Blomea Avaliações 21

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed verpakt voor veilige levering aangezien het van glas was. Helemaal zoals op de fotos afgebeeld was. En een leuk extratje erbij. Een zakje bloemenzaad, altijd fijn een bedankje extra als dank v... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heel lang moeten wachten en wacht nog steeds op 1 bestelling en er wordt amper gecomuniceerd hierrond of op mails geantwoord dit is jammer en stressvol

Detalhes da empresa

Blomea biedt een groot assortiment zaden en bloembollen van hoge kwaliteit – rechtstreeks uit Nederland. Meer dan 100.000 tuinliefhebbers winkelen al bij ons.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

21 avaliações

Bestelling bij Blomea

Voor het eerst besteld bij Blomea na het zien van een advertentie. Ze hebben heel veel verschillende soorten dahlia’s en andere bloemen in allerlei prachtige vormen en kleuren. De knollen zijn mooi verpakt geleverd samen met nog wat gratis bloemenzaad. Bedankt om onze tuin deze zomer weer wat kleurrijker te maken! En echte aanrader!

18 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed verpakt voor veilige levering…

Goed verpakt voor veilige levering aangezien het van glas was.
Helemaal zoals op de fotos afgebeeld was.
En een leuk extratje erbij.
Een zakje bloemenzaad, altijd fijn een bedankje extra als dank voor de bestelling! Supervlotte levering en alles dik naar wens!

4 de março de 2026

Super tof!

Super vlotte levering, en je krijgt nog wat extra’s bij je bestelling super tof!

24 de fevereiro de 2026

Lieve Lisa

Super bedankt voor je mooie review 🙌

Wat fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat de extraatjes in de smaak vielen – dat vinden we altijd leuk om mee te geven 😊

Dank je wel voor je vertrouwen! 🌱

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ontzettend blij met mijn aankopen

Ik had kiemschaaltjes en kiemzaden besteld. De schaaltjes waren even uit stock dus ik heb even moeten wachten maar wat ben ik er blij mee! Goed verpakt, fijne producten, prima service. Een aanrader!

20 de fevereiro de 2026

Beste Jacqueline

Wat fijn om te lezen – hartelijk dank voor je mooie review 🙌

Dank je wel voor je geduld terwijl de kiemschaaltjes even niet op voorraad waren. We zijn blij dat het wachten de moeite waard was en dat je tevreden bent over de producten en onze service 😊

Veel plezier met het kweken van je kiemgroenten! 🌱

Heel tevreden

Snelle levering, goed verpakt.

14 de fevereiro de 2026

Beste Nadia

Hartelijk dank voor je review 🙌

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de zorgvuldige verpakking.

Dank je wel voor je vertrouwen! 🌱

Prima levering, mooi product

Prima levering, netjes verpakt. Heel vriendelijke en behulpzame organisatie. Ik heb de kiemgroentenbox besteld. Mijn kiemgroentjes staan hier al mooi te groeien in het kiemschaaltje.

20 de janeiro de 2026

Resposta de Blomea

Dank je wel voor je mooie review 🌱
Wat fijn om te horen dat alles netjes is aangekomen, en endnu leuker dat je kiemgroenten al zo mooi groeien. Heel veel plezier met het oogsten – en dank voor het vertrouwen 😊

Tevreden

Over het algemeen ben ik heel tevreden. Dit is de eerste keer dat ik besteld heb. Ik bestelde het startpakket van de kiemgroenten. Klein nadeel is dat je even moet wachten op de bestelling, maar dit word wel al meegegeven op de website dus je weet het op voorhand. Ik spoel de kiemgroenten 2x ipv 1x per dag zoals aangegeven in de handheiding. Dit zorgt voor een beter resultaat heb ik gemerkt. Er is ook wel veel keuze in kiemgroenten.

27 de janeiro de 2026

Resposta de Blomea

Dank je wel voor je fijne en eerlijke review 🌱
Super om te horen dat je tevreden bent met startpakket en udvalget af kiemgroenten. Og godt tip med at skylle 2 gange dagligt – fedt at du deler din erfaring. Tak fordi du handler hos os 😊

Ik ben fan!

Groot assortiment aan producten van goede kwaliteit. Snelle levering en vlotte klantenservice!

23 de janeiro de 2026

Wat fijn om te lezen – dank je wel! 💚
Super dejligt at høre, at du er glad for både sortiment, kvalitet og vores kundeservice. Du er altid velkommen igen 🌱

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.