Man kan se er der på gavl med store bogstaver står cafe og åben til klokken 18:00 når man så kommer derind Så er der lukket og Klokken den var 17:35 Det er dårlig service der vil noget. Har fået svar... Ver mais
A empresa respondeu
Det er kold mad Har været I Biltema Næstved 3 gange og spise 😲 Og de har slet ikke styr på hvordan de skal tilberede noget😫 Man bliver ofte glemt Lad være med at spise dersom møj mad Som in... Ver mais
A empresa respondeu
Har nu været forbi cafe’en i Herning afdelingen for købe mad den ene pige brugte de samme gummihandsker til det hele….håndhygiejnen mildest talt under alt kritik. Lørdag den 28/2/2026 ca kl 12.45 Hun... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig klamme toiletter. P.i.s, l.o.r.t over alt. Toiletbrættet som ikke siger ordenligt monteret, manglende papir og INTET SÆBE!!! SKU KLAMME FORHOLD. BILTEMA ODENSE
A empresa respondeu
HUSK! at tilføje dit køb og hent ordre nummer, for at deltage i vores trustpilot konkurrence om et gavekort på 1000 ,- læse mere på: https://www.biltema.dk/aktuelt/anmeldelser/
Japanvej 18, 4200, Slagelse , Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg kan rigtig godt lide Biltema og deres brede udvalg af produkter. Jeg kan nemt få en time til at gå derinde hver gang, og jeg synes, at til det jeg skal bruge deres produkter til, så er det helt klart det sted, hvor jeg føler, at jeg får mest for pengene.

Resposta de Biltema Danmark A/S
Biltema båndsliber er ubruglig.
Køre du med korn 60 skære den dybe riller i gulvet. Overgang mellem sål og forhjul er for lang og bånd spændingen er for lav.
Køb et andet sted.

Resposta de Biltema Danmark A/S
Jeg har altid fået en hamrende god service hos Biltema ude i Rødekro, både ved disken samt i deres nye cafe. mange tak for det.
I gå havde jeg en snak med en af jeres unge medarbejdere, som fortalte, at de meget tit blevet svinet til, der kan ikke være rigtigt, de gør et godt stykke arbejde, og det kan da selv ikke være rigtigt, at de er nødt til at gå ud bag ved for at samle kræfter, til atter at blive svinet til.
Et venligt ord med på vejen, kan tit vende en dårlig arbejdsdag til en bedre husk det. Hvordan ville i selv have det, hvis i blev svindet til af mange kunder hverdag, sikkert ikke så godt. Man skal behandle andre, som man gerne selv vil behandles.

Resposta de Biltema Danmark A/S
Har fået svar fra biltema de skriver at det står på deres hjemmeside at café lukke en halv time før forretning, men de forholder sig ikke til at i Nykøbing f. Afd. Står med bogstaver Cafe og lige ved åbenstider, det er meget vildledning og en seriøs forretning vil ændre det så folk ikke køre forgæves, for det er falsk reklame, og latterligt at henvise til en hjemmeside for at se sandheden.

Det er kold mad
Har været I Biltema Næstved 3 gange og spise 😲
Og de har slet ikke styr på hvordan de skal tilberede noget😫
Man bliver ofte glemt
Lad være med at spise dersom møj mad
Som info har jeg været I Biltema Slagelse mange gang og der er ingen problemer med mad eller betjening 😀👍

Resposta de Biltema Danmark A/S
Jeg er så træt af når man kommer i jeres café Holbæk at man ikke kan få lov til og snakke med dem man har med. Uden at han der står bag kassen skal blande sig.
Jeg er utilfreds med min franske hotdog, det siger jeg til dem jeg er sammen med, og så kommer der en kommentar fra ham bag disken den er altså varm. Undskyld mig jeg er da ligeglad med om den er varm men brødet er helt slasket som om den ikke er bagt.
Og jeg er holdt op med og spørge om den kan dobbelt ristes når han er der. For han vil kun diskutere om at det synes han ikke de skal.
Så spørger kun når det er andre der er der.
Synes virkelig ikke han er service mindet overhovedet og helt ærligt så ville jeg have givet nul stjerner. Mvh en meget utilfreds kunde.

Resposta de Biltema Danmark A/S
Dårligt at man ikke kan ringe til Biltema .
Skriv venligst kontakt tidspunkt og hvilked dage man ikke kan ringe til jer.

Resposta de Biltema Danmark A/S
Jeg købte den 22. Marts et tankdæksel til 119kr i Biltema Glostrup - da dækslet desværre ikke passede min biltype gik jeg fluks ind i butikken efterfølgende for at returnere det, hvorefter jeg får stukket hvad jeg tror er en returbekræftelse i hånden, jeg spørger medarbejderen om pengene automatisk går ind på min konto hvortil jeg intet svar får og tænker at det gør de nok - jeg smider som altid min retur bon ud da jeg regner med systemerne er i orden - men hvad jeg ikke ved er, at jeg har fået stukket til tilgodebevis i hånden tiltrods for at det ikke var det jeg bad om da jeg ønskede pengene retur.. nu har “chefen” for Biltema Glostrup tjekket overvågningen igennem og kan konstatere at jeg har fået et tilgodebevis og han kan derfor ikke gøre mere i sagen - det er absolut sidste gang jeg handler i Biltema med den kundeservice og form for scam når man bare gerne ville have sine penge retur.

BILTEMA ODENSE

Resposta de Biltema Danmark A/S
den 22-3 -2026 var jeg i Biltemas afd.i Kalundborg.
Jeg havde på deres hjemmeside fundet 1stk.firekantrør af typen 40 x 40 x 2000 mm samt samt 3 stk firekantrør på 20 x 20 x 2000 mm som skulle være hjemme ialtfald 1 stk af hver type.I forretningen var reolen tom for begge typer og jeg henvendte mig derfor ved kassen og får her at vide at varen burde være der men at der i så fald ville komme varer følgende torsdag.TIL MIN STORE OVERRASKELSE står der idag på Biltemas hjemmeside at disse varer er nye produkter som ikke er til at bestille endnu.Hvorfor har biltema ikke givet mig besked via Trustpilot som andre seriøse firmaer gør.Føler mig ikke særlig godt behandlet af en forretning jeg har handlet i siden det kun fandtes i Sverige.
Jeg kan ydermere tilføje at Biltema har givet mig et svar på min oplevelse som jeg overhovedet ikke kan bruge til noget.
Ingen besked om hvornår varen kan hentes eller om hvornår de får det i forretningen.Der er tilsyneladende ikke styr på deres varesortiment, ikke særligt betryggende når man ikke kan regne med deres hjemmeside.Jeg vil kalde det falskt at have et produkt på hjemmesiden som de tilsyneladende slet ikke har haft i forretningerne.

Resposta de Biltema Danmark A/S
Kølertætningsmiddel er et fupnummer! Jeg hældte denne Biltema-opfindelse i min radiator. Den holdt op med at lække, men jeg fik motoren til at koge, tilstoppede kanalerne og beskadigede vandpumpen! Er du tilfreds med Biltema? Produktet er mærkevare. Du er grådig og burde sagsøges for erstatning! Ikke flere produkter med Biltema-logoet!

Resposta de Biltema Danmark A/S
God betjening 😃🤩 min nevø valgte at holde sin fødselsdag her, og vupti var der sat borde, stole og flag 😊

Resposta de Biltema Danmark A/S
Vi besluttede at holde en spontan fødselsdag i caféen i Biltema Randers.
I løbet af NO time havde personalet samlet borde, fundet stole mm og alle gæster fik fin service og forplejning i caféen.

Resposta de Biltema Danmark A/S
Var i jeres biks i 9800 Hjørring, skulle købe fiskebriller. På jeres hjemmeside var der +5 i Hjørring , men ingen i butikken . En af jeres medarbejdere sagde der faktisk skulle være 9 men derudover ingen hjælp og var forøvrigt ligeglad med en dårlig anmeldelse

Resposta de Biltema Danmark A/S
Virkelig dårlig kundeservice og det er sket flere gange de har skuffet fælt. Sætter ikk mine ben i deres lor.. biks mere. Og råder andre til det samme

Resposta de Biltema Danmark A/S
Har kørt forgæves efter en pumpe der ifølge hjemmeside var på lager i Herning det var den så ikke og den første medarbejdere ville ikke besvære sig med at finde ud af hvornår den kommer på lager igen. Medarbejdere nr 2 kom med hvad han selv syntes var et godt gæt, om 2-3 uger kommer der nye vare hjem siger han

Resposta de Biltema Danmark A/S
Var i biltema i Thisted, jeg kigger på hjemmesiden, og den varer jeg skulle have, havde de på lager… Kører så til Thisted, men sjovt nok havde de ikke varen på lager, kun udstillingen, og den skulle der betales FULD pris for, selv om at den så brugt ud, og hjulene piv helt vildt og kunne knap nok kører rund….
Det er simpelthen for for dårlig! Jeg plejer gerne at komme i den, men det er da sidste gange… jeg vil ikke betale fuld pris for noget som ikke virker…

Resposta de Biltema Danmark A/S
Hun brugte de samme handsker og hun havde en kuglepen eller henter fastelavnsboller eller kom brød i brødrister til pølsebrød eller de ristepølser det var de samme handsker til det hele uden tang

Resposta de Biltema Danmark A/S
Ringe kvalitet af producer og ‘service’

Resposta de Biltema Danmark A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.