Blue Buddha Jewelry Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gestern Abend habe ich meinen neuen Klunker nach England in die Oper ausgeführt. Zusammen mit dem schwarzen Ohrring von dir. Sehr schick. Vielen Dank, liebe Nathalie. Dafür hab ich übrigens sogar auf... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijne service! 4 kettingen besteld en werden super snel bezorgd! Netjes allemaal individueel verpakt in een mooi stoffen zakje met kaartje erbij. De edelstenen zien er prachtig uit, ik ben geen expert... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had de bestelde ketting niet ontvangen terwijl post.nl het via mail had doorgegeven Dankzij de geweldige service van Nathalie heb ik gisteren de ketting van haar in de brievenbus gekregen! Nogmaa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria

Blue Buddha Jewelry: dé pagina voor originele, handgemaakt sieraden en andere accessoires!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

117 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Slechte ervaring me bestelling nog niet…

Vriendelijk geholpen met de verdwenen pakketje

3 de janeiro de 2024

Hallo Kirsten,

Erg jammer dat je onze webshop 1 ster geeft. We hebben ons best gedaan op alle vragen via Social Media te antwoorden voordat de bestelling geplaatst werd. Helaas ontstaan er soms problemen bij PostNL en kunnen wij pas 7 werkdagen na verzending handelen. Dit hebben zij ons zelf aangegeven en wij hebben je daarom verzocht te wachten tot dinsdag (morgen), einde van de dag, omdat vaak de pakketjes toch een aantal dagen later toch bezorgd worden.

Inmiddels hebben wij ook weer contact via Instagram gehad. Wij kunnen er helaas niets aan doen dat je een andere ketting had besteld als die je graag wilde ontvangen, maar daar hebben wij ook een oplossing voor aangeboden.

Snelle bezorging

Snelle bezorging
Maar helaas kwaliteit is minder. Ik had een ringetje besteld en 2de dag is het steentje als der uit gevallen.

29 de dezembro de 2023

Hoi Denis,

Wat vervelend om te lezen. Uiteraard doen wij altijd ons best zodat iedereen tevreden is. We willen we je daarom graag verzoeken contact met ons op te nemen via info@bluebuddhajewelry.com zodat we een geschikte oplossing vinden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik werd netjes op de hoogte gehouden…

Ik werd netjes op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling.
Alles goed afgeleverd 👍🏼

19 de dezembro de 2023

Hoi E.,

Bedankt voor de positieve reactie! Veel plezier gewenst van je bestelling.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd. Alleen mag de ketting wel wat beter in het doosje gedaan worden deze zat helemaal in de knoop.

21 de dezembro de 2023

Hallo Ron,

Bedankt voor de positieve review! We doen altijd ons best om de kettingen netjes in te pakken. Waarschijnlijk is het pakketje bij de Post veel door elkaar geschud.

Ik geef het in ieder geval door aan mijn collega's en we proberen dit in de toekomst te voorkomen.

Perfect

Snelle levering en precies zoals het wordt afgebeeld. Zeer tevreden.

12 de dezembro de 2023

Hoi Jeanette,

Bedankt voor de positieve review en alvast fijne feestdagen gewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super mooie sieraden van goeie…

Super mooie sieraden van goeie kwaliteit en heel snel verzonden! 🙏🏼

11 de dezembro de 2023

Hoi Marly,

Bedankt voor de vijf sterren en alvast fijne feestdagen gewenst!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Leuk, maar slechte kwaliteit

De ketting is leuk, maar na amper een week dragen viel de steen al uit de hanger. Bovendien verkleurt de hanger nu al en er komt een koperkleur onder de zilverkleur vandaan. Ik vind het erg duur voor iets wat na een paar dagen al uit elkaar valt en verkleurt. Ik heb hierover al een klacht ingestuurd, maar daar hebben ze nog steeds niet op gereageerd. Ik koop hier niks meer.

1 de dezembro de 2023

Hallo Henriëtte,

Gisteravond om 18:37 hebben wij inderdaad uw bericht ontvangen. Deze mail hebben wij om 19:27 beantwoord en het bedrag ook direct teruggestort.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Slecht product, wel snelle levering

Snelle levering, product echter niet goed. Ketting was binnen een dag al kapot, hangertje blijft niet goed hangen en is niet stevig genoeg.

14 de novembro de 2023

Hi Kim,

Wat vervelend om te horen. We zijn er helaas achter gekomen dat een aantal kettingen uit de laatste bestellingen een productiefout hebben. We willen je graag verzoeken contact op te nemen via info@bluebuddhajewelry.com om een passende oplossing te vinden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had de bestelde ketting niet…

Nogmaals bedankt Nathalie ,ook voor je lieve meelevende woorden!😘

21 de novembro de 2023

Hi Sylvia,

Hartstikke bedankt voor je lieve review. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen en dat de ketting uiteindelijk is aangekomen!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hangertje viel er binnen 1 dag al af

Hangertje viel er binnen 1 dag al af. Het balletje tussen de handjes viel er ook al uit binnen 1 dag.

Ze hebben direct contact opgenomen en sturen een nieuw kettinkje op. 👍

27 de novembro de 2023

Resposta da Blue Buddha Jewelry

Wat vervelend om te lezen dat het hangertje er af is gevallen. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via info@bluebuddhajewelry.com als er problemen zijn. We willen graag naar een oplossing kijken.

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden! Er wordt snel op mail gereageerd en kwaliteit van ketting is prima! Mocht je nog twijfelen, gewoon bestellen!

23 de novembro de 2023

Hi Caroline,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier met je item(s).

Super blij met mijn aankoop

Super blij met mijn aankoop
Heel professioneel en erg attent van Nathalie ! Aanrader !!!

21 de novembro de 2023

Resposta da Blue Buddha Jewelry

Wat lief, Nikki! Dank je wel.
Veel plezier met je item(s) gewenst!

Vriendelijke retourservice

Het product paste niet zo bij mij, maar super vriendelijke service toen ik het product retour stuurde en snelle afhandeling

5 de novembro de 2023

Resposta da Blue Buddha Jewelry

Bedankt voor de positieve review! Het kan natuurlijk altijd zijn dat het item niet bij je past en uiteraard is het dan geen probleem om deze retour te sturen.

Super! 🥰

Echt hele leuke sieraden! Ik was al een lange tijd op zoek naar minimalistische oorbelletjes voor mijn tweede gaatje en dan vooral met zo'n bolletjes sluiting omdat je ze dan lekker in kan laten. (Ook met slapen) Snelle verzending, heel leuk verpakt en fijne after service. 🥰 (Sluitinkje verloren en werd Echt super geholpen, zo fijn!)

19 de novembro de 2023

Hi Melissa,

Bedankt voor de goede review! Wij zijn blij dat het opgelost is en dat je zo tevreden bent!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een kijkje genomen in de sale maar…

Een kijkje genomen in de sale maar uiteindelijk een healing stone ketting gekocht. Aanrader! Leuke sieraden voor jezelf en als kadootje.

19 de setembro de 2023

Resposta da Blue Buddha Jewelry

Bedankt voor de positieve review!

Blij mee

Jammer genoeg was er één oorbel niet beschikbaar maar kreeg al snel een email met excuses, ik mocht een andere uitzoeken. Links erbij dus makkelijk zoeken. Al met al werd ik heel vriendelijk geholpen. De oorbellen kreeg ik in een schattig klein zakje en daarbij zat een kaartje met een persoonlijke boodschap. De sieraden zijn heel fijntjes en naar mijn zin.

22 de setembro de 2023

Hi Rose,

Fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor de uitgebreide review en veel plezier gewenst van de items.

Nette levering

Nette levering. Mooie producten.

14 de setembro de 2023

Hi Diana,

Bedankt voor de positieve review! 🥰

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Oorbellen zijn conform omschrijving en…

Oorbellen zijn conform omschrijving en foto, met eenvoudige sluiting. Jammer dat de olifantjes allebei dezelfde kant op kijken.
Ik zou het prettig vinden om bij ringetjes nog vermeld te zien wat de maten zijn en of dit de binnenmaat of de buitenmaat is

18 de setembro de 2023

Hi Monique,

Bedankt voor de vier sterren en nuttige feedback🥰
Momenteel zijn onze oorbellen gemaakt om te mixen, maar we gaan er bij onze volgende collectie op letten. Hetzelfde geldt voor meer uitgebreide maten.

Wauw wat zijn ze mooi!

Wauw wat zijn ze mooi!! Super mooie kwaliteit. En heel snel geleverd. Ga zeker vaker een aankoop doen. Heb al verschillende vriendinnen geattendeerd op jullie site!

18 de setembro de 2023

Resposta da Blue Buddha Jewelry

Bedankt voor de geweldige review😍 Altijd mega fijn om te horen dat de sieraden zo bevallen!