Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Ver mais
Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... Ver mais
Haft Billo nu 1,5 år och Fungerar klockrent. Betalningsfunktionen är super långt bättre än Kivra, vilket jag hade innan. Ser att en del klagat på höga försäkringskostnader mm. Det felet ligger hos... Ver mais
Tegnérgatan 34, 11359, Stockholm, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Jag fick ett utförligt och informativt svar. Trots skillnader mellan min upplevelse och Billos utlovade utbud så kom vi fram till en kompromiss som fungerar för mig.

Resposta da Billo
Jag är nöjd men lite tråkigt att man inte kan få kopia även om det är en digital tjänst

Resposta da Billo
Smidig app som låter dig samla alla räkningar och viktiga dokument på ett ställe. Supporten är jättesnabba att svara dig när det kommer ett felmeddelande, och faktiskt snabba att lösa problemet.
Så ja det funkar, och jag är helt säker på att detta kommer att bli en superduperbra app när dom fått ordning på allt.
Nu till det negativa. Det dyker ju som sagt upp en del felmeddelande lite då och då, visst jag förstår att det är en ny plattform och mycket jobb återstår tills den är fulländad. Tur är att dom är snabba på att kolla upp vad som är fel och sedan åtgärda det.

Resposta da Billo
This is a startup acing it. And as such there has been some tiny hickups, (like I had to activate the connection to my bank account twice) which the support have handled perfectly, hence the acing.
I warmly recomend this service and can’t wait for the company version for my company.
Handling mail and bills is much smoother now!
Thank you 🙏
My best regards, Anders

Resposta da Billo
Not getting any notifications to phone about invoices, which caused additional fees... Trying to close the service, just getting errors on the page. 24 hours customer service response times, really?

Resposta da Billo
Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vilket jag tycker är en mycket användbar funktion. Supporten har varit fantastisk och hjälpsam när jag behövt assistans. Jag rekommenderar starkt!

Resposta da Billo
Förbannade banditer som äger och driver detta företag.
Inte f-n vill jag ha min adress till billo AB.
Bluff och båg samt kolla banditerna som är ägare

Resposta da Billo
Det är väl att ni har bra support som man dem kan hjälpa oss snabbt

Resposta da Billo
Lurendrejeri, säger att det är gratis och börjar sedan skicka massa fakturor när du tagit bort appen. Anmält! De säger att den ska vara gratis men börjar kosta utan att man vet eller får godkänna det med BankID Elr liknande.

Resposta da Billo
Att få sin post levererad var du än är oavsett var man har sin folkbokföringsadress är för mig ett otroligt bra service. Plus att ni har andra inloggningsalternativ än Bankid. Så bara med dessa två är stora genombrott!
Är så himla nöjd!

Resposta da Billo
Enkelt att få sin post direkt till mobilen. Snabb leverans av fysisk post till alternativ adress. Billig månadskostnad. 5 plus

Resposta da Billo
I had an issue with my mobile app, IT team fixed it pretty fast, I recommend it!

Resposta da Billo
Grym service! Bättre än de flesta konkurrenter jag testat tidigare.

Resposta da Billo
Now I get all my posts on my mobile, wherever I am.

Resposta da Billo
Tycker Billo är bra då man får viktig post att ha på samma ställe. Passar mig utmärkt.

Resposta da Billo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.