Blomstrande Ting Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolutely fantastic experience by Blomstrande Ting in Huddinge. I contacted them from California in the middle of the night to have a same day Sunday delivery for my daughter who was starting a new j... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk blombutik med hög kvalitet på både blommor och service! Personalen är kunnig, hjälpsam och gör det lilla extra för att man ska bli nöjd. Buketterna är vackert komponerade och håller länge.... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Beställde två höstkreationer till min anhöriges bemärkelsedag, i väldigt god tid innan. Blir uppringd dagen innan leveransens ska ske och föreslagen att man kan göra en stor kreation istället för två... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Buketten som levererades överträffade mina förväntningar. Jag vet att Blomstrande Ting alltid skapar magiska buketter med det lilla extra i inslagningen och det här var inget undantag. Dessutom älska... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Delivery de Flores
  2. Floricultura
  3. Design de Flores
  4. Serviços para casamento
  5. Loja de moda feminina

Blommor, kläder & inredning - butiken som gör dig bladglad och blomlycklig! Vi som jobbar på Blomstrande Ting är en sammansvetsad skara av duktiga florister som älskar vårt jobb. Vi trivs och har roligt på arbetet vilket vi tror att våra kunder märker. Vi inspirerar varandra och hjälper varandra växa varje dag.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

69 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Superbra! Bara massa plus +++++++

4 de maio de 2023

Tack tack tack! :)

Bästa blomsterbutik🌷

Levererar alltid fina och fräscha blommor som håller sig längre. Bra och personlig service med hög prestanda💕🌷

20 de abril de 2023

Va roligt att du är nöjd! Tack för att du handlar av oss :) <3

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt vacker bukett med en underbar…

Väldigt vacker bukett med en underbar färgsammansättning i limegrönt.
Alltid superservice och det enda stället att köpa blommor på.

23 de abril de 2023

Resposta da Blomstrande Ting

Tack för fina ord! Du är alltid välkommen

Otroliga blommor

Otroliga blommor! Otroliga florister! Och härligt att stötta ett lokalt företag.

20 de abril de 2023

Resposta da Blomstrande Ting

Tack för fina ord och för att du väljer din lokala florist!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blomsterservice på hög nivå!

Alltid lyhörda, service minded och har en härlig passion för vackra blommor.
Har köpt buketter till min mamma och de höll en månad.

Kan varmt rekommendera Blomstrandeting om man vill ge någon något utöver det vanliga.

4 de abril de 2023

Resposta da Blomstrande Ting

Tack för dina fina ord! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det är alltid så roligt att anlita er

Det är alltid så roligt att anlita er! Toppkvalitet på blommorna och superfint floristhantverk, trevligt bemötande och därtill rimliga priser. Ni är värda bästa betyg! Vi

31 de março de 2023

Resposta da Blomstrande Ting

Tack för att ni stöttar ett företag som drivs med passion! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid nöjd, gång efter gång efter gång…

Alltid varit så nöjd med deras leveranser. Väljer man floristens eget val och berättar hur personen som ska få blommorna är så blir det alltid bättre än man trodde från början. ☀️☀️☀️☀️☀️

26 de fevereiro de 2023

Resposta da Blomstrande Ting

Tack! Just den typen av beställningar är våra favoriter. Där vi får skapa det finaste vi kan, utifrån de förutsättningar som finns.

Fina blommor

Fina blommor. Trevlig personal. Vänder mig alltid till Blomstande Ting när jag behöver blommor i Sthlm.

16 de fevereiro de 2023

Tack, tack, tack!

Fantastiska blomkreationer

Fantastiska blomkreationer, underbara blommor och mycket trevlig tillmötesgående kunnig personal!!

8 de fevereiro de 2023
Avaliação não solicitada

Tack för fina ord!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blomsterbutiken måste vara Sveriges…

Blomsterbutiken måste vara Sveriges bästa. Alltid topp kvalite och om man köper blommorna live och inte på nätet får man träffa den underbara glada och nästan filterlösa personalen, grymt bra!

29 de janeiro de 2023

Resposta da Blomstrande Ting

Underbar recension! TACK! Vi vill ju att det ska kännas som att man kliver in i ett vardagsrum och umgås en stund :)

Allt fungerade som önskat

Allt fungerade som önskat, vad kan man mer begära?
Det är ju därför man blir en återkommande kund🌺

3 de fevereiro de 2023

Resposta da Blomstrande Ting

En kopp kaffe och en kaka kan du få också nästa gång! Tack :)