Vi fik trykt 30 T.Shirts til en firmatur. -De blev helt perfekte! Kommunikation med diverse medarbejdere, både via mail og telefon, var fantastisk og deres serviceniveau fænomenalt! T.Shirtsene va... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi har nu for 3. gang fået trykt t-shirt til foreningen. Meget stort udvalg af modeller og vi kunne vælge mellem 40 (FYRRE!) forskellige farver. Kvaliteten på t-shirt såvel som selve trykket er beste... Ver mais
Havde bestilt en række t-shirts med både farvetryk samt rent sort eller hvidt tryk. Selve t-shirts var faktisk af fin kvalitet (mærket ID Identity T-Time), men selve trykket var ringe. En af T-s... Ver mais
A empresa respondeu
Shirtdesign.dk gør en dyd ud af at hjælpe deres kunder, så de får en vare de kan være yderst tilfredse med. Jeg bestilte 28 tshirts med to separate designs, som desværre begge var i dårlig kvalitet, o... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi producere stort set alt inden for print på tøj. Eget trykkeri med blandt andet Danmarks største digitale trykmaskine i vores produktion. Bestil online på vores hjemmeside ved nemt at uploade dit design, eller send os en mail. En garanti inden for kvalitet.
Informações de contato
Søren Nymarks Vej 21, 8270, Højbjerg, Dinamarca
- info@shirtdesign.dk
- shirtdesign.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Tydelig fejl på printet
Tydelig fejl på printet - og mildest talt dårlig kundeservice ved henvendelse.
Shirtdesign havde ingen interesse i at gøre printet om.
Øv bøv og glædelig jul lyder det herfra
God service og høj kvalitet
Professionelt kundeservice, samt vask og print af virkelig god kvalitet.
Desværre ikke muligt at komme til en…
Desværre ikke muligt at komme til en enighed med kundeservice om en vare jeg ikke synes lever op til det bestilte
Altid god service og god kvalitet
Altid god service og god kvalitet. Jeg har brugt dem i mange år.
Super tryk i god kvalitet
Super tryk i god kvalitet. Det samme kan siges kvaliteten af t-shirten
Great quality and service
They replied all my questions. Great quality product, delivered on time. Thanks.
Meget professionel service og kundeservice!
Meget professionel service og kundeservice, jeg vil helt sikkert bruge det i fremtiden!
Lidt forvirring til at starte på
Lidt forvirring til at starte på! Men det hele lykkedes! Søde til at hjælpe
At man skal betale for selv at køre ud…
At man skal betale for selv at køre ud til butikken, selv gå ind i butikken, selv at finde sin t-shirt på en intetsigende reol, hvor man skal kigge diverse folks forskellige t-shirts der ligger klar til at blive afhentet - uden betjening... det trækker altså bare ned.
Det er en for lav måde at tjene penge på. Det er en skuffende måde at tjene penge på.
T-shirten var fint, intet at kommentere på der, den kan få sine 5/5 stjerner. Det er udelukket afhentningen der trak ned.
Fin service
Jeg har fået en levering i dag, på 2 t-shirts og en hoodie fra Shirtdesign.dk.
Jeg har handlet hos dem flere gange og jeg har altid været tilfreds med deres produkter ( med mine egne design trykt på), men denne gang var der en fejl.
Trykkene så rigtig flotte ud, men på hoodien så trykket skævt ud i bunden.
Jeg sendte så et billede af det til Shortdesign.dk, og har nu fået svar på min henvendelse. De trykker mig en ny! Der var ikke noget pjat eller noget bøvl fra deres side. Blot en konstatering af at trøjen er skæv, og besked om at jeg får en ny. Jeg er en happy camper, og godt tilfreds med både deres produkter/tryk, og deres kundeservice.
P.S. Når jeg trykker på linket i mailen fra dem ift. at anmelde dem på Google eller trustpilot ryger jeg ind på "Nemprint.dk A/S". Men, det er shirtdesign.dk jeg har bestilt trøjerne hos, og deres kundeservice jeg har henvendt mig til.
Har fået lavet 2 forskellige T-shirt…
Har fået lavet 2 forskellige T-shirt med Tryk . Fint arbejde - meget tilfreds .
Enormt fornem service
Enormt fornem service! Trods en ordre på kun 4 stk kunne de producere dem færdig på få timer. Kæmpe anbefalinger herfra hvis man skal have lavet sine egne t-shirt.
God kvalitet og ankom til tiden
Var perfekt til det jeg skulle bruge det til og billigere end andre
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice. Hurtig hjælp til tekniske spørgsmål 👍
Bodystocking med billede på
Virkelig god kvalitet både stoffet og billedet, lækkert blødt stof, jeg er imponeret. Køber gerne da fra igen❤️
Når man bestiller en vare hos dem
Når man bestiller en vare hos dem, bliver det altid lavet ordenligt. Og mange gange oplever jeg, at de er færdige med mine bestillinger mange dage før det de skriver i deres mail til mig. Jeg er fuldt ud tilfreds med dem. Med venlig hilsen fra Kenny Carstensen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.