshipping en dozen doorschuiven als tussenhandel. Verpakking netjes in zakjes met opdruk en gratis gadgets erbij. Zelfs het zadel is mooi bedrukt met het Bikeheroes logo. Nadelig is dat je vrijwel niets hoort over de voortgang van je bestelling en de tracking was ook slecht. Niettemin vooralsnog een tevreden klant! Kwaliteit op termijn kan ik nu nog niet over oordelen natuurlijk. Tijd tussen bestelling en levering ongeveer 2,5 week.

10 de setembro de 2025

Wat een nep website

Wat een nep website, de test is gedaan door het zogenaamde bedrijf zelf en de fietsexpert en zadel specialist is een gestolen foto van iemand uit Amerika. Pas op, je bent je geld kwijt.

6 de setembro de 2025

Wolkenzadel zeer slechte kwaliteit

Ik heb het zadel enkele maanden geleden gekocht. Sinds enkele weken leek het te zakken, dat ik met steeds krommere benen moest fietsen. En later schoof ik steeds naar achter. Bij het opnieuw plaatsen bleek het ijzerwerk te zijn ingezakt. Nu weeg ik 120 kilo, maar met normaal gebruik (geen stoepranden op en af) mag je toch verwachten dat het zijn vorm behoudt. Reactie van Bike Heroes: vervelend, maar garantie is na 1 maand verlopen. Dus geen vervangend zadel en geen geld terug.
Waardeloos.

5 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos- 10 dagen bewerking tijd dan…

Waardeloos- 10 dagen bewerking tijd dan nog inpakken en verzenden dus je pakket komt over maand!!! Heb aangegeven dat ik zal niet zo lang wachten en dat ik mijn geld teruggestort wilde- krijg ik antwoord dat erst moet ik pakket ontvangen, dan contact opnemen met hun voor retour, opsturen en nog wachten voor kwaliteit check en nog 14 dagen tot ik mijn geld terugkrijgt. Blijft af van dit bedrijf

3 de setembro de 2025

Onaangename ervaring

Te late levering, slechte kwaliteit zadel, ingewikkelde retourprocedure en als top of the bill: mij ervan beschuldigen dat ik de reflectoren niet mee heb teruggestuurd waardoor men mij maar een gedeelte van het geld heeft terugbetaald. Wegblijven hier!!!

28 de julho de 2025

Dropshipping & oplichting…

Een stelletje oplichters die door middel van dropshipping zadels verkopen via een nederlandse site en die zij rechtstreeks bestellen in China en via China naar de klant worden gestuurd.
Op de site word nergens vermeld dat de producten uit China verzonden worden. Dit mag dus niet! De verzending duurt minimaal 2 weken en GEEN 3 dagen wat men op de site aangeeft.
Indien je van de koop af wilt (binnen 14 dagen bedenktijd) bieden ze je eerst 10% korting aan, als je dit niet wenst moet je het pakket naar hun zogenaamde magazijn in Oostenrijk sturen (€14 !)
Indien het daar aangekomen is word je retour niet direct verwerkt en rekken ze je terug betaling alsmaar langer. (Ik heb gelukkig voor achteraf betalen gekozen) 9 dagen na ontvangst van de retour werd het na meerdere mails eindelijk afgerond. Als argument geven ze aan dat ze het ineens heel druk hebben met veel retouren wat zeer vreemd is omdat men zelf zegt dat hun producten zo fantastisch zijn. De dropshipper heeft zogenaamd veel personeel aangezien je
telkens een antwoordmail krijgt met een andere afzender zoals Christiana, Lynn, Emanuel, Emilia, Lisa, Hannah en Elsa. Het is een oplichtings praktijk die mijn inziens al veel mensen misleid heeft.
Dit moet stoppen. Doe geen zaken met BikeHeroes want ze maken het niet waar! Ben je ook misleid door deze verkooptruc meld het dan net als ik bij Consuwijzer of de Consumentenbond.

16 de julho de 2025

Cloud-comfort Zadel

Ik heb 56 KM gefietst , maar ben toch 2 keer moeten afstappen i.v.m. zadelpijn , en nou ben ik een gemiddeld persoon van 80 Kg , En of ik nu moet geloven dat die zadels in Midden Oostenrijk ontwikkeld en Gemaakt worden ? Heb ik zware twijfels bij , Waarom moeten ze dan uit China komen
Nee , met een goed zadel rij je toch veel comfortabeler als met Deze , Zal dan ook nooit meer een zadel bij Bike-Heroes bestellen

19 de agosto de 2025

Uitblijven levering bestelde zadel

Op 5 augustus jl. bestelde ik een zadel. Op 13 augustus heb ik deze nog steeds niet ontvangen. Op mijn mail werd er geantwoord dat ze achterstand hebben. De duidelijke en eerlijke communciatie, leveringsopvolging, levering zijn ondermaats en onprofessioneel. De samenwerking met dit bedrijf raad ik niemand aan.

13 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas op: bestel hier niet!!!

Ik heb een zadel van deze club besteld. Binnen 2 weken in huis dus dat viel niet tegen.

Na het monteren en de eerste ritjes gemerkt dat het zadel mij geen verlichting aan mijn stuitje biedt, waarop ik heb aangegeven dat ik gebruik wil maken van de niet “goed-geld-terug” mogelijkheid. Hierop kreeg ik te horen dat ik het naar Oostenrijk moest sturen, en de kosten en risico voor mijn rekening zijn. Mijn oude zadel was echt aan vervanging toe. Met de kosten en moeite voor het retourneren en 10% korting die me geboden is de afweging gemaakt om het zadel dan toch maar te houden.

Nu heb ik het zadel nog geen 2 maanden in gebruik en zit er al een gaatje in het zadel😖. Hierop een melding gemaakt bij de klantenservice en hun oplossing is een kortingscode van 20%!!!

Wanneer je nog niets besteld hebt; DOE HET NIET!!!! Kansloze klantenservice en een belabberd product!

7 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn zadel

Heel fijn zadel! Ik heb hem al een paar dagen gebruikt en eindelijk geen zadelpijn meer.

Het zadel is binnen 15 dagen geleverd! En de klantenservice is ook vriendelijk en snel!

7 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wangedrocht van een site ..

Wangedrocht van een site ..; producten komen gewoon van China en zijn 4x zo duur. Bestel nog liever bij Temu of zo. En retour is onbestaande, want het moet op je eigen kosten terug naar China.
Blijf er gewoon bij weg!

4 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Levertijd en annulering/retour is waardeloos

Levertijd, annuleringsbeleid, klantvriendelijkheid. Dropshipping. Als er 0 sterren mogelijk was zou ik dat gegeven hebben.
Direct na bestelling geannuleerd, geaccepteerd, maar levering liet nog 4 weken op zich wachten. Retourzenden op eigen kosten naar Oostenrijk, minimale kosten € 12.50
Ze bieden een terugbetaling van 10%. In alle gevallen kost het veel geld.
NIET BESTELLEN

1 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

twee zadels besteld bijna €100,-…

twee zadels besteld met korting nog bijna €100,- annuleren is na bestellen niet mogelijk omdat er l een bestelbevestiging was verstuurd 🤔 we moesten na ontvangst maar retourneren . gelukkig via Klarna betaald .
Jammer dat ik de reviews niet eerder zag al hebben ze lak aan wat klanten schrijven is wel gebleken . Van Bikeheroes nl hoef je niks te verwachten enkel een bestel bevestiging gehad geen enkel verzend of tracking ontvangen . Onverwacht na weken door DHL bezorgd en vond ze voor mijn deur .
De zadels voldoen niet aan de kwaliteit wat beloofd word en zijn van goedkope Chinese afkomst die veel te duur zijn betaald. Voor retourneren geeft men zich niet thuis en een klantenservice die je dubieuze retour meldingen geeft van een even zo dubieus Oostenrijks retour bedrijf WeShip Fulfillment GmbH wat net zo onder vuur ligt ondanks retour ontvangst bewijs retour zending en de gemaakte verzend kosten geld kwijt 😡. Klarna is op de hoogte en heeft inmiddels de betaling gepauzeerd . In afwachting van een nl retour adres waaraan Bikeheroes nl moet. Voldoen als nl. webshop. Waarbij de Klarna bank het betaalde bedrag rechtmatig kan opeisen bij misstanden van Europese webshops .

28 de julho de 2025

Zadel besteld

Zadel besteld . Had van te voren reviews moeten lezen. Zadel is al 9 dagen onderweg. Ze reageren wel op Messenger. Maar waarschijnlijk goedkoop Chinees zadel, voor heel veel geld. Geen Nederlands bedrijf!!

24 de julho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.