BilligTshirt.dk Avaliações 231

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg køber altid t-shirts til mit firma her og er glad for det. Det er en dansk virksomhed med ægte flinke mennesker - jeg har engang hentet mine t-shirts hos dem i Helsingør, fordi jeg havde fået bes... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

BilligTshirt.dk har været min faste leverandør af t-shirts og trøjer til flere forskellige foreninger igennem mange år. Samarbejdet fungererer perfekt - altid hurtigt svar, ekspedition og levering. Pr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Faktisk en ægte dansk butik med lynhurtig kundeservice - og hurtig produktion og levering. God kvalitet også. Desværre var der en fejl i trykket til den T-shirt jeg bestilte. Jeg skrev til kundese... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I needed an original and personalized t-shirt for a Christmas party -no better place to create one that billigtshirt.dk. I got exactly what I wanted, and the print is very good quality. Thanks guys!... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Estamparia

Escrito pela empresa

Det er ikke tilfældigt at vi hedder billigtshirt. Vi sælger Danmarks billigste t-shirts med eller uden dit tryk, men vi leverer også meget andet. F.eks. Sweatshirts, hættetrøjer, sportstøj til foreningen, dig selv eller firmaet. Derudover leverer BilligTshirt.dk Danmarks laveste priser på arbejdstøj på et meget bredt udvalg. Vi søger altid at holde en høj standard i service og responsetid. Vi svarer normalt frem til kl. 22.00 på alle dage, så du roligt kan sidde derhjemme i sofaen og få svar på de spørgsmål du måtte have til din bestilling.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god kvalitet og kundeservice

Super god kvalitet af det produkt jeg bestilte, og super god og kompetent kundeservice.

Jeg var lidt sent ude med en bestilling, men efter kontakt med kundeservice, sørgede de for at jeg fik min ordre i god tid.

Kan varmt anbefale andre at bestille ved dem

4 de novembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nubhar jeg handlet her nogle gange

Nubhar jeg handlet her nogle gange. Fin service, og fin kvalitet. Der er dog nogle mangler på workshoppen, som feks. Har man ikke en konto så det er let at genbestille, når man har forladt designeren kan man heller ikke komme ind igen og lave ændringer, sidst der opdagede jeg en stavefejl da jeg skulle betale, men jeg var nød til at lave et nyt design, da jeg ikke kunne åbne den jeg havde lavet igen.

De 2 mangler gør at der ikke kommer fuldt hus 🙂

3 de outubro de 2024

Super service 😍

Super sted at bestille.rigtig god kvalitet og hurtig præcis levering.
Er bestemt ikke sidste gang👍👍😃

12 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

1000 tak for rigtig god service.

1000 tak for rigtig god service.
Jeg havde bestilt en pakke med t-shirts til min søn i fødselsdagsgave. Jeg fik meget hurtig en mail med bekræftigelse af ordren. Jeg fik dog aldrig en SMS fra GLS, at pakken var sendt, eller at den var klar til afhentning. Jeg skrev til BilligT-shirt på mail. De skrev, at pakken havde været sendt, men var returneret igen, fordi den ikke var blevet afhentet.
Jeg var bekymret for, at pengene var tabt.
Men for blot en forsendelsespris på 49,- kr sendte BilligT-shirt pakken afsted igen, og den ankom dagen efter.
TUSIND TAK for super god service. T-shirts'ene er faldet i rigtig god jord - super kvalitet, dejlige efterårsfarver/jordfarver.
TAK for stor venlighed og service. Kan varmt anbefale jer.

3 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kvalitet, fin leveringstid, god service

Jeg bestilte en t-shirt, min 10-årige søn havde designet. Den er rigtig flot, og i god kvalitet. Så det var nemt nok at designe inde på hjemmesiden. Vi fik skrevet et forkert tal omme bagpå, men billigtshirt kunne sagtens rette det for os. Super service.

12 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan virkelig anbefale 👌 Jeg…

Jeg kan virkelig anbefale 👌 Jeg kontaktede dem via mail, da jeg var sendt ude ifht bestilling. Jeg fik den bedste service, og så hurtig levering! Jeg bestilte den torsdag, og allerede lørdag lå den klar til afhentning i min pakkeshop, trods at det var en ordre der krævede tryk. Tusind tak for god service!

21 de setembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Solidt firma

Solidt firma. Hjemmesiden kan være lidt gammeldags, men super god kvalitet på varerne plus en hurtig leveringstid. Kan anbefale det helt klart især med de gode priser

16 de junho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais