Waanzinnig aardige mensen en erg goed geholpen! We waren bij Antilope wel 5x teruggekomen met onze Lovens bakfiets en zelfs uiteindelijk maar zonder oplossing weggestuurd met de boodschap: wij kunnen... Ver mais
Ik heb een 3 wieler via de WMO en officieel moeten klachten of onderhoud worden uitgevoerd door Medipoint. Maar als je daar op moet wachten, dan is het misschien volgend jaar gemaakt na heel veel erge... Ver mais
Kwam voor wat lucht in mijn banden (wel fiets eerder hier gekocht), men was zeer behulpzaam. De heer die mij hielp maakte me ook attent op een heel mooie aanbieding voor een goede fietspomp, gebruik... Ver mais
Gisteren gebeld om 2 fietsen te huren voor vandaag. Dat ging allemaal goed. We zijn fijn geholpen. Mijn man is wat langer en er werd gelijk aangegeven dat hij beter een groter frame kon hebben. Gelukk... Ver mais
Nootweg, 51, 1231 CR, Loosdrecht, Noord-Holland, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Enorm fijne service! Vriendelijke, meedenkende en kundige mensen met fietsen voor elke fase in iemands leven.

Resposta da Bike Totaal - Loosdrecht
Super goede service, vriendelijk.
Klantvriendelijk.
Waar vind je tegenwoordig nog goede service, hier dus!
Dus twijfel niet en koop.je fiets bij Bike totaal in Loosdrecht.
Bas heeft goed geluisterd naar alle wensen die ik had, ik kon een proefritje maken en de fiets voldeed meteen boven verwachting. Vervolgens bleek deze op voorraad te zijn en nog geen week later kon ik er op wegfietsen.
Prima geholpen met de aankoop.van een nieuwe e bike ,snel geleverd .en een vergeten sleutel van een extra slot op de inruil fiets, nog de zelfde dag thuis bezorgd.
Behulpzaam bij het plaatsen van een fietspiegel
Heel goed advies gekregen bij de aankoop van de fiets. De medewerker had alle tijd voor ons. Hierdoor heb ik een fiets gekocht die helemaal bij mij past.
Snelle en duidelijke communicatie signalen en een goede resultaten
Altijd perfecte service! Batterij functioneerde niet meer en na 3 dagen had ik een nieuwe ontvangen.
Fantastische service met oog voor de klant !
Alles is netjes geregeld en de fiets werd keurig bij mijn huis afgeleverd
Goede service als er een probleempje is met de fiets .
En als je een onderdeel voor de fiets koopt word die meteen gemonteerd voor je
altijd prima service en vriendelijk personeel