Bodylab Avaliações 6.133

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nämen har just beställt hem min andra omgång clear whey, denna gång strawberry/lime. Otrolig smak!!! Har kämpat i mig mjölkiga protein hur länge som helst, det är ju en fröjd att dricka!! Som en god d... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Inget fel på själva produkterna. Dom smakar gott. Däremot så var kartongen varorna var packade i för klen. Transportören hade tappat kartongen på ena hörnet så att hela kartongen hade gått upp. Inget... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag beställde flera proteinpulver från Bodylab och kargon kom fram snabbt. Det enda negativa var att jag inte fick någon notis när försändelsen skickades, och det saknas en inloggningsfunktion på he... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan starkt rekommendera Bodylab Clear Whey! Perfekt sätt att få i sig protein supplement utan att bli spänd i magen. Smakerna är fantastiska, min favorit är Pink Grapefruit. Övriga supplement känns... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de fitness e nutrição
  2. Loja de Equipamentos de Ginástica

Informação fornecida por fontes externas variadas

Bodylab är ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition är både registrerade och godkända som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och säkerhetstestat av världens strängaste kontrollsystem.

Bodylab

Kvalitetsprodukter
Gratis frakt vid köp över 500:-

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

6 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och grymma produkter!

Snabb leverans och grymma produkter!

1 de fevereiro de 2026

Hej Hannah,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen var snabb och att du är nöjd med produkterna.

Väldigt bra produkt inget fel

Väldigt bra produkt inget fel

Hej Helge,

Tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med produkten och att allt fungerade bra.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt nöjd och snabb levererans

Väldigt nöjd och snabb levererans , god fräsch smak på jordgubben

Hej Mikail,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är väldigt nöjd, att leveransen var snabb och att du tycker jordgubbssmaken är god och fräsch.

Tydlig information

Tydlig information, goda smaker

Hej Annika,

Tack för din recension! Härligt att höra att informationen var tydlig och att du tyckte smakerna var goda.

Bra sida och snabb leverans

Bra sida och snabb leverans

Finns ingenting att anmärka på. Jag kommer bli en trogen kund 😃

Hej Maria,

Tack för din fantastiska recension! Så roligt att höra att du är nöjd med både sidan och den snabba leveransen – och att du inte har något att anmärka på.

Det betyder extra mycket att du vill bli en trogen kund. Vi ser fram emot att ha dig hos oss framöver!

Hej Tove,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen var snabb.

Ni är grymma!

Alltid nöjd med era produkter och service!

Hej Louise,

Tack för din recension! Så roligt att höra att du alltid är nöjd med både våra produkter och vår service.

Bästa granolan

Lätt att klicka hem produkter. Men hade velat att det var fraktfritt. Lite lång leveranstid. Oavsett mycket nöjd kund pga världens godaste granola!

20 de fevereiro de 2026

Hej Sara,

Tack för din recension! Kul att höra att du tycker det är lätt att beställa produkter och att du är mycket nöjd – extra roligt att du älskar vår granola.

Vi tar med oss din feedback om fraktkostnad och leveranstid, och hoppas kunna göra upplevelsen ännu bättre framöver.

Så goda produkter!

Så goda produkter!

Älskar pannkakorna❤️

19 de fevereiro de 2026

Hej Maarit,

Tack för din recension! Så roligt att höra att du tycker om produkterna – och extra kul att du älskar pannkakorna!

31 de janeiro de 2026

Hej Arjana,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen var snabb.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, mkt att välja på, kvalitets grejer.

27 de janeiro de 2026

Hej Lena,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen var snabb, att du uppskattar det breda utbudet och att du är nöjd med kvaliteten på produkterna.

Vi uppskattar verkligen din feedback!

Produkterna är bra

Produkterna är bra , leveranstiden är kort allt va bra.

18 de fevereiro de 2026

Hej Sulaiman,

Tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med produkterna och att leveranstiden var kort – kul att allt var bra.

Vi uppskattar verkligen din feedback!

Bra!

Detta är fjärde köpet från bodylab, nöjd som vanligt!

17 de fevereiro de 2026

Hej Daniel,

Tack för din recension! Så roligt att höra att du är nöjd som vanligt – och att du nu har handlat hos oss för fjärde gången.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och bra service vid…

Snabb leverans och bra service vid reklamation!

16 de fevereiro de 2026

Hej PE,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen var snabb och att du fick bra service vid reklamationen.

Återkommande nöjd kund

Återkommande nöjd kund

15 de outubro de 2025

Resposta da Bodylab

Tack för din recension! Härligt att höra att du är en återkommande nöjd kund.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte så mycket härliga produkter men…

Köpte så mycket härliga produkter men har inte hunnit testa dem än.

11 de fevereiro de 2026

Hej Cilla,

Tack för din recension! Kul att höra att du har köpt många härliga produkter – vi hoppas att du får en riktigt bra upplevelse när du testar dem!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Inte värd pengarna

Blir alldeldes för tjock flytande, för högt mängd av fett och socker jämfört med produkter i samma prisklass . Artificiellt bismak som inte känns bra. Läxan jag lärde mig var att akta mig för produkter som syns allt för mkt i sociala media .

8 de fevereiro de 2026

Hej Khalid

Tack för att du delar din upplevelse – vi uppskattar verkligen ärlig feedback.

Den variant du har köpt är faktiskt vår extra fylliga och kraftiga version, både när det gäller smak och konsistens. Den är utvecklad för att vara mer intensiv och krämig än många andra produkter i samma kategori, vilket också innebär en rikare känsla. Vi förstår att det inte passar allas preferenser.

Vi tar även din kommentar om smak och balans på stort allvar. Upplevelsen av sötma och fyllighet kan vara väldigt individuell, och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra produkter utifrån kundfeedback.

Om du föredrar en lättare och mildare smakprofil hjälper vi dig gärna att hitta en variant som passar dig bättre.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva till oss.

Trine Bodylab

Snabbt och enkelt

9 de fevereiro de 2026

Hej Urban,

Tack för din recension! Härligt att höra att det var snabbt och enkelt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb och korrekt leverans.

Snabb och korrekt leverans.
Dock hanterar Bring paketen så hårdhänt att limning och perforering är sönderslaget vid upprepade tillfällen.
Bubbelplast räddar dagen och ser till att innehållet når mig. Bra packat.

8 de fevereiro de 2026

Hej Björn,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att leveransen var snabb och korrekt, och att packningen skyddade innehållet trots problem med fraktbolaget.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse och dina synpunkter.

Freja

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.