Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Ver mais
Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... Ver mais
Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... Ver mais
Haft Billo nu 1,5 år och Fungerar klockrent. Betalningsfunktionen är super långt bättre än Kivra, vilket jag hade innan. Ser att en del klagat på höga försäkringskostnader mm. Det felet ligger hos... Ver mais
Tegnérgatan 34, 11359, Stockholm, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Mycket skönnare att få myndighets paper på ett och samma ställe i mobilen så jag ej behöver ha massa parmar hemma.

Resposta da Billo
Vidrigt företag som vägrar säga upp min döda fars digitala post brevlåda. 10 månader efter hans bortgång och de skickar fortfarande fakturor trots att jag förklarat att han är död.

Resposta da Billo
om du man behöver en särkild adress av nån anledning, då är detta det bästa. de fixa, och ordna dina brev m.m som du önskar.

Resposta da Billo
Som tidvis utlandsboende är det perfekt.

Resposta da Billo
Det är bra och hjälpa mig att spara alla meddelande

Resposta da Billo
Billo överträffade mina förväntningar. Sjukt bra tjänst. Enkel att använda och det kommer hela tiden nya funktioner som hjälper mig i vardagen. Love it!

Resposta da Billo
Har haft Billo i drygt ett år och är väldigt nöjd med tjänsten. Att få all post (inklusive pappersposten) på ett ställe funkar kanon och att betala räkningar går snabbare än i någon annan app jag testat. Kan varmt rekommendera!

Resposta da Billo
Blir konstant trakasserad av Billo via sms, jag använder inte deras tjänst och är inte intresserad av att göra så heller! "Du har obetalda räkningar" Det kan ni skita i då jag betalar via min bank!

Resposta da Billo
Smidigt att ha brev och fakturor samlade digitalt. Fungerar väldigt bra och ger mig en bra kontroll.

Resposta da Billo
Bästa lösningen för att få all sin post digitalt och att kunna betala alla räkningar direkt i Billo och samtidigt se sin kontobalans direkt i appen. Allt är så smidigt och användarvänligt.

Resposta da Billo
Bra sajt och kommunikation. Synd att man inte kan välja vilka brev som ska gå hem direkt och vilka som ska till Billo. Eller att man skulle kunna markera i Billo appen dessa vill jag ha hemskickade utan att behöva maila de varje gång och be om att få hemskickat

Resposta da Billo
Fantastiskt smidig och välfungerande tjänst, men lite för dyr sedan den blev en betaltjänst.

Resposta da Billo
Bra att kunna få Eurobonuspoäng. Säker inloggning med bank-id. Billigare än Betalo. För att jag ska ge fem stjärnor får ni lägga till Amex som betalningsmetod.

Resposta da Billo
Sämst, skulle aldrig ladda ner den eller betala ett enda öre för tjänsten. Vd:n har en intressant bakgrund, läs gärna om hans tidigare projekt bl.a Well Fastigheter.

Resposta da Billo
Tjänsten fungerar väldigt bra! Allt är inte 100%, men det får man tåla i en ny, troligen komplicerad tjänst. Trevlig kundsupport!

Resposta da Billo
Tekniken på billos webbplats strular en del. Som exempel fungerar inte ai 🤖 uppladdningen av dokument särskilt med funktionen att översätta dokumentet.
Det finns en del funktioner som konkurrenten KIVRA har som ännu lyser med sin frånvaro på BILLO.

Resposta da Billo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.