Billig-is - Isterninger til enhver lejlighed! Avaliações 166

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte isterninger og knust is til vores bryllup. Vi bestilte til afhentning, men fik en sms dagen inden med info om at deres sommer-pickup var lidt forsinket, så de ville levere isen til os uden... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

På trods af de mange utilfredse anmeldere så har min ordre på 10KG tøris forløbet perfekt. Jeg modtog i hvert fald 10KG tøris og pick-up stedet (søborg) virkede uden videre. Stor tak herfra! Hvis jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dette er simpelthen et fantastisk koncept til enhver fest! Jeg holdt 50 års fødselsdag for veninderne og havde bestilt en 25 kilos tønde, så vi kunne være sikre på kolde drikke og is til cocktails.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg anede ikke, at dét at skulle have styr på isterninger til en fest kunne være SÅ nemt! Jeg bestilte knust is og isterninger til min 40 års fødselsdagsfest, og ikke nok med, at bestillingsprocessen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Buffet
  2. Fornecedor de Alimentos e Bebidas
  3. Fornecedor de Produtos Alimentícios
  4. Loja de Sorvete
  5. Buffet itinerante

Escrito pela empresa

Køb de mest populære isterninger nemt og hurtigt her på www.billig-is.dk 😊🧊 Hos billig-is har vi valgt at fokusere på det vi er bedst til, billige isterninger. Vi går op i kvalitet og derfor vil du ALTID få de fineste isterninger og knust is uanset om du skal bruge 10, 25 eller 600 kg., da vi renser vores vand inden vandet bliver til en isterning. Vi er leveringsdygtige i hele landet, da vi har de fornemmeste leveringsaftaler og dermed kan levere når som helst og hvor som helst indenfor landets grænser. Desuden kan du selv afhente dine isterninger på et af vores pick-up lokationer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super oplevelse hos Billigis.dk

Super oplevelse brugte billig is til min fødselsdag fredag og havde stadig is i tønden søndag eftermiddag da familien kom forbi ❄️

12 de abril de 2021

Hej Emil.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at vores is levede op til dine forventninger.

Mvh. Billig-is.dk

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

🛑🛑🛑🛑

🛑🛑🛑🛑
DÅRLIGESTE SERVICE OG SNYD OG SVINDEL!

jeg havde bestilt en kasse is 4 dage før min fødselsdag, og betalt for det! Jeg ringer dagen efter og afbestiller hvor de siger jeg får mine penge retur. Har ikke set en krone endnu!!
Har skrevet mail til dem og snakket med dem, og intet nytter da de har dårlige undskyldninger til hvorfor!!! De siger de ikke kan finde mig i opkald, men eftersom jeg kun snakkede med dem, mener de ikke jeg kan få dem tilbage...
ALDRIG KØB DER!!!
De fupper en!
Så dårligt stil🤬🤬

20 de novembro de 2020

Resposta da Billig-is - Isterninger til enhver lejlighed!

Kære Cathrine. Vi har overtaget virksomheden 01/04/2024, hvorfor vi naturligvis kun kan beklage din oplevelse på vegne af de tidligere ejere. Vi har forsøgt at kontakte dig med henblik på at kompensere dig for din dårlige oplevelse, dog desværre uden held. Du er meget velkommen til at kontakte os. Bedste hilsener, Billig-is

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

BRUG IKKE BILLIGIS HVIS DU HAR BEHOV…

BRUG IKKE BILLIGIS HVIS DU HAR BEHOV FOR PRÆCIS LEVERING ELLER GOD SERVICE

Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse med BilligIs.
Jeg havde bestilt en levering med is, og betalt ekstra for at få den leveret inden for et bestemt tidsrum (12-12:30), og beskrevet i kommentaren til ordren, præcis hvor isen skulle leveres, ved leveringsadressen (fordi leveringsadressen er ved en park, og en anden end faktureringsadressen, som er til vores hjem).

På dagen kommer isen ikke mellem 12 og 12:30, og vi ringer til BilligIs for at høre, hvor den bliver af. De skal først have fat i deres chauffør, så vi venter yderligere 10 min på et opkald tilbage fra dem. De siger så, at chaufføren er forsinket, men at han kommer inden for en halv time (ca en halv time for sent). Pludselig, efter ca 40 min, får vi et opkald fra vores nabo, hjemme ved huset - fordi nu står der en isvogn klar med en levering på vores HJEMMEadresse (fakturerings adressen).

Vi får fat i firmaet og forklarer, at leveringsadressen er en anden, og de kører afsted igen. HELDIGVIS er leveringsadressen kun ca 10 min fra faktureringsadressen, men det tager alligevel bilen mindst 20 min at komme til den rigtige leveringsadresse. Hvis leveringsadressen havde været længere væk, havde vi ikke haft tid til at bruge isen, før eventet allerede var igang.
Vi endte med at få isen leveret EN TIME for sent.

Som om det ikke var nok, så har vi siden dagen (d. 15 AUGUST) på telefon, sms, og email, bedt BilligIs om at få refunderet det vi betalte for at få en TIDSBESTEMT levering (90kr). De har stadig ikke refunderet det beløb, selvom de bliver ved med at sige, at 'det var da mærkeligt, det siger vi videre til økonomi kontoret med det samme'.

Alt i alt, en rigtig dårlig oplevelse på alle måder, som stadig er i process. Simpelthen for langt ude.

12 de setembro de 2020

Resposta da Billig-is - Isterninger til enhver lejlighed!

Kære Emilie. Vi har overtaget virksomheden 01/04/2024, hvorfor vi naturligvis kun kan beklage din oplevelse på vegne af de tidligere ejere. Vi har forsøgt at kontakte dig med henblik på at kompensere dig for din dårlige oplevelse, dog desværre uden held. Du er meget velkommen til at kontakte os. Bedste hilsener, Billig-is

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Billig-is :-)

Billig-is leverede et rigtig glimrende produkt. Der var en lille smule vedr leveringen, men efter en rigtig god dialog med Billig-is fandt vi en god løsning.

30 de agosto de 2019

Is er vel is

Is er vel is.
Men 25kg i isoleret tønde, der holder i 3 dage hvis låget lægges på igen. Det virker og kan kun anbefales herfra.

16 de maio de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais