Billig Hårtransplantation Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det virker rent faktisk, og så har det været en tryg oplevelse hele vejen igennem. Super god og behagelig vejledning og opfølgning fra Tine via telefon herhjemme. Lækkert hotel, og meget serviceminded... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi kan varmt anbefale Billig hårtransplantation. Vi følte os trygge under hele forløbet og alt var meget professionelt. Kørsel fra hotel til klinik fungerede planmæssigt samt kørsel fra hotel til luf... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fuldstændig fantastisk oplevelse. Alt fra den første kontakt til det danske bureau til selve behandlingen i Istanbul var professionelt og helt uden udfordringer. Der var hele tiden mulighed for at... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Saúde e Medicina

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hårtransplantation udført af certificerede læger med mange års erfaring ✅ Under halv pris i forhold til DK ✅ 100% naturligt resultat ✅ FUE-hårtransplantation

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik en hårtransplantation i Athen i…

Jeg fik en hårtransplantation i Athen i 2016, men syntes jeg gerne ville have noget mere fylde.

Jeg gik i gang med at lede på nettet, men fandt via Youtube en udsendelse fra Danmarks Radio der havde været i Tyrkiet og kigget på Hårtransplantationer, det så meget spændende ud, og særligt da det kan være lidt af en jungle at finde rundt i.

Jeg tog kontakt til Billig Hårtransplantation i København, vi talte løst omkring mine muligheder – ret hurtig følte jeg mig tryk, jeg kunne hurtig fornemme jeg havde en kompetent person i røret.

Jeg fik en pris som var overskuelig og til at forstå – eneste jeg skulle var at købe en flybillet og så var den i vinkel.

Dagen kom og jeg var spændt på at komme afsted, da jeg landede i Istanbul skulle jeg gå mod udgang 13 og finde en nummer hvorefter jeg skulle oplyse mit navn, meget hurtigt kom en chaufføren og jeg blev kørt til mit flotte hotel ca. 1 times kørsel fra lufthavnen.

Efter en god gang morgenmad blev jeg hentet af chaufføren og blev kørt til Klinikken.

Dr. Ahmed kom straks ud og åbnede døren for mig og bød mig velkommen – en meget behagelig fyr der hurtig introducerede mig for Rabi, lederen på Klinikken.

Vi fik en god snak alle 3 og de fortalt mig stille og roligt hvad jeg nu skulle i gang med og hvad jeg kunne forvente de næste timer, herefter blev min hårgrænse tegnet op og der blev sat en masse krydser i skallen.

Håret blev klippet og jeg var skallet, jeg lagde mig ned på briksen og fik lokalbedøvelse flere steder i hovedet – det var absolut helt smertefrit.

Herefter begynde 2 mænd af tage mine graf ud fra baghovedet – jeg sov lidt og kunne intet mærke.

Efter udtagningen af hårsækkene blev de placeret efter tegningerne i skallen, stadig ingen smerte.

Sammenlagt tog det 6 timer – jeg fik en bandage på baghovedet – fik et par Panodiler med og blev kørt på hotellet, her kunne jeg slappe af.

Natten gik fint, jeg stod op og fik morgenmad , stadig uden smerter.

Chaufføren hentede mig igen og jeg blev kørt til klinikken og fik bandagen tage af , skyllet mit hoved samt en grundig forklaring hvad jeg skulle forholde mig til – herefter drog vi mod lufthavnen og det gik hjem af.

Min oplevelse var helt specielt det var så stor en oplevelse, super service lige fra start til jeg landede hjemme og stadig vil der være en kontakt til Billig Hårtransplantation.

Tine er en kompetent medarbejder der ved hvad hun taler om og de tyrkiske behandlere ved hvad service er.

Jeg kan varmt anbefale Billig Hårtransplantation hvis du går med de overvejelser, der er intet at bekymre sig om, alt går efter bogen og det aftalte, og det siger jeg kun fordi jeg kender processen.

Kim

17 de outubro de 2022

Resposta da Billig Hårtransplantation

Hej Kim, Tusind tak fordi at du har taget dig så god tid til at skrive denne fine lange og uddybende anmeldelse. Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse, og at du vil dele den med alle der vil læse med. Tak for det.
Og helt personligt bliver jeg også enormt glad for for dine rosende ord, tusind tak kim.

Hav en rigtig god dag.

Mvh. Tine -Billighårtransplantation.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man er meget nervøs inden man skal…

Man er meget nervøs inden man skal igennem første gang. Men efter første snak føler man allerede man er i trygge hænder, meget venlig og professionelle i Tyrkiet plus ham der dølger dig snakker engelsk.

Er virkelig glad for jeg endelig fik det gjort

Klart anbefale dem

27 de setembro de 2022

Resposta da Billig Hårtransplantation

Tusind tak fordi, du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Og vi er super glade for at du har haft en god oplevelse. Vi ser frem til at følge dig på din hår rejse over det næste år.

Mvh. Tine

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En sikker og tryg oplevelse

Fantastisk service, meget professionelle og havde en virkelig god oplevelse med at vælge billig-hårtranplantation.dk
Klar anbefaling herfra!

26 de agosto de 2022

Resposta da Billig Hårtransplantation

Hej Bilal, Tusind tak for den fine anmeldelse :) Vi er meget glade for at have givet dig en god oplevelse, Vi sætter stor pris på du deler din oplevelse her og ser frem til at følge din udvikling. Hav en god weekend. Mvh. Alle os fra billighårtransplantation

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have just my hair transplant 3 days…

I have just my hair transplant 3 days back from day one till today very very good service.everything is just in order in each step.Thanks for so much good care ,the most important thing that Doctors involved in operation was very good.Highly recommend this place.

24 de agosto de 2022

Resposta da Billig Hårtransplantation

Hi Vishal, Thank you so much for the nice review, your review means a lot to us. We are very happy that you had a good experience, and we look forward to following you and your results in the future :)
Kind regards
Tine - Billig hårtransplantation.

Super oplevelse

Super oplevelse. Alt gik som smurt, fra da jeg først tog kontakt, til jeg kom hjem fra Istanbul.
Kundeservicen er i top, altid hurtig respons om det er på mail, tlf eller sms.
Ahmet min kontaktperson i Istanbul var super behagelig, og snakkede flydende engelsk og gjorde turen meget tryg for mig.
Kirurgerne var virkelig dygtige.

22 de agosto de 2022

Resposta da Billig Hårtransplantation

Tusind tak for den fine anmeldelse Jesper, det betyder så meget for os, at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse. Vi er enormt glade for at at du har haft en god oplevelse under hele forløbet, og vi glæder os til forsat at følge dig :) Mvh. Tine - Billighårtransplantation

Super behandling😀

8 de agosto de 2022

Resposta da Billig Hårtransplantation

Hej Jesper :) Det er vi glade for at du syntes. Og mange tak fordi at du har taget dig tid til at anmeldelse os, det sætter vi stor pris på. Hav en god dag :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Overvejer du en transplantation så er…

Overvejer du en transplantation så er Billig Hårtransplantation stedet !

Fremragende kommunikation og kundeservice fra Tine
5 stjernet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ behandling hele vejen igennem
Super godt tilfreds med hotellet i Istanbul totalt luksus
Fantastisk service fra du kommer i lufthavnen til du rejser afsted igen

Personalet på Klinikken var meget venlig, gode til at forklare om proceduren fra start til slut rent, pænt og meget professionelt

Billig Hårtransplantation får mine varmeste anbefalinger

7 de agosto de 2022

Resposta da Billig Hårtransplantation

Hej Christian. Tusind tak fordi du har taget dig til til at skrive :) Vi bliver så glade når vi møder ind mandag morgen, til sådan en fin anmeldelse :) Vi er enormt glade for at have givet dig den oplevelse, og glæder os til at følge dig igennem hele processen over det næste år. De bedste hilser fra os i billig-hårtransplantation :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde jeg mulighed for at give flere…

Havde jeg mulighed for at give flere stjerner havde jeg gjort dette. Fx 6 ud af 6 el. 10 ud af 10.

Kort og præcist: det hele værd og ualmindeligt god service, og behandling med Billig hårtransplantion her i DK og på klinikken i Istanbul.

Har hele processen igennem følte mig tryg og i rigtig gode hænder. Er altid nemme at komme i kontakt med både på sms/mail og opkald.
I dialogerne havde jeg det sådan: “en ven, man har kendt i mange år”

Hjemmesiden er informativ og (for mig) tillidsvækkende tiltros for “billig” - havde slet ingen skepticisme. Hvilket jeg gjorde at jeg tog “Billig hårtransplantion”.

At “partneren” er en ven/veninde er underordnet, hvilket var endnu et ”V” til kryds af listen.

Vil til en hver tid anbefale, at få foretaget en hårtransplantion, hvis man ønsker mere hår på hovedet(toppen) - “lidelsen for skønheden” er hele processen værd.

Mvh
Emil Engel

16 de junho de 2022

Resposta da Billig Hårtransplantation

Hej Emil, vi bliver simplethen så glade af at læse din super fine anmeldelse. Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive den, det betyder virkelig meget for os. Vi er enormt glade for den tryghed du har oplevet igennem forløbet. Og vi glæder os til fortsat at følge dig og din "hårrejse" over det kommende år. De venligeste hilsner fra os i Billig Hårtransplantation :)

God oplevelse

Følte mig i trygge hænder under hele perioden.

27 de maio de 2022

Resposta da Billig Hårtransplantation

Hej Benjamin, tusind tak for din anmeldelse. Tryghed er supervigtigt, og vi er meget glade for, at du følte dig tryg hele vejen igennem. Mange gode hilsner os fra Billig Hårtransplantation

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse, der var styr på det hele
Afhentning i lufthaven forløb gnidningsløs,
godt hotel, dog var der lidt støj fra motorvejen, men ellers var det fint
ankom til klinikken, hvor jeg blev modtaget af min kontakt person som snakkede engelsk, og forklarede hvad der skulle ske,
Var tryg hele vejen igennem processen,
kan kun give dem mine bedste anbefalinger

Jørgen

17 de maio de 2022

Resposta da Billig Hårtransplantation

Hej Jørgen, mange tak fordi du tager dig tid til at anmelde os. Det betyder virkelig meget for os😊. Og helt sikkert også for andre, som går rundt og gerne vil have håret tilbage. Mange gode hilsner fra os i Billig Hårtransplantation

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service, venlig medarbejdere

Super god service, Tine er en super god medarbejdere der er utrolig hjælpsom. Føles som om man snakker med en bekendt og ikke et firma. hvis jeg kunne havde givet mere ind 5 stjerner havde jeg gjort det 💪
Klart anbefales!

26 de abril de 2022

Resposta da Billig Hårtransplantation

Hej Jesper, vi bliver altså helt røde i kinderne af din super anmeldelse😊. Mange mange tak for at du har taget dig tid til at skrive den. Vi glæder os til at følge din hårvækst. de bedste hilsner fra os i Billig Hårtransplantation

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Billig hårtransplantation var et af de…

Billig hårtransplantation var et af de første link jeg fandt. Men bare navnet og prisen lød simpelthen for godt til at være sandt.. Det efterfølgende halve år undersøgte og snakkede jeg med andre firmaer i branchen. Ikke bare i dk, men også i andre lande.. Prisen var bare 3 gange dyrere!! Faldt senere hen igen over linket fra Billighårtansplantation. Og denne gang tænkte jeg. "Man kan jo altid bare prøve" Jeg kontaktede dem på mail, efterfulgt af en tilbagevenden på tlf, af et meget kyndigt og erfarent firma/personale.. Og derfra kørte alt bare som smurt. Med gode priser. overholdte aftaler, nem service kontakt via mail/tlf for vejledning og spørgsmål. Og til sidst den helt store rejse til Istanbul, hvor alle 4 dage var planlagt og overholdt til mindste detalje.. Efter hjemkomst er der nu gået 6 måneder. Jeg er meget tilfreds med mit "hår-resultat". Som for hver dag kun bliver bedre. Jeg er i løbende kontakt med Billighårtransplantation. Og interessen går begge veje. Stor ros og anbefaling herfra. Min transplantation har jeg aldrig fortrudt. Og noget jeg kun kan anbefale hvis man går i disse tanker!!!

12 de abril de 2022

Resposta da Billig Hårtransplantation

Hej Klaus, mange, mange tak for den fantastiske anmeldelse :-) Super at du valgte os. Det er vi virkelig glade for. Mange venlige hilsner og god påske. Billig Hårtransplantation

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tryg oplevelse, hele vejen:)

Må sige at det har været en tryg og god oplevelse at få lavet hår gennem Billig Hårtransplantation. Man skal bare købe flybilletter og resten sørger de for.
Kæmpe tryghed og bare nemt at alt er sørget for, når man ikke gider at stå med formidlingen selv:)
Det færdige resultat må jo så vise sig om 12-14 måneder.

Eneste minus var den oppustelige rejsepude man fik udleveret af klinikken til at sove på, sov næsten ikke, før jeg fik købt en med memoryfoam i lufthavnen! Ved at de er gjort opmærksom på det, så hvis det ikke er ændret når du skal derned, brug for Guds skyld de 2-300 kr på en god pude inden:)

30 de março de 2022

Resposta da Billig Hårtransplantation

Hej Kim, det er virkelig dejligt, at du tager dig tid til at skrive sådan en flot anmeldelse :-) Det er vi virkelig glade for. Vi kigger straks på pudemulighederne. Mange hilsner Billig Hårtransplantation

Rigtig godt forløb

Rigtig godt forløb med god vejledning undervejs. Håndtering da man ankom til Istanbul var rigtig fin.
Navnet er måske ikke det bedste. Dog er resultatet og prisen ift. andre steder helt i top.
Kan varmt anbefales!

3 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolut en helt fantastisk oplevelse

Jeg besluttede mig for, at overraske min kæreste med en hårtransplantation. Derefter gik jeg igang med at undersøge hvem der var den bedste på markedet til, at give min kæreste det flotteste resultat. Jeg nåede frem til billighårtansplantation.dk og kom i kontakt med Lars. Efter min samtale med ham følte jeg mig helt tryg ved, at vælge deres klinik. Han var venlig, professionel og detaljeret omkring hele forløbet. Der blev også givet en grundig beskrivelse af hvad det indebærer at få transplanteret selve hårrødderne til det ønskede sted. Vi rejste til Istanbul kort efter. Alt foregik helt efter bogen og min kæreste var så glad. Han har fået et rigtig godt resultat og hvis der har været spørsmål eller lign. efterfølgende - så er personerne bag billighårtansplantation.dk nemme at få fat i. Så hvis du overvejer at få foretaget samme indgreb - vil jeg opfordre dig til at vælge billighårtransplantation.dk. Det garantere jeg at du ikke vil fortryde. God fornøjelse :-D

Og tak for jeres fantastiske service - i gør et virkelig godt stykke arbejde her med at hjælpe folk af med dårligt selvværd over hårtab og tyndt hår.

11 de junho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man kan kun give 5 stjerner til billig hårtransplantation, en fantastisk service og behandling hele vejen igennem. Inden jeg rejste til Istanbul fik jeg alt den information jeg havde brug for på mail, samtidig med jeg jeg havde nogle indledende samtaler med Lars og Peter, så man vidste 100 % hvad der skulle ske når man landet i Istanbul. Det var også en helt fantastisk behandling man fik på klinikken og man følte virkelig man var i trygge hænder hele vejen igennem. Der er gået 6 uger og alt går efter planen og ser virkelig frem til at se det endelige resultat i slutningen af 2020.

22 de fevereiro de 2020

Hårtransplantation.

Hårtransplantation.
Super god service og kommunikation. Blev hentet i Istanbul lufthavn og kørt direkte til hotellet. Chaufføren talte dog ikke engelsk, så lidt spændende hvor turen endte. Men alt gik så fint. Efter ca 6 timer på briksen var det overstået og jeg blev kørt tilbage til hotellet. Man har lidt ondt i toppen de første dage, men det er til at holde ud. De første par uger er heller ikke super fede, men det bliver langsomt bedre og bedre. Nu er det 2 mdr siden, og hårbunden er helet godt. Kun lidt rødmen foran og nogle knopper tilbage. Så nu venter jeg på at det nye hår gror ud. Det sker forhåbentlig inden for et halvt års tid. Venter spændt...

22 de fevereiro de 2020

Rigtig god oplevelse

Min mand var i Tyrkiet for ca. 4 måneder siden og var meget tilfreds med hele forløbet. Både transport, hotelophold og selve indgrebet forløb helt planmæssigt og hverken behandlingen eller tiden derefter gav smerter. Her 4 måneder efter er håret godt på vej og det ser ud til at blive et virkelig pænt resultat. Billig Hårtransplantation får vores fulde anbefaling.

18 de fevereiro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais