Jag vet att här finns kompetens långt utöver det ordinära. En kunskap som man behöver när sjukdom slår till ,eller det behövs hjälp till kroppen & knoppen & Skelettet ,Allmänna humöret etc etc. 2 o... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag gillar inte att få automatiska utvärderingsmejl INNAN jag fått produkten, vilket skett i detta fall. Då blir betyget det lägsta. Jag har mejlat och frågat när min vara kommer men ingen har svarat... Ver mais
Toppen, ett måste att ha hemma i husapoteket. Jag hade problem med urinvägarna. Kontakten med Björkglukos var MAGISKT. Efter någon minut släppte problemet, helt underbart!
Hjälpsamma Constantin och Margaretha är alltid hjälpsamma och delar med sig av sin kunskap, när man ringer och behöver goda råd.
Detalhes da empresa
Biomax HB är ett svenskt kunskapsföretag som importerar, utvecklar och marknadsför högkvalitativa hälsokostprodukter. Vårt mål är att förbättra livskvaliteten för våra kunder och stödja deras välbefinnande i en alltmer hektisk vardag.
Informações de contato
Ekenleden 15A, 428 36, Kållered, Suécia
- 031-795 21 75
- kontakt@biomax.nu
- biomax.nu
Não respondeu a avaliações negativas
Det bästa om man har problem med urinvägsinfektion
Det bästa om man har problem med urinvägsinfektion super bra
Snabb leverans 😊
Kanske skicka det jag har beställt och…
Kanske skicka det jag har beställt och betalt.
Björkglukos tog snabbt bort min…
Björkglukos tog snabbt bort min urinvägsinfektion.
Beställde paket 5 maj
Beställde paket 5 maj, inte fått det än och ingen återkoppling. Rekommenderar inte
Skumt företag…
Inte fått mitt packet och dom svarat inte på kundservice, står bara siffror från dom på klarna och inte företagsnamnet? Allt verkar skumt
Lactium rena sockerpillret
Lactium rena sockerpillret.
Ta bort det från utbudet. Lurendrejeri
Hjälpsamma
Hjälpsamma
Constantin och Margaretha är alltid hjälpsamma
och delar med sig av sin kunskap, när man ringer
och behöver goda råd.
Alltid snabb leverans när man beställer
Alltid snabb leverans när man beställer över nätet.
Bra och informativa svar på frågor.
Återkommande kund.
bra och snabbt.
Jättenöjd med produkter och leveransen…
Jättenöjd med produkter och leveransen är alltid snabb
Toppen
Bra produkt som hjälper
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.