Kvaliteten er absolut i top og prisen fair. Forsendelsen var hurtig, men da de ikke sender med tracking popper pakken ikke op i min app. Istedet smider postbuddet en seddel i postkassen og den forpl... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fik leveret varer fra Bode-okologisk.dk En af varerne (10 kg dadel-tern, var af meget dårlig kvalitet og langt fra som forventet/angivet på hjemmesiden). Efter kontakt pr. mail til den, bek... Ver mais
A empresa respondeu
Kvalitetsvare til en meget rimelig pris. Altid lidt skeptisk første gang jeg handler et sted. Men absolut ingen problemer.
Købte rosmarin i fin og velduftende kvalitet. Faktura sendt til min mail samt hurtig levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse ☺️
Detalhes da empresa
- Atacadista de alimentos
- Fornecedor de Condimentos
- Fabricante de Alimentos
- Empresa Processadora de Alimentos
- Produtor de Alimentos
- Fornecedor de Produtos Alimentícios
Escrito pela empresa
Naturligvis fra Bode - Vi kombinerer tradition, kvalitet og innovation! Som førende importør og forhandler af økologiske råvarer siden 1960 tilbyder vi et stort udvalg af naturlige og kontrollerede økologiske fødevarer. Vores brede sortiment spænder over alt fra nøddekerner og tørret frugt til bælgfrugter, krydderurter og krydderier. Vores beliggenhed i det østlige Hamborg med optimal nærhed til havnen styrker vores position som en af Tysklands største bioimportører. Som en familievirksomhed med over 120 ansatte er vi forpligtet til at levere førsteklasses økologiske fødevarer til vores erhvervs- og privatkunder. Gennem vores konsekvente kvalitetsstyring garanterer vi sikkerhed, sporbarhed og den højeste kvalitet af vores produkter, der lever op til forventningerne om smag, oprindelse og naturlighed.
Informações de contato
Havighorster Weg 6, 21031, Hamburg, Alemanha
- +45 32 330 336
- info@bode.bio
- bode-okologisk.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ignoreret af kundeservice fra Bode-okologisk.dk
Fik leveret varer fra Bode-okologisk.dk
Efter kontakt pr. mail til den, beklagede de og ville refundere (den anden vare jeg havde bestilt blev derfor meget dyr i fragt!)
MEN: Herfra er der INTET sket. Har kontaktet dem gentagne gange på mail for at høre hvorledes de refunderer. For intet er sket.
Man bliver kort og godt ignoreret!
De sidste 2 måneder har jeg intet hørt.
Har forståelse for en dårlig vare/fejl. Men en ignorant kundeservice gør at jeg ikke kan anbefale dem til handel i DK!

Resposta de Bode Økologisk
top kvalitet til go pris
Dejligt I har øko dadler 😍
Ordre delvist leveret, men hele beløbet trukket
Jeg bestilte en ordren i slutningen af januar og fik den hurtigt leveret. Men to af varerne manglede, selvom betaling blev trukket for hele ordren. De har efterfølgende sagt, at de har problemer med at refundere til Danmark. Jeg har sendt flere mails, men har ikke fået svar siden den 25. Februar og har heller ikke fået mine penge refunderet.

super service mange tak
Kunne man give jer nul stjerner fik i…
Kunne man give jer nul stjerner fik i det…
Købte varer den 24 februar og har intet modtaget endnu.
Køber aldrig hos jer mere

Resposta de Bode Økologisk
Nemt at bestille og fik hurtigt leveret
Super hurtig levering og altid top…
Super hurtig levering og altid top kvalitet. Tusind tak
Jeg handler på en Dansk sproget…
Jeg handler på en Dansk sproget hjemmeside, i Tyskland, alt er tydeligt informeret der, men poserne med de bestilte produkter står alt på tysk, jeg kan IKKE tysk, så det er jeg ked af, men jeg glæder mig til at afprøve de økologiske produkter så 🙏🏻🍀👍🏻
Jeg har ikke fået pakken endnu
Jeg har ikke fået pakken endnu. Det skyldes, at Postnord er måske den dårligste transportvirkesomhed i verden.
Jeg giver 4 stjerner fordi Bode Økologisk ikke kan forbedre Postnords elendige præstationer.
Kvalitetsvare til en meget rimelig…
Kvalitetsvare til en meget rimelig pris.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.