Zeer prettig geholpen, goede uitleg, de tijd genomen voor al mijn vragen en wensen. Proefrit kunnen maken, waardoor ik tot mijn besluit gekomen ben om die e-bike te kopen. Bij het ophalen, zeer behu... Ver mais
Gisteren bij het instappen viel mijn sleutelbos tussen en chauffeursstoel en de handrem. Na een paar minuten prutsen, de sleutelbos was op een ongelukkige plek terechtgekomen, realiseerde ik me dat... Ver mais
Plotseling moest ik besluiten voor een nieuwe e-bike. In de zaak werd door Martijn goed geluisterd naar mijn wensen en hij kwam daarna met een aantal goede suggesties. Ik hoefde niet meteen te besluit... Ver mais
Marktplein, 30, 1972 GB, IJmuiden, Noord-Holland, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
1 e plaats tip: bij levering fiets voor onderhoudsbeurt vertellen wanneer de fiets op die dag aan de beurt is, zodat je als eigenaar je kan instellen.
Ik was bij het ophalen verrast dat mijn fiets was schoongemaakt en dat de monteur kleine oplappingen had gedaan, zodat hij er weer tiptop uitzag.
Wij komen al jaren bij bike totaal Donker. Altijd een goede service. Nu weer nieuwe fiets gekocht waarbij ik goed en deskundig geholpen ben en een goede inruilprijs voor mijn oude fiets gekregen. Bij ophalen van de nieuwe fiets zijn al mijn wensen ingewilligd en reed ik zeer tevreden naar huis.
Snel aan de beurt, keurig werk afgeleverd en
vooral .... vriendelijkheid , tijd voor de klant
Al jaren klant en al jaren goed en eerlijk geholpen door Martijn👍👍
De servicebeurt is prima uitgevoerd en ze hebben goed meegedacht met het plaatsen van een kinderzitje.
Fijne mensen daar
Super snel en goede service
Goed advies bij aankoop van nieuwe fiets en goede inruil prijs
Erg tevreden
Klantvriendelijke degelijke service. Gewoon een hele fijne aankoopervaring vanaf de keuze tot en met de uitlevering. Vriendelijke medewerkers,
Wij (stel van in de 50) hebben 2 electrische fietsen gekocht bij Donker IJmuiden. We werden uitstekend geholpen in het maken van de fiets die bij onze behoeften past. We mochten en konden uitgebreid enkele modellen testrijden en kregen voldoende info om over na te denken.
Uiteindelijk hebben wij 2 Gazelle electrische fietsen gekocht die uitstekend technisch zijn afgesteld.
Top bedrijf met top mensen.
klant vriendelijk ! en nemen de tijd om je een goed advies te geven
Prima voorlichting. Eerlijk gevoel. Mede daardoor beslissing genomen om te kopen
Bij de firma Donker in IJmuiden.
Na het aangeven van mijn wens tav een nieuwe fiets, is mij een mooie fiets gepresenteerd die alle boxen aantikt.
De uitleg bij aflevering was duidelijk.
Inmiddels fiets ik er heerlijk op.
Onlangs is mijn fiets bij een eenzijdig ongeval beschadigd geraakt. De medewerker van Bike Totaal Donker heeft er voor gezorgd dat de beschadigde onderdelen gelijktijdig met de uit te voeren eerste onderhoudsbeurt vervangen werden. En dit alles binnen een dag geregeld. Prima en snelle service dus.

Resposta da Bike Totaal - A. Donker
Super service! Deze fietsenmaker komt bij je thuis om de fiets te ophalen en brengt hem daarna weer terug, precies op afspraak. Dat scheelt mij een hoop gedoe en tijd. De reparatie was snel en vakkundig uitgevoerd. Echt een aanrader!
Leuk personeel, altijd vriendelijk maar vooral ze komen hun afspraken na. Bijvoorbeeld als je iets besteld bellen ze altijd binnen een redelijk termijn terug dat het er is.

Resposta da Bike Totaal - A. Donker