Vastamutteri Tuotenro. 89-856, on tehty jostain pehmeästä metalliseoksesta ja kierteet on hajalla hetkessä. Kannattaa ostaa esim Habon tai Pislan vastaavia.
Veja o que dizem as avaliações
Bilteman moottorisaha CS 143 (tuotenumero: 18-015) todella yllätti laadukkuudellaan. Erityisesti laitteen kestävyys ja helppo käytettävyys sai puiden kaatamisen tuntumaan erittäin helpolta eikä aikaa... Ver mais
Autovaraosia täältä ei juurikaan saa, tai jos saa, itse pitää tietää sopivuus. Heillä ei varaosakauppaan riitä asiantuntemus ja tietotaito. Tuotteiden laatu heittelee laidasta laitaan, voi olla mitä t... Ver mais
Vetojousi nailonia, tuotenumero 44-0620 on täyttä roskaa. Nailonlanka on niin vetelää, ettei sitä pysty työntämään 20mm putkeen kuin muutaman metrin (3-4m max). Lanka on kuin keitetty spagetti, käyt... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Autoilu, MP, Veneily, Vapaa-Aika, Koti, Toimisto-Tekniikka, Rakentaminen, Autonhoito, Työkalut
Informações de contato
Vastamutteri 89-856
Søgeskærm til voksne
Biltema har mange ting til rimelig pris.
Det er dog NOGeT besværligt når man skal bruge jeres søgemaskine i butikken.
Søgemaskinen er placeret i en højde så personer over 5-6 år må kravle på knæ for at være i øjenhøjde med skærmen!!!
Det må være muligt at lave et hæve/sænke-ophæng. Eller også have et par trin til "børnehøjde"!
Tomme reoler
Et lille hint til indkøberen hos Biltema.
I dag var jeg ude for at hente noget 4 kant stålrør.Efter hjemmesiden skulle det være hjemme, men fysisk var der intet af de størrelser jeg skulle bruge.
Jeg kunne forstå at der først blev bestilt varer hjem når reolen var tom,hvilket i min verden er uforståeligt.Det vil svare til at man først køber toiletpapir hjem når den sidste rulle er brugt, hvilket er noget l....
Bestil dog hjem når der er 5 eller 10 stk tilbage så vil reolen sjældent være tom.
Menkää Julaan mielummi😄
Menkää Julaan mielummi😄
Surkea tavara kauppa ja asiakas palvelu, Ruoka tehdään huonosti ja jätetään kylmäksi.
Aldrig køb trillebør ved biltema
Aldrig køb trillebør ved biltema, først manglede der et hjul og efter fik jeg et hjul med kæmpe hul i!!!🤬🤬
ALDRIG IGEN
Biltema Odense. "Drive in"...... gør det aldrig mere.
Ventede samlet i 42 min. Da de ikke kom ud efter jeg havde registreret min Ankomst , så ringede jeg efter 20 min's venten ,til det nr de henviser til, hvis man venter længe,,,,det virkede ikke,så ringede jeg til kundeservice, som ikke kunne få kontakt dem i Od. Da der nok var noget galt med der telefon. Så måtte jeg alligevel gå ind med dårligt ben, i butikken.
Der stod jeg så igen og ventede indtil en dame kom." Nåååå , men jeg har først lige set din besked nu........WHAT???
42 min brugte jeg på at hente en kasse i " Drive in " i Odense.
Det gør jeg ALDRIG IGEN.
Biltema NÆSTVED
Biltema NÆSTVED
KL 8 en mandag morgen når ens varmeanlæg i bilen svigter på vej til det kolde Jylland så står medarbejder på spring i Biltema næstved og er behjælpelig med at få skaffet en kabinevarmer på under 5min det kaldes super kundeservice 💪 specielt når varen skal findes på lageret 🫢😅
fuglefoder
Den ene slags fuglefoder er plastposerne ved at gå i opløsning.
Poserne smitter af på ens hænder så man bliver helt sort - bad om at få en extra plastpose om den snavsede, men det skulle jeg selv betale - fuglefodret var heller ikke sat ned - meget dårlig service
Refusal to exchange goods
I just noticed on returning to the car directly after buying a mobile phone holder in biltema Botkyrka it was a magnetic one instead of a grip one . I immediately took it back to the store where they promptly refused to exchange it even though I’d bought it five minutes before and still had the receipt Shocking service and shocking attitude . I used to use bittema a lot , but I’ll never shop there again .
Returvare
Virkeligt ærgeligt, at man ikke vil returnere en indtakt vare, som er købt for 1 mdr. Siden, fordi kvitteringen er blevet væk. Øv, man ikke kan skanne stregkoden og se, hvor handlen på varen er blevet gennemført.
Biltema i Fredericia god service 🤗
Biltema Fredericia 👍
Jeg havde en defekt vinduesvisker .. i regnvejr …
Personalet fandt den rigtige vinduesvisker til min bil.. der efter blev den gamle taget af og den nye monteret 👍 det må jeg da anerkende som en rigtig god service
Kan varmt anbefale Biltema i Fredericia 👍🤗
Biltema sähköhöylä 650W
Ostin Bilteman säköhöylän 650W ja noin 20 minuutin käytön jälkeen käyttöhihnan pyörän mutteri oli irronnut ja hihna polttanut suojakuoren viillon. Minun epäonneksi tuote oli ostettu aikaisemmin ja takuuta ei enään ollut eikä Biltemalta löytynyt enään ymmärrystä. Selkeästi huonolaatuinen tuote jota ei ole tarkoitettu käytettäväksi! En suosittele.
Hoitivat ruohonleikkurin asiat hyvin…
Hoitivat ruohonleikkurin asiat hyvin Kuopiossa hyvä palvelu
Vetojousi nailonia
Vetojousi nailonia, tuotenumero 44-0620 on täyttä roskaa. Nailonlanka on niin vetelää, ettei sitä pysty työntämään 20mm putkeen kuin muutaman metrin (3-4m max). Lanka on kuin keitetty spagetti, käyttökelvoton.
Olen ostanut näitä vetovaijereita vuosien varrella biltemasta useita, jotka oli silloin ennen vanhaan todettu hyviksi tuotteiksi. Nyt tuli vielä ostettua 2 kpl, joten yksilöviasta ei ole kyse. Lieneekö tuotteen toimittaja vaihtunut?
Dårlig oplevelse hos Biltema
Dårlig oplevelse hos Biltema – kostede mig tid, penge og tålmodighed
Jeg stod akut og manglede et nøgleskab og reserverede derfor et hos Biltema (klik og hent) – 45 minutters kørsel fra min bopæl i Glostrup. Da jeg ankom, viste det sig, at De havde reserveret en forkert vare, og der var desværre ikke flere af den rigtige på lager.
Fejl kan ske, men medarbejderen var både arrogant og uinteresseret. Han beklagede ikke fejlen og bad mig selv ringe rundt til andre butikker for at tjekke lagerstatus.
Det lykkedes mig at finde varen i Roskilde, men hele forløbet endte med at koste mig tre timer og omkring 300 kroner i benzin – på en hellig søndag. Det var en virkelig frustrerende oplevelse og en meget dårlig kundeservice.
Info fejl så det batter
Hos biltema har vi mc dele i høj kvalitet, HA HA
de har Tændrør og olie og et par låse,
Det er sku en ommer biltema...
Biltema Slagelse
Biltema Slagelse. Kom i varmen IGEN og vil købe Vaffel med Is og får IGEN at vide. Vi har ingen is da maskinen først er klar om 1 Time. Og det var kl 10.30. Starter man ikke sådan en op 1 time før åbning så 🤔🤔. Og det er tit Ismaskinen ikke virker.
biltema nægtede at tage en uåbnet vare…
biltema nægtede at tage en uåbnet vare retur, til trods for der på deres bon står "varer byttes inden 30 dage mod forevisning af bon. varen skal være ubrugt og i original emballage."det var der hele 3 unge butikselever der nægtede. min anbefaling til biltema, stil kvalificerede personale i returskranken...
Vildledende juhu priser
Vildledende juhu priser! Hvis det var sket en enkelt gang gad jeg ikke skrive dette, men efterhånden er det mere reglen end undtagelsen. Man ser en vare til en favorabel pris, ved nærmere eftersyn er den så erstattet af en anden vare som ofte er 50 - 100 % dyrere. Den "originale" billige vare findes så kun i et varehus i DK, og ofte kun i et, eller ganske få eksemplarer... Som handelsuddannet og forbruger mener jeg at det er på kanten af rigtig dårlig markedsføring 🥲
Www sivut ei aukea
Yritin etsiä polkupyörän ohjaustangon nostoon apuja. Jotkut mallitcedellyttävät jatkopalannostoa. Ei onnistu kun ei nettisivut aukea millään koneella.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.