Blundstone Benelux Avaliações 10

2,8

Detalhes da empresa

1. Atacadista de Calçados
  2. Loja de Calçados

Blundstone is al meer dan 155 jaar een familiebedrijf en wereldwijd bekend om zijn iconische chelsea boot voor dames, heren en kinderen. Het merk staat voor een tijdloos design, comfort en duurzaamheid. Paul Company is de officiële distributeur van Blundstone in de Benelux. Vanuit deze rol leveren wij aan diverse retailers, groot en klein. Daarnaast beheren wij onze eigen webwinkel. Service en kwaliteit staan bij ons centraal. Wij geloven in langdurige relaties zowel met onze partners als onze klanten. Onze Blundstone boots worden rechtstreeks ingekocht bij het hoofdkantoor in Australië. Het gaat om duurzame producten die, bij normaal gebruik en goed onderhoud, gemiddeld 5 tot 6 jaar meegaan. Daarmee is Blundstone een bewuste keuze voor wie waarde hecht aan kwaliteit en een lange levensduur.

Informações de contato

2,8

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

10 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte after sales service van…

Slechte after sales service van Blundstone.
Een tijdje geleden Ik kocht een paar Blundstone classic boots tijdens een verblijf ver buiten mijn woonplaats.
Initieel had de linkerschoen een licht krakend geluid tijdens het lopen.
Ik dacht dat dit wel zou verdwijnen na verloop van tijd.
Helaas was dit niet het geval en werd het kraken alleen maar erger. Onderhand zelfs ergerlijk. Ik heb Blundstone Benelux een mail gestuurd, uitgelegd dat de verkoper ruim 150 km verder zit en gevraagd om een oplossing.
Die oplossing werd mij niet geboden, ik moest maar naar de 150 km verder gelegen winkel terug gaan.
Kortom ik werd met een kluitje in het riet gestuurd.
Dat had ik niet verwacht van dit bedrijf.

9 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik draag al jaren met heel veel plezier…

Ik draag al jaren met heel veel plezier Blundstones! En wat ben ik blij dat deze te koop zijn via de Nederlandse website van Blundstone. Bestellingen komen op tijd binnen, super schoenen en ook een zeer vriendelijke klantenservice. Ik draag geen andere schoenen meer behalve Blundstone! Aanrader!

24 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb nu voor de 3e keer blundstones…

Heb nu voor de 3e keer blundstones besteld, telkens via deze site en zou dat in het vervolg ook weer doen. Nu model 1609 besteld. Super snelle service, de klantvriendelijkheid is top en ik raad iedereen deze ontzettend mooie schoenen aan!

16 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerste paar Blundstones, super!

Ik heb voor het eerst Blundstones gekocht, ze zitten super lekker en geen koude voeten meer!
Goed advies ontvangen over extra zooltjes voor in mijn nieuwe schoenen.

23 de dezembro de 2025

Jaren blundstone gedragen

Jaren blundstone gedragen. Zeer tevreden. 4 jaar met een paar schoenen was geen probleem.
Het zijn nu geen blundstone schoenen meer.
Nu 6 maanden met een paar en de zolen zijn al versleten!!!!!!! Dramatisch. Wat zonde van dit prachtige merk!

21 de setembro de 2025

Ruilen niet mogelijk

- Het maatadvies dat ze groot uitvallen blijkt niet te kloppen: mijn eigen maat is te klein.
-Ruilen is vervolgens niet mogelijk, alleen retourneren. En dat is dan voor eigen kosten.
-Bij een nieuwe bestelling werkt de kortingscode die ik gebruikte bij de eerste niet meer (dat kost me 10 euro). Daarbij komen nog de kosten die ik voor het versturen van het pakket betaal.
-De klantenservicemedewerkster gaf aan dat het maatadvies een richtlijn is, de kortingscode niet meer werkt en dat ze vanwege duurzaamheid online bestellingen ontmoedigen en daarom de retourkosten niet betalen.

Ik heb nog nooit zo’n slechte service meegemaakt. Ze willen zelf blijkbaar ook niet dat je bij blundstone.nl schoenen koopt, dus mede op hun verzoek: doe het niet!

19 de setembro de 2025

Vreselijke klantenservice

Vreselijke klantenservice. Bericht al dagen op de website en ze beloven steeds te mailen, maar hoor tenslotte niks. Gaat om een paar dat ik wil terugsturen, maar continu een foutmelding krijg als ik het retour formulier wil invullen waardoor ik niet verder kan. Inmiddels ben ik al bijna te laat met terugsturen want er blijft maar tijd overheen gaan.

7 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Koop dit nooit, Blundstone!

Nieuwe Blundstone originals zijn binnen 3 maanden kapot. De beide zolen zijn order de bal van de voet over de volle breedte gebarsten, tot op de binnenzool. Gechat met de Nederlandse klantenservice maar die kunnen niks doen. Ga maar naar Zalando zeggen ze. Ja maar Jullie maken zulke waardeloze producten en durven ze nog te verkopen ook. Dit is overigens een veel voorkomend euvel, kijk maar eens op de Engelstalige verse van Trustpilot. Samengevat: laarzen zijn bagger en klanten service is ook bagger. Een regelrechtige scam, dit merk!

5 de fevereiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.