Super service. Zowel voor fietsenverhuur als voor lastminute herstelling on-the-spot. Vriendelijk en bekwaam personeel. **** Super service! We were received in a very friendly and professional... Ver mais
Prima geholpen door Jose, filiaal Delft. Alle rust en ruimte om te kunnen kiezen. Meerdere proefritten mogen maken en goed advies bij keuze. Meerdere keren in winkel geweest en telkens weer wist ze... Ver mais
Service Wijtman-Delft April 2026 Nadat mijn E-bike gestolen was en ik gebeld had is Wijtman gelijk in actie gekomen. Zij hebben het met de verzekering geregeld. Aangegeven wat ik moest doen. Bijzonde... Ver mais
Westlandseweg, 17, 2624 AA, Delft, Zuid-Holland, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Ontzettend aardig personeel, die je echt verder helpen, die alles goed uitleggen en ook een fijne humor hebben, da's belangrijk!

Resposta da Bike Totaal - Wijtman Delft
Verkoper neemt alle tijd om de juiste fietslamp voor mijn fiets te bepalen.

Resposta da Bike Totaal - Wijtman Delft
Altijd fijn geholpen bij Wijtman! Wat fijn is dat er altijd dezelfde gezichten zijn die je helpen.

Resposta da Bike Totaal - Wijtman Delft
Goed geholpen na diefstal fiets.binnen 2 dagen geregeld super en voor t uitzoeken nieuwe fiets

Resposta da Bike Totaal - Wijtman Delft
Een fijne winkel met vriendelijk personeel denken met je mee en goede uitleg.

Goed en eerlijk geholpen zonder opdringen bij Bike totaal Wijtman in Delft

Resposta da Bike Totaal - Wijtman Delft
Belg en dus geen klant zijnde ben ik er een zaterdagochtend gestopt omwille van een dringend technisch probleem aan mijn fiets. Onmiddellijk vriendelijk en professioneel geholpen geweest. Na amper 10 minuten met herstelde fiets glimlachend mijn weg verder gezet. Top winkel en personeel.
-----
Étant Belge et donc pas client du magasin, je m'y suis arrêté un samedi matin en raison d'un problème technique urgent avec mon vélo. J'ai été accueilli immédiatement avec beaucoup de gentillesse et de professionnalisme. À peine dix minutes plus tard, je repartais avec un vélo réparé, le sourire aux lèvres. Un excellent magasin avec un personnel au top !

****
Super service! We were received in a very friendly and professional way for each problem or repair needed - also without prior notice, done on the spot. Our preferred bike shop each time we return to Delft.

Resposta da Bike Totaal - Wijtman Delft
Vriendelijke bediening. Garantie geven op aankopen verloopt soepel. Heel attent.

Resposta da Bike Totaal - Wijtman Delft
Super lieve medewerkers met een eerlijk advies

Resposta da Bike Totaal - Wijtman Delft
Onderhoudsbeurt en nieuw stuurtape: mooi gedaan!

Resposta da Bike Totaal - Wijtman Delft
Prima geholpen en veel fietsen kunnen uitproberen. Hartstikke tevreden.

Resposta da Bike Totaal - Wijtman Delft
Service van de werkplaats is super goed. Ondanks de drukte konden ze ons toch tussendoor helpen.