A empresa respondeu
Købte et sengesæt til vores datter. Gratis og hurtig levering! Desværre gik lynlåsen i stykker efter første vask. Skrev til kundeservice, som svarede nærmest med det samme. Modtager nu et nyt sæt leve... Ver mais
A empresa respondeu
Super hurtig hjemmelevering, men når det er sagt, så skal man ikke købe varer på siden, hvis man er usikker på varen. Fortryder man sit køb koster det kassen at returnere. Fortrød købet af en sengehi... Ver mais
A empresa respondeu
Blå Elefant - en webshop med legetøj, dåbsgaver, trælegetøj, indretning til børneværelset og alt til børnefødselsdagen. Vi tilbyder gratis fragt, gratis indpakning og hurtig levering
Skegrie Kyrkväg 21, 23169, Skegrie, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg købte en prinsessekjole til min datters fødselsdag, som hun havde ønsket sig i lang tid. Desværre opdagede jeg efterfølgende, at jeg havde bestilt den i forkert størrelse. Jeg kontaktede straks webshoppen, og ordren blev uden problemer annulleret.
Kjolen var desværre udsolgt i den ønskede størrelse overalt, men de tilbød at bestille den hjem fra deres leverandør - hvilket jeg selvfølgelig takkede ja til. Efter kort tid modtog jeg kjolen, og min datter var ovenud lykkelig.
Suveræn kundeservice og en webshop, der får mine varmeste anbefalinger.

Resposta da blåelefant.dk
Meget fint dukke/bamse tøj, som lever helt op til forventningerne.
En god behandling og hurtig levering 🌻🌻🌻🌻🌻.
Kan klart anbefale denne web shop 👍👍👍👍👍

Resposta da blåelefant.dk
4 Stjerner — PÅ HURTIG FORSENDELSE.
Super hurtig levering, gratis porto.
🌟🌟🌟🌟 for hurtig levering og gratis porto.

Resposta da blåelefant.dk
Super fin onlinebutik, med det fineste legetøj.
Mit go to når der skal købes legetøj fremover.

Resposta da blåelefant.dk
Hurtig ekspedition og varen kom hurtigt frem

Resposta da blåelefant.dk
Vilken fantastisk service och trevlig tillmötesgående personal. Här kommer jag handla fler gånger , Toppen !!

Resposta da blåelefant.dk
Det var nemt at bestille, prisen var rimelig og fragten gratis. Pakken kom hurtigt.
Fuld tilfredshed her fra :)

Resposta da blåelefant.dk
En rigtig nem hjemmeside at handle fra, og god rabat 👌 Lyn hurtig levering til Danmark. Ikke sidste gang jeg handler her 👌👌👌👌👌👌

Resposta da blåelefant.dk
Forfærdelig returnering og kundeservice. Kan simpelthen ikke passe at det skal koste over 130kr at returnere!!!!

Resposta da blåelefant.dk
Det hele var super god. Nemt at bestille og meget hurtig fremme.

Resposta da blåelefant.dk
Produkter var som beskriver, snabb leverans och bra packat 😄

Resposta da blåelefant.dk
Lang leveringstid (en uge). Men fint produkt og kundeservice.

Resposta da blåelefant.dk
Min ordre ville ikke gå igennem pga. Fejl ved leveringsmetoden. Jeg skrev med Henrik fra kundeservice og fik super god service! Han bestilte min ordre gennem mail og svarede lyn hurtigt tilbage.. og så har blå elefant lidt anerledes sortiment - virkelig lækkert legetøj.

Købte Maileg nisser til en rigtig god pris. God hjemmeside

Resposta da blåelefant.dk
Har bestilt for en uge siden (4/9). Pakken er ikke opdateret siden dagen efter bestilling (5/9) hvor den er blevet registreret. Pengene blev trukket 7/9 trods fortsat ingen pakke eller opdatering om levering. Har forsøgt at skrive mail til kundeservice uden svar og der er ikke et telefonnummer på hjemmesiden man kan ringe til…
Update: Kundeservice ringede, mailen var endt i spam. Pakken er formentlig fundet og jeg forventer at modtage den snarligt. Super god samtale og service fra medarbejder Henrik i telefonen. Tak! :)

Resposta da blåelefant.dk
Hurtigt handel- varen kom Hurtigt og sikker frem.
Glæder mig til at give mit barnebarn gaven. Den er rigtig fin👍😊

Resposta da blåelefant.dk
Super hurtig levering - min vare kom dagen efter bestilling. Ingen fragt, også plus. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Blå Elefant!

1. Svarer ikke på mail.
2. Pakke er ikke leveret til hjemmeadresse, selvom den er bestilt til dette.
3. Pakken kommer senere end de 3-5 dage som er anvist.
Det er bare super dårlig service i min verden.
Har købt en gave til barnedåb, så bliver nok nødt til at hente den, men jeg kommer i hvert fald ikke til at købe legetøj derfra til egne børn eller fremtidige gaver.

Resposta da blåelefant.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.