Echt hele leuke sieraden! Ik was al een lange tijd op zoek naar minimalistische oorbelletjes voor mijn tweede gaatje en dan vooral met zo'n bolletjes sluiting omdat je ze dan lekker in kan laten. (Ook... Ver mais
Gestern Abend habe ich meinen neuen Klunker nach England in die Oper ausgeführt. Zusammen mit dem schwarzen Ohrring von dir. Sehr schick. Vielen Dank, liebe Nathalie. Dafür hab ich übrigens sogar auf... Ver mais
Fijne service! 4 kettingen besteld en werden super snel bezorgd! Netjes allemaal individueel verpakt in een mooi stoffen zakje met kaartje erbij. De edelstenen zien er prachtig uit, ik ben geen expert... Ver mais
Ik had de bestelde ketting niet ontvangen terwijl post.nl het via mail had doorgegeven Dankzij de geweldige service van Nathalie heb ik gisteren de ketting van haar in de brievenbus gekregen! Nogmaa... Ver mais
Blue Buddha Jewelry: dé pagina voor originele, handgemaakt sieraden en andere accessoires!
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Echt super leuk verpakt en mooie kwaliteit zeker prijs kwaliteit verhouding ben er erg blij mee.

Resposta da Blue Buddha Jewelry
Hele mooie sieraden ! Ik heb 4 kettingen gekocht. Waarvan 1 gratis was. De kettingen zijn precies al op de foto's van de site. Zijn licht qua gewicht dus je voelt eigenlijk niet dat je ze om hebt.
1tje was een cadeautje en zij was er ook heel blij mee. De sieraden worden geleverd in een prachtig zakje met daarin een klein kaartje met uitleg over de steen, zo kan je dus zelf kijken welke steen je wanneer om wilt/nodig hebt. Ik ga hier zeker nog eens bestellen !

Resposta da Blue Buddha Jewelry
Snelle levering en hele mooie producten.. heel blij mee dankjewel

Resposta da Blue Buddha Jewelry
Onlangs heb ik twee prachtige edelsteenkettingen
gekocht, ik ben absoluut tevreden met mijn aankoop.
De kwaliteit van de stenen zijn uitstekend.
Tot mijn aangename verassing kreeg ik na het plaatsen van mijn bestelling een e-mail, waarin stond dat ik recht had op een derde product gratis i.v.m. een actie.
Het is heel mooi om te zien dat een bedrijf zijn klanten op zo'n transparante en eerlijke manier behandelt.

Resposta da Blue Buddha Jewelry
Snelle levering en de oorbelletjes waren precies wat ik wou. Goede prijs kwaliteit!

Resposta da Blue Buddha Jewelry
Ik ben blij met mijn bestelling. Het zijn hele mooie kettingen. Helaas was 1 soort kettingsnoer uitverkocht die ik had besteld. Gelukkig wel een alternatief gekregen. Hierdoor 1 ster minder. Verder ga ik er zeker nog eens bestellen.

Resposta da Blue Buddha Jewelry
Prachtige bedel met een mooie edelsteen. De kwaliteit is top en het geeft mijn sieraad net dat beetje extra. Ik ben er ontzettend blij mee. Sierraad is netjes verpakt.

Resposta da Blue Buddha Jewelry
Hele mooie kettingen, ben er super blij mee.
Mooi verpakt en snel binnen gekregen.

Resposta da Blue Buddha Jewelry
Arrive shortly after purchase, beautifully Packed in little sachets. The jewelry itself is very pretty. Thank you,💐

Resposta da Blue Buddha Jewelry
De kettingen zijn prachtig maar de steen van de ring was meteen eraf. De klantenservice was heel vriendelijk en gaf aan meteen een nieuwe ring op te sturen, helaas 4 dagen later nog niks ontvangen.

Resposta da Blue Buddha Jewelry
Mooie sieraden en stenen!! Weet niet of verkleurt maar doe ze af bij douchen!

Resposta da Blue Buddha Jewelry
Vlotte levering mooie ketting met steen draag deze met trots blij mee

Resposta da Blue Buddha Jewelry
Slechte kwaliteit ketting is heel kort en het is geen echte steen maar plastic