Billeskov Udlejning ApS Avaliações 22

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte 6 glas som skulle bruges til fødselsdags gave den efterfølgende lørdag. De landede allerede i pakkeshoppen 2 dage efter. Der var også lagt ekstra coasters i, som jeg ikke havde bestilt, bon... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

service i top. Jeg modtog en pakke med 6 Grimbergen glas desværre et itu glassene var fint embaleret men pakken havde fået et klem under transport. Intet problem skrev til Billeskov som straks send... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de presentes
  2. Distribuidora de Cervejas
  3. Loja Especializada em Vidros
  4. Locadora de artigos de festa

Escrito pela empresa

Billeskov Udlejning ApS - Din totalleverandør af fadøl, slushice, øl, sodavand & ølglas. Stort udvalg af fadøl, slushice, flaskeøl & sodavand. Lej fadølsanlæg & slushice maskiner til din næste fest. Mulighed for levering/afhentning på vores lager.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

service i top.5 stjerner er for lidt

service i top.
Jeg modtog en pakke med 6 Grimbergen glas desværre et itu glassene var fint embaleret men pakken havde fået et klem under transport. Intet problem skrev til Billeskov som straks sendte et nyt
Der vil jeg handle igen
Poul Erik

23 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig hurtig og god service

Bestilte 6 glas som skulle bruges til fødselsdags gave den efterfølgende lørdag. De landede allerede i pakkeshoppen 2 dage efter. Der var også lagt ekstra coasters i, som jeg ikke havde bestilt, bonus.
Desværre var et af glassene gået i stykker. Dette kontaktede jeg kundeservice med om aftenen, som svarede tilbage inden for 10 minutter, med lovning om at jeg ville modtage et nyt inden weekenden. Hvilket jeg gjorde!
Så stor ros for hurtig problemløsning! :-D

18 de março de 2026

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Det glæder os virkelig at høre, at både leveringstiden og vores kundeservice levede op til dine forventninger.

Vi er selvfølgelig kede af, at et af glassene nåede frem i stykker, men vi er glade for, at vi hurtigt kunne få løst problemet for dig – især når det var til en vigtig gave.

Og hvor er det dejligt, at de ekstra coasters faldt i god jord – lidt bonus skal der jo være! 😉

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.
Vi håber, modtageren af gaven blev glad! 🎁

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er rigtig glad og meget tilfreds…

Jeg er rigtig glad og meget tilfreds med mit køb af glas hos Billeskov og de holder 100% hvad de lover og glassene er af meget høj kvalitet. Rigtig god indpakning og emballeret perfekt til transporten. Rigtig god samtale med Kaj som holder hvad han lover. Køber gerne igen vare hos Billeskov og anbefaler dem gerne til andre og nye kunder. Det kan man være helt tryg ved💪😊 meget professionel og seriøs firma🤗

9 de março de 2026

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er så glad og tilfreds med dine glas.

Vi lægger stor vægt på både kvalitet og sikker indpakning, så det er dejligt at vide, at det er kommet godt frem og lever op til dine forventninger. Og jeg skal nok give dine pæne ord videre til Kaj – det vil han helt sikkert sætte pris på!

Tak for din tillid, din anbefaling og de venlige ord 💪
Vi glæder os allerede til at handle med dig igen!

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, dog med et knust glas, men fik et nyt tilsendt.

27 de fevereiro de 2026

Tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig forsendelse.

Vi beklager selvfølgelig, at et af glassene gik i stykker under transporten, men er glade for, at vi hurtigt kunne sende et nyt til dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og venlige kundeservice

Super service og venlige kundeservice. Jeg bestille min var og få dage efter modtog jeg den.
I mellemtiden havde et par spørgsmål. Og fil hurtigt svar og hjælp

20 de fevereiro de 2026

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og kundeservice. Vi bestræber os altid på at give hurtig respons og en personlig service, så det betyder meget for os, at du har oplevet netop det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med noget 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I forbindelse med et firmaarrangement…

I forbindelse med et firmaarrangement har vi bestilt fustager og glas fra Billeskov. Super god og fleksibel service!

30 de janeiro de 2026

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for den fine anmeldelse! 😊
Det glæder os meget at høre, at I var tilfredse med både fustagerne, glassene og servicen i forbindelse med jeres firmaarrangement. Hos Billeskov Udlejning ApS gør vi en dyd ud af at være fleksible og levere en god oplevelse hele vejen rundt, så det betyder meget for os at få den feedback.

Vi håber at måtte hjælpe jer igen en anden gang!

Fin service

Rigtig fin service
Modtog glas der var gået i stykker i forsendelsen, fik straks tilsendt nogle nye.

14 de dezembro de 2025

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at du oplevede en god service, og at vi hurtigt kunne løse problemet med de ødelagte glas.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

God og hurtig service

Super god og hurtig service. Bestilte flere forskellige glas og de kom hurtigt. Det hele var pakket godt ind og alt var lige som det skulle være 🤩

28 de novembro de 2025

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for den dejlige anmeldelse 🤩
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og emballagen, og at alt levede op til dine forventninger.

Perfekt dobbelt hane fadølsanlæg 🍻

Jeg lejede en dobbelt fadølsanlæg og bestilte X antal fustager og jeg var lidt i tvivl med den mørke øl og selvfølgelig havde Kaj taget en ekstra med 👌.
De er nemme at skrive med og jeg skulle have mit leveret og afhentet det igen - og hold nu op hvor er de bare flinke til at få det til at passe ind i vores planer.
Jeg/vi fik også en god instruktion og det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller fra jer.
Kanon god service 🙏

9 de outubro de 2025

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🍻
Det glæder os virkelig at høre, at alt spillede med fadølsanlægget, og at leveringen og afhentningen passede godt ind i jeres planer. Vi sørger altid for, at ingen løber tør for øl 😉
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os allerede til at hjælpe jer næste gang!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og nemme at kommunikere…

Super service og nemme at kommunikere med samt komme i kontakt med. Flotte glas og hurtig forsendelse. Var pakket godt og forsvarligt. En tryg og rigtig god oplevelse. Handler der gerne igen.

8 de outubro de 2025

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en tryg og god oplevelse – og at både service, kommunikation og levering levede op til forventningerne.
Vi er glade for, at du er tilfreds med glassene, og vi håber at få lov til at handle med dig igen en anden gang! 🍻

Service i top

Jeg bestilte en pakke med 6 glas, desværre var 2 gået i stykker i posten, jeg skrev til Billeskov om de kunne erstatte dem.
Ikke alene var der svar super hurtigt, 3 dage senere havde jeg de 2 nye glas, denne gang hele.
Vil helt sikkert anbefale dette firma, super service, meget tilfreds ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24 de agosto de 2025

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse og de flotte stjerner ⭐️
Det er selvfølgelig ærgerligt, når noget går i stykker under fragten, men vi er rigtig glade for at høre, at vi fik løst det hurtigt, og at du er tilfreds med resultatet.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for anbefalingen! Vi håber, du får stor glæde af glassene.

Fantastisk service

Fantastisk service. Vi købte fustager. Da vi løb tør, var de hurtige til at man lige kunne hente flere fustager. 😀

17 de julho de 2025

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord 😀
Det glæder os, at du oplevede god og hurtig service – vi gør altid vores bedste for, at ingen løber tør for fustager 🍻
Vi håber, vi får lov at hjælpe dig igen næste gang!

Nemt og god kommunikation

Det var en fornøjelse at leje fadølsanlæg hos Kaj Billeskov. Han er en meget venlig mand der brugte energi på at sætte sig ind i hvad jeg havde behov for og hjalp mig med at få form på det. Kan kun anbefale ham på det varmeste til dem der overvejer at leje ting hos ham. Det er nemt og hurtigt at kommunikere med ham. Og tingene var i rigtig god stand.

Klar anbefaling herfra!

28 de junho de 2025

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for de flotte ord og din anbefaling! Det glæder mig, at du havde en god oplevelse – og du skal være meget velkommen en anden gang.

Super god service

2 de junho de 2025

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Mange tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at du oplevede super god service!
Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi lejede Slush-ice maskine hos Billeskov i weekenden. Alt gik perfekt og servicen var rigtig god - alt levede op til forventningerne. Mange tak!

10 de maio de 2025

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at alt gik som det skulle med lejen af slush ice maskinen, og at både service og udstyr levede op til dine forventninger. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Tak fordi du valgte Billeskov Udlejning ApS – vi håber at få lov at hjælpe dig igen en anden gang!

Hurtig nemt

Hurtig nemt, lever af fadølsanlæg, samt god service, og vejledning, til opsætning og brug af anlæg.

5 de abril de 2025

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Mange tak for din positive anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og nem levering, samt god service og vejledning til opsætning og brug af fadølsanlægget. Det betyder meget for os, at du føler dig godt hjulpet hele vejen.

Skål og tak fordi du valgte os – vi står altid klar, hvis du får brug for mere assistance i fremtiden 🍻

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtigt levering og godt pakket

Hurtigt levering og godt pakket. De glas de sendte..👍 tak.

4 de abril de 2025

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og den gode indpakning – og ikke mindst, at glassene faldt i god jord 👍

Grimbergen glas 😊

Havde lyst til glassene, god pris og hurtig levering

2 de abril de 2025

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og nem proces – præcis som det skal være! 🤗

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, håber det hele lever op til forventningerne.

26 de março de 2025

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at det hele gik hurtigt og nemt. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit nye glas – og skulle du få brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og glas til tiden👍

Havde bestilt ølglas til en kollega som skulle på pension, men kom i tvivl om de kunne nå at blive leveret. Ringede derfor til jer og kom i kontakt med Kaj, som var utrolig venlig og meget hjælpsom. Han fik tjekket om ordren var afsendt, og da den ikke var det, blev det lavet om til et andet fragtfirma (PostNord) så jeg kunne være sikker på at få min bestilling til tiden, uden ekstra beregning, selvom det var dyre, end det fragtfirma jeg først havde valgt. Det var en god oplevelse hele vejen igennem, og husk at give Kaj lidt ekstra ros for sin flotte service.🌞😊
Med venlig hilsen Mona

26 de março de 2025

Resposta de Billeskov Udlejning ApS

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Mona! 😊 Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne sikre, at gaven nåede frem til tiden. Kaj får helt sikkert din ros – han bliver uden tvivl glad for at høre det! 🌟 Tak fordi du valgte os, og vi håber, at din kollega blev glad for ølglassene. 🍻

Billeskov Udlejning ApS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais