Har brukt Billigpakke i flere år, og er svært fornøyd. Ikke alltid at kommunikasjonen går helt smertefritt med de utøvende selskaper, men Billigpakke har i allefall et par svært dyktige hjelpere. Ved... Ver mais
A empresa respondeu
Pakken ble hentet ganske fort det var enkelt og og finne en distributør som kunne sende pakken. Jeg sendte pakken til Brasil der må du vere obs på at import skatt er ganske høy. Dette tilfelle var... Ver mais
Enkelt å bestille og fin sporingstjeneste ! En liten glipp i NY - pakken ble ikke hentet i første omgang fordi budet kom utenom åpningstid. Jeg anga 11.00 - 15.00 lokal tid i bestillingen. Forsend... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg hadde fått en pris på avtalt leveranse med volum og vekt. Jeg var fornøyd med dette og betalte beløpet i henhold til avtale. Etter noen dager får jeg beskjed om at DHL ønsker mer penger for denn... Ver mais
Billig, enkel og pålitelig transport av gods, pakker og dokumenter på www.billigpakke.no. Vi tilbyr billige online forsendelser i Norge og over hele verden. Frakt og forsendelser.
Cort Adelers gate 16, 0254, oslo, Noruega
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lett å bruke, men rot ved henting. Ba om dette mellom 16 og 17, men sjåfør ringte og sa at han ikke jobbet etter 16. Ble hentet neste dag
Grei levering. En dag for sent, men Tbilisi er langt unna.
Litt uklart om merkelapper og Toll Invice på nett
Virker som det skal. Leit at post/pakke til Taiwan sendes til Kina først. Det forsinker levering unødvendig, med to-tre dager.
Det ble ilagt toll som jeg ikke fikk beskjed om. Pakken ble bestilt til levering over natten, men ettersom jeg ikke fikk beskjed om tollen, ble den liggende i tre dager. Ringte til slutt UPS og fikk beskjed om å gå inn på deres side å betale. Da kom pakka fram. Hadde jeg fått en mail på at toll måtte betales fra billigpakke, hadde det vært greit. Har bestilt frakt her tidligere, uten at det var noe problem, men denne gangen gikk det ikke så bra.

Resposta da Billigpakke.no
Billigpakke er mye billigere enn å gå på DHL eller UPS, men nesten 3 uker fra Norge til Filippinene,med UPS, er ikke brukbart.
Hentet ikke pakken hos meg 2 dager på rad så jeg måtte levere den til postkontoret selv , dårlig service
Bra veiledning både web side og via telefonen.
Kjempe bra service!
Tracking oppdateringer kom ofte 9-16 timer etter det skjedde.
f.eks ville jeg få en oppdatering om at pakken landet i tyskland kl. 09:30 klokken 23:30.
Jeg forventer når man bestiller henting at de henter når avtalt. Jeg bestilte ny henting dag 2 og de dukker opp 5 dager etter.
Kommer ikke til å bruke denne tjenesten igjen.
Har inte mottagit min pakke än. Som jag synes är otroligt uff saknar ord. Men % finns inget bra att ge, när dom inte kommer med ett enda svar när jag , har varit i kontakt med dom. UPS SLÄNG ER I VÄGGEN OCH kundebehandling kan ni verkligen inget om folkens där. Bara rent ut sagt .... !!
Jeg har betalt for rask henting, men UPS kommer etter 2 dager!
Leveringen tok svært lang tid. Jeg etterlyste leveringen, men fikk ingen tilbakemelding på epost.
Responding to a message below, where I already provided a negative review. You are not describing things accurately and very unprofessional of you to put my name in the review. The package was artworks going for an exhibition (none had been sold), I am the artist and maker. I refused to paid taxes because it is ridiculous that I would need to pay on art that I produced. I hold regular exhibitions for artists internationally here in Norway and after providing documentation I am always able to have the taxes waved and when it is coming for an exhibition. Once I requested the return of the package and ask for tracking information I had no response from your team. I received the package before I received an answer from customer service. Will make sure no artist friend of mine (I have an artist collective) uses your services.

Resposta da Billigpakke.no
Likte rask, men synes at det ble litt dyrt.

Resposta da Billigpakke.no
ALT VAR HELT PERFEKT - FRA REGISTRERING, OPPHENTING, OG TIL LEVERANSE TIL FORNØYD MOTTAKER. ALT TIL RETT TID
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.