Vi bestilte isterninger og knust is til vores bryllup. Vi bestilte til afhentning, men fik en sms dagen inden med info om at deres sommer-pickup var lidt forsinket, så de ville levere isen til os uden... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
På trods af de mange utilfredse anmeldere så har min ordre på 10KG tøris forløbet perfekt. Jeg modtog i hvert fald 10KG tøris og pick-up stedet (søborg) virkede uden videre. Stor tak herfra! Hvis jeg... Ver mais
Dette er simpelthen et fantastisk koncept til enhver fest! Jeg holdt 50 års fødselsdag for veninderne og havde bestilt en 25 kilos tønde, så vi kunne være sikre på kolde drikke og is til cocktails.... Ver mais
Jeg anede ikke, at dét at skulle have styr på isterninger til en fest kunne være SÅ nemt! Jeg bestilte knust is og isterninger til min 40 års fødselsdagsfest, og ikke nok med, at bestillingsprocessen... Ver mais
Detalhes da empresa
- Serviço de Buffet
- Fornecedor de Alimentos e Bebidas
- Fornecedor de Produtos Alimentícios
- Loja de Sorvete
- Buffet itinerante
Escrito pela empresa
Køb de mest populære isterninger nemt og hurtigt her på www.billig-is.dk 😊🧊 Hos billig-is har vi valgt at fokusere på det vi er bedst til, billige isterninger. Vi går op i kvalitet og derfor vil du ALTID få de fineste isterninger og knust is uanset om du skal bruge 10, 25 eller 600 kg., da vi renser vores vand inden vandet bliver til en isterning. Vi er leveringsdygtige i hele landet, da vi har de fornemmeste leveringsaftaler og dermed kan levere når som helst og hvor som helst indenfor landets grænser. Desuden kan du selv afhente dine isterninger på et af vores pick-up lokationer.
Informações de contato
Skalstrupgaard 1D, 4621, Gadstrup, Dinamarca
- 40 53 11 11
- info@billig-is.dk
- billig-is.dk
Det var super nemt at bestille og…
Det var super nemt at bestille og afhente i Hillerød der var ingen problemer👍
bestilte 10 kg is til udlevering i…
bestilte 10 kg is til udlevering i selvhent på amager. Vi havde et presset program og valgte derfor det tidlige tidsslot fra 8-12. Endte med at vente til 0840 inden jeg fik isen. Dette oven i en i forvejen presset dag. Samtidig er det svært at komme igennem til kundeservice. Der dog promte to action og vendte tilbage med info. intet der sparede mig tid. Da vi skulle bruge isen ved 11 tiden var det så en sammensmeltet klump. så jeg er absolut ikke tilfreds. Hilsen Jørgen holm

Nemt og lige til ;/)
God service samt is
Kan IKKE anbefales
Kan IKKE anbefales. Elendig kundeservice, som ikke har styr på noget.

Top dollar service
Top dollar service. Det er 2. gang at jeg køber isterninger hos billig-is.dk (første gang 1x25 kg, anden gang 10
kg). Begge gange så fin en service, kommunikation og virkelig godt selv at kunne vælge tidspunkt for afhentning. Tak for denne gang, vi ses igen 😉 Mvh Dominique
alt godt....
Fin nok oplevelse - men plads til forbedring
Fin nok oplevelse i forhold til afhentning (hent-selv på Amager), som var helt problemfri. Men I skal nok være lidt mere præcise omkring jeres is-beregner, som ud fra det antal jeg havde angivet, anbefalede 2 tønder is - vi brugte rigtig meget is under hele festen, både til vandkarafler og masser af drinks - og alligevel brugte vi knap 1 tønde. Så det var lidt dyrt for os synes jeg. Jeg havde nok også forventet nogle pænere (firkantede) isterninger.
Super fin levering og produkt fik det…
Super fin levering og produkt fik det endda løftet op til 2. Sal
Nemt og godt❤️
Super nem måde at have nok is til sin fest👏🏻 Nemt og service i top👍🏼👍🏼👍🏼
Kanon service hele vejen igennem
Kanon service hele vejen igennem - kan varmt anbefales.
Kurt Bech, Kongens Lyngby
Jeg var forbi roskilde for at hente…
Jeg var forbi roskilde for at hente selv ( kl 12-16 ) ankom 14.30 men kunne finde nogen. Jeg var så heldig at der sad en ung gut på et andet kontor, som så ringet rundt og fik koden til køleboksen, så jeg kunne få mit is. Er sku dårlig service

super god service
Chaufføren var forsinket, men vi blev ringet op, så vi ikke behøvede at gå forgæves ned til afhentningsstedet.
Super god service
Is var ok
Is var ok. Det var mere afhentningen der gav lidt problemer. Står som en reel adresse med Krimsvej 29 (som er CPH Studio hotel). Receptionen fik ofte besøg af folk der skulle hente is og henviste til en trailer på parkeringspladsen. Efter at dette var på plads fungerede tingene fint ;-)

Resposta da Billig-is - Isterninger til enhver lejlighed!
Fin service og levering men fejl-vejledt
Fin service og levering. Blev anbefalet at købe tre store kasser is men vi brugte knap en. Så der følte man sig fejlvejledt. Ellers var vi tilfredse men det blev en dyr oplevelse ift vires forbrug.

Fin is fin pris
Fin is, fin pris. Og alt var som det skal være

Resposta da Billig-is - Isterninger til enhver lejlighed!
Jeg havde en meget dårlig oplevelse da…
Jeg havde en meget dårlig oplevelse da jeg skulle afhente mine vare.
Jeg skulle afhente Lørdag den 18-9-2021 mellem kl. 8.00-12.00, da jeg kom frem var der ikke nogen, jeg prøvede på de telefon nr. som jeg kunne finde til billig-is, efter en halv time fik jeg kontakt til en person som sagde at jeg havde modtaget en mail fra dem om hvor isen var placeret, den eneste mail jeg har modtaget fra Billig-is er mail om at handlen er slut og de gerne vil have en bedømmelse.
Jeg nåede at blive nervøs for om jeg havde is til min fest, meget dårlig start på en ellers dejlig dag.

Helt vildt nemt og smart system
Helt vildt nemt og smart system
Bestilte is på nettet og kunne hente det dagen efter på et aftalt sted..
Virkelig godt

Afhent af isterninger
Hej
Har selv hentet is i Køge , det virkede godt ingen problemer der.
Men jeg syntes ikke isterningerne levede op til det man ser på billede af de firkantede isterninger…dem man ser er store og helt klare og dem får er små og slet ikke klare…

Resposta da Billig-is - Isterninger til enhver lejlighed!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.