Bikeboxer Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer prettige communicatie. Had fietsbroekje besteld, maar helaas te strak rond bovenbenen. Zonder problemen gratis retour kunnen sturen (welk bedrijf doet dat tegenwoordig nog? daarvoor zou ik nog ee... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zeer snelle verwerking en toezending van artikel. Helaas was het artikel niet wat ik hoopte en werd de verwerking van de terugbetaling vertraagd, maar hier werd excuses voor gemaakt en werd het e.e.a.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

N.a.v. een eerste review ben ik gebeld door Bikeboxer en hebben wij mijn bevindingen doorgesproken. Ik vond dat zeer attent. Mogelijk dat dit leidt tot een (kleine) productaanpassing.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerst even contact gehad via mail met een vraag. Erg vlotte reactie. Bikeboxer (motor) direct besteld en 2 dagen later geleverd. Vandaag 700 km gereden naar Zuid Duitsland, geen centje pijn! Echt e... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de roupas esportivas

De fietsonderbroek van bikeboxer zorgt voor maximaal zitcomfort op de fiets en is speciaal ontworpen voor de e-bike. De zeem van bikeboxer is ontworpen voor geweldig zitcomfort op de wat bredere en zachtere zadels van e-bikes en reguliere fietsen. De speciale zeem van bikeboxer is ook niet zichtbaar onder je kleding. De brede elastieken zitten comfortabel om de benen en zorgen ervoor dat de pijpen niet opkruipen. Daarnaast voorkomt bikeboxer huidirritatie door zeer goede warmte regulatie en het speciaal ontwikkelde nadenpatroon. Bikeboxer heeft Nederlandse maatvoering, is gemaakt van gerecyclede materialen en geproduceerd met zonne-energie in Italië. Dutch design, Italian made!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

238 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

91 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bikeboxer Endurance ongeschikt voor lange ritten

Ik heb afgelopen week de Bikeboxer Endurance meerdere keren geprobeerd tijdens een fietstocht van 6 dagen. Na ongeveer 35 km krijg pijn zelfs met de Endurance die voor lange ritten wordt aangeprezen. Ik ben weer overgestapt op mijn fietsbroeken met een dikkere zeem waar ik makkelijk 60 à 70 km op kan rijden. Ik vind dit geen aanrader.

Toevoeging 3-4-2025: Contact gehad met Bikeboxer en mijn klacht is naar tevredenheid afgehandeld.

28 de fevereiro de 2025

Resposta da Bikeboxer

Beste Jeroen, Bedankt voor jouw review en spijtig om te lezen dat de endurance bikeboxer niet aan jouw verwachtingen voldoet! Aangezien wij vele klanten hebben die de bikeboxer wel naar volle tevredenheid gebruiken, ook tijdens meerdaagse fietstochten, nemen wij na het weekend even contact met je op om te achterhalen waarom jouw ervaring hiervan afwijkt. Fijne avond en we spreken elkaar van de week! Groet Martijn Mutsaers

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Op de beurs enthousiast geholpen

Opde beurs enthousiast geholpen, bij thuiskomst broeken besteld. Goed ontvangen, alleen was er een twijfel over de maat, per email vraag gesteld hierover. Helaas nog steeds geen antwoord gehad op onze vraag. Dat hadden we toch wel verwacht. Wij hebben de fietsbroeken gedragen en kunnen alleen maar enthousiast zijn.

5 de outubro de 2024

Resposta da Bikeboxer

Hoi Judith, bedankt voor jouw review en spijtig om te lezen dat je ons tweesterren geeft omdat we jouw mail niet hebben beantwoord. Nav jouw review heb ik uitgezocht hoe dit kan en naar nu blijkt staat jouw mail in de spambox. Dit komt waarschijnlijk doordat je geen onderwerp hebt ingevuld bij jouw mail. We nemen maandag even telefonisch contact met je op om jouw vraag te bespreken. Fijne avond! Groet Martijn

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bikeboxer reageerde snel op een mail…

Bikeboxer reageerde snel op een mail die ik gestuurd had mbt betaling na mijn bestelling. Ook werd aangegeven dat de bestelling wat langer kon duren, wat ook op de webside stond, maar er zo snel mogelijk geleverd zou worden als zij het binnen kregen. En idd na 4 dagen lag het pakje al in de brievenbus. Nu al een paar tochtjes gemaakt met de nieuwe bikeboxer en hij bevalt goed 👍

22 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Produkt zou op voorraad zijn 15 sept

Produkt zou op voorraad zijn 15 sept , maar na bestelling was levering niet mogelijk na 2 weken nog niets ontvangen en ook geen info

4 de outubro de 2024

Resposta da Bikeboxer

Beste Bert, allereerst excuses voor het niet tijdig leveren van jouw bestelling! Er is vertraging bij de levering van de nieuwe voorraad ontstaan en wij waren in de veronderstelling dat wij al onze klanten hiervan op de hoogte hadden gesteld, maar dit is bij jou blijkbaar mis gegaan. We hebben zojuist echter bericht ontvangen vanuit Italië dat de door jou bestelde maat onderweg is naar Nederland. Deze kunnen we dan maandag naar jou opsturen. Gelukkig nog op tijd voor jullie vakantie! Fijn weekend! Groet Jules en Martijn

Fantastische broeken

Nel en Kees Evers,
Martijn en compagnon doen wat zij beloven, mannen zijn goed bezig.
Hadden we jaren eerder moeten doen, dit is met recht een nuttige investering.
Alles is naar tevredenheid afgehandeld.

3 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Top materiaal!

Heb hier 4 (niet goedkope)zadels liggen waaronder een BROOKS van 1 jaar oud maar altijd zadel pijn blijven houden, ook met 2 verschillende AGU onderbroeken. Heb mij over laten halen om een BIKEBOXER te bestellen. Voor dat ik de broek bestelde ook goed advies gekregen van een van de zeer vriendelijke medewerkers bij BIKEBOXERS. Broek werd volgende dag geleverd. Fiets er nu aantal weken mee en één woord,geweldig! Verschil met andere broeken is dat de zeem zeer dun is waardoor je hem zonder te fietsen amper voelt. Ander groot voordeel is dat de broek op zn plaats blijft zitten, zowel om mn middel als de broekspijpen waardoor het geheel niet gaat schuiven(waardoor de meeste klachten ontstaan) Kortom: TOP broek!!

9 de setembro de 2024
Avaliação não solicitada
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het pakje arriveerde op tijd.

Het pakje arriveerde op tijd.
Het was eigenlijk een beetje groot voor de (standaard) brievenbus en kwam klem te zitten. We hebben het met z'n tweeën eruit moeten halen...

19 de agosto de 2024

Resposta da Bikeboxer

Beste Ineke, bedankt voor je review en spijtig om te lezen dat het pakketje klem kwam te zitten! Wij wensen je veel fietsplezier en mocht er nog iets zijn dan horen we je graag! Groet Martijn en Jules

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.