Detalhes da empresa

1. Centro de Jardinagem
  2. Floricultura
  3. Mercado de Flores

Informação fornecida por fontes externas variadas

Albert Heijn BV is the largest Dutch supermarket chain, founded in 1887 in Oostzaan, Netherlands.

Informações de contato

2,5

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

11 avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Drama nooit meer

Besteld op dinsdag zou donderdag bezorgd worden omdat de bedrijf vrijdag dicht is.
Nu vrijdag middag nog steeds niet bezorgd, nog geen eens aangekomen bij bezorgdienst!!!!
Via chat 5 mensen gesproken steeds weg gedrukt. Nu net gebeld nu wachten op een oplossing
Nooit maar dan ook nooit meer bloemen via AH

18 de dezembro de 2025

Bloemen te laat bezorgd

Op 17 okt een bos bloemen besteld voor de jarige,die de19de jarig was.De bos zou de 19 de bezorgt worden.Alles ging goed totdat de vervoerder onderweg besloot om de bloemen niet op 19 maar op 21 oktober te bezorgen.Dus twee dagen later.Jarige kreeg een oudere bos bloemen en niet op haar verjaardag.Vijf maal contact opgenomen met de klantenservice.Vijf maal werd mij beloofd dat er met mij contact opgenomen zou worden.Een maal een mail van de senior verkoopster van de klantenservice met de mededeling dat ze niets voor mij kon doen!!
Wat een service!! Afz ex klant.

21 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uitermate slecht bloemen niet geleverd !!!

Ik heb 3 boeketten besteld en betaald. Eentje is geleverd. In heb dan ook van eentje een bevestiging ontvangen dat deze is geleverd. En het boeket dat is geleverd was 27,95 en ook een beetje karig. Ik kan nergens heen de chat functionaliteit werkt niet AH heeft geen klachten formulier tenzij de bestelling in je mandje zit en dat zit het niet ik heb het denk ik gekocht als gast en daarbij is AH niet bereikbaar!!! Ik hoop dat AH bloemen mij vita deze weg een e-mail adres kan geven dat werkt waarop ik mijn betalingen kan toesturen en dat het vooralsnog wordt verzonden of het geld wordt terug gestort dit is echt onacceptabel!!! Al deze moeite inmiddels een uur verder en twee mensen waaronder ook familie hebben geen bloemen gekregen !!!

21 de fevereiro de 2024

Slechtste supermarktketen

Arrogant en incompetent personeel.
(Jobstudenten en interimmers die zich duidelijk niet gewaardeerd voelen)

Altijd je kassa ticket nakijken, prijzen komen niet overeen met wat er aan het rek staat of in de folder.

Ze behandelen je als een dief bij de selfscan..
Ook al heb je alles gescand

Als het niet moet… kom ik er niet

15 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

weer niet bezorgd - maandag is klantenservice pas weer open ...

woensdag j.l. boeket besteld via ah bloemen om vandaag geleverd te worden - er is dus niets geleverd - niets en niemand is te bereiken - zelfs een emailadres voor een klantenservice bestaat niet.
vroeger bestelde ik altijd boeketten via deen - was een echte aanrader
sinds de overname door AH is het een regelrecht ramp geworden.
dit is nu de derde keer dat er niet , of niet op tijd wordt geleverd.
ben er nu klaar mee.
ik ga mijn heil wel zoeken via BloomitUp

15 de abril de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gewoon voor iemand bloemen besteld en…

Gewoon voor iemand bloemen besteld en ze komen niet en laten niks weten. Zeggen dat ze geweest zijn!! Terwijl Ze de hele dag thuis was met haar dochter. Niemand is geweest niemand heeft een briefje in de bus gegooid. Ah heeft de bloemen nooit gebracht nooit bestellen hier. Want ze brengen de bloemen of op een andere dag want de dag dat ze moeten brengen brengen ze niet!!!!Ze moeten t Dan goed met je maken en zeggen oh zal ik t dan alsnog opsturen bah bah echt. Schandalig En als ik niks gevraagd had van hallo waarom heeft mijn vriendin de bloemen niet gehad, dan hadden ze mijn geld gehouden en mij nooit niks laten weten!!!! Ik moet dus zelf contact zoeken van hey je hebt mijn geld en nog steeds mijn bloemen.Wtf is Dit voor een Bedrijf bestel hier nooit

2 de fevereiro de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Toch nog goed gekomen

Naar aanleiding van mijn slechte ervaring is er contact met mij opgenomen en werd er aangeboden om een nieuwe bos bloemen te leveren of een cadeaubon welke ik bij mijn volgende bestelling kon gebruiken. De nieuwe bos bloemen die werd bezorgd was vers, volgens het plaatje op de site en in een woord prachtig. Dit dankzij Renate van de klantenservice. Alle lof voor Renate en wij een hele blije moeder die nu al dagen lang zit te genieten van een mooie bos bloemen.

1 de novembro de 2019

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.