Bike Totaal - A. Donker Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Marktplein, 30, 1972 GB IJmuiden, Noord-Holland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer prettig geholpen, goede uitleg, de tijd genomen voor al mijn vragen en wensen. Proefrit kunnen maken, waardoor ik tot mijn besluit gekomen ben om die e-bike te kopen. Bij het ophalen, zeer behu... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed geluisterd naar mijn wensen Kwam voor een andere fiets kijken die ik zelf had uit gezocht Tipte mij om deze fiets te testen en dat beviel prima Deze gekocht en na 3 maanden zeer tevreden

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Conserto de Bicicletas
  3. Loja de acessórios para bicicletas
  4. Loja de bicicletas usadas

Sobre Bike Totaal - A. Donker

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Bekijk winkels

Informações de contato

• Marktplein, 30, 1972 GB, IJmuiden, Noord-Holland, Holanda

• +31 255 514282

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

75 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

11.736 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Redder in de nood

Gisteren bij het instappen viel mijn sleutelbos tussen en chauffeursstoel en de handrem. Na een paar minuten prutsen, de sleutelbos was op een ongelukkige plek terechtgekomen, realiseerde ik me dat zonder externe hulp, de sleutelbos daar zou blijven liggen.
Omdat mijn auto slechts een paar honderd meter van Bike Totaal-A. Donker in IJmuiden geparkeerd stond en ik me hun klantvriendelijke houding herinnerde, besloot ik een gokje te wagen. Wellicht wilden ze me helpen met een geschikt tangetje... Oh, zei de medewerker, ik loop wel even mee met u mee. Maar, zei ik, de auto staat een paar honderd meter verderop...
Een lang verhaal in het kort, een paar minuten later, viste hij met een soort pookje mijn sleutelbos tevoorschijn. Vanzelfsprekend bedankte ik hem hartelijk voor zijn hulpvaardigheid, stak vervolgens de sleutel in het contact en reed opgelucht weg.

24 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Beste,

Wat een situatie, die ken je vast nog wel even. Goed dat je de stoute schoenen aantrok en gewoon even binnenstapte. Een pookje en een paar minuten later opgelost, dat is toch mooi meegenomen.

Aankoop e-bike

Bij het ophalen, zeer behulpzaam, de tijd genomen om diverse dingen uit te leggen. Ook mijn extra wensen zijn meegenomen. Al met al een zeer prettige ervaring.

24 de julho de 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat de proefrit uiteindelijk de doorslag heeft gegeven. Dat is precies waarom we er zo'n waarde aan hechten dat je even echt kunt rijden voor je een keuze maakt. En goed dat ook bij het ophalen alles naar wens was en je extra wensen zijn meegenomen.

Veel rijplezier met je nieuwe e-bike.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.. ik had best wel wat problemen met nieuwe fiets. Uiteindelijk opgelost.

23 de julho de 2026

Beste,

Fijn dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Het is niet ideaal als een nieuwe fiets problemen geeft, maar goed om te horen dat het uiteindelijk is opgelost.

Dat is meedenken!

Plotseling moest ik besluiten voor een nieuwe e-bike. In de zaak werd door Martijn goed geluisterd naar mijn wensen en hij kwam daarna met een aantal goede suggesties. Ik hoefde niet meteen te besluiten, kreeg een offerte en de tijd om me hierop te oriënteren. Nadat ik besloten had is alles op alles gezet om de fiets zsm te leveren omdat ik hem echt nodig had. Dank mannen!! Ik ben heel tevreden!!

19 de julho de 2026

Beste,

Wat fijn dat Martijn goed heeft meegedacht en je de ruimte gaf om rustig een keuze te maken. En dat de fiets er daarna snel was, des te beter.

Veel rijplezier met je nieuwe e-bike.

Alles kan

Alles kan. Goede service / kwaliteit en prijs. Helpen altijd!

18 de julho de 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je je zo goed geholpen voelt. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Der Laden ist klasse.

Der Laden ist klasse.
Ich hatte auf einer Fahrradtour im Urlaub einen Platten. Im Laden wurde mir sofort weitergeholfen. Obwohl kein Termin in der Werkstatt mehr frei war.
In max. 10 Minuten war das Fahrrad wieder fit.
Personal sehr freundlich, hilfsbereit und kompetent.
Man spricht sehr gutes deutsch und englisch, vielleicht noch mehr Sprachen, daß kann ich nicht beurteilen.
Den Laden kann man nur empfehlen.

17 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Beste,

Leuk dat je even de tijd hebt genomen om dit te schrijven, zeker terwijl je op vakantie was. Een lekke band tijdens een fietstocht is natuurlijk niet wat je wil, maar mooi dat we je snel weer op weg konden helpen.

prima bedrijf vriendelijke…

prima bedrijf vriendelijke mensen...staan altijd voor je klaar

15 de julho de 2026

Beste,

Bedankt voor de vriendelijke woorden. Fijn dat je je welkom voelt bij ons.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles was goed accu vervangen viel…

Alles was goed accu vervangen viel onder de garantie en alle onderhoud gedaan netjes alles doet het weer bedankt jongens.

11 de julho de 2026

Beste,

Fijn dat de accu onder garantie viel en dat je fiets weer helemaal in orde is. Tot de volgende keer!

Klantvriendelijk

Zeer goed en vriendelijk geholpen

10 de julho de 2026

Beste,

Leuk om te lezen, bedankt voor het delen.

Top service

Top service, goede communicatie!

5 de julho de 2026

Beste,

Bedankt voor de fijne woorden. Leuk om te horen dat de communicatie goed was.

Goed geluisterd naar mijn wensen

Goed geluisterd naar mijn wensen
Kwam voor een andere fiets kijken die ik zelf had uit gezocht
Tipte mij om deze fiets te testen en dat beviel prima
Deze gekocht en na 3 maanden zeer tevreden

1 de julho de 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat die tip goed uitgepakt heeft. Soms zit de beste keuze net een stapje verder dan je zelf had bedacht, en fijn dat je de tijd hebt genomen om hem even te testen. Drie maanden later nog steeds tevreden, dat zegt genoeg.

Behulpzaam

Ze hebben zich ingespannen om mij zo goed mogelijk te helpen

1 de julho de 2026

Beste,

Fijn dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld. Dat hoort gewoon zo.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk geholpen van proefrit naar…

Vriendelijk geholpen van proefrit naar offerte tot aflezing.
Duidelijke communicatie.

28 de junho de 2026

Beste,

Fijn dat het hele traject voor je duidelijk was. Van de proefrit tot de aflevering, het is prettig om te horen dat de communicatie daarbij goed voelde.

Blij dat ik fiets

Het is er gezellig ,aardig voor de klant

28 de junho de 2026

Beste,

Leuk om te lezen, dank je wel. Fijn dat de levering ook snel was.