Bodylab Avaliações 6.133

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nämen har just beställt hem min andra omgång clear whey, denna gång strawberry/lime. Otrolig smak!!! Har kämpat i mig mjölkiga protein hur länge som helst, det är ju en fröjd att dricka!! Som en god d... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Inget fel på själva produkterna. Dom smakar gott. Däremot så var kartongen varorna var packade i för klen. Transportören hade tappat kartongen på ena hörnet så att hela kartongen hade gått upp. Inget... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag beställde flera proteinpulver från Bodylab och kargon kom fram snabbt. Det enda negativa var att jag inte fick någon notis när försändelsen skickades, och det saknas en inloggningsfunktion på he... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan starkt rekommendera Bodylab Clear Whey! Perfekt sätt att få i sig protein supplement utan att bli spänd i magen. Smakerna är fantastiska, min favorit är Pink Grapefruit. Övriga supplement känns... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de fitness e nutrição
  2. Loja de Equipamentos de Ginástica

Informação fornecida por fontes externas variadas

Bodylab är ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition är både registrerade och godkända som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och säkerhetstestat av världens strängaste kontrollsystem.

Kvalitetsprodukter
Gratis frakt vid köp över 500:-

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

6 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag valde smakerna bubbelgum blast och…

Jag valde smakerna bubbelgum blast och latte macchiato. Tycker bäst om latte men den är lite blaskig känns som man vill blanda den tjockare. Hög och bra proteinhalt och lågt med kolhydrater.

4 de fevereiro de 2026

Tack för din feedback!

Det är roligt att höra att du gillar smaken av Latte Macchiato och att proteinhalten lever upp till dina förväntningar. Vi förstår vad du menar med konsistensen – vissa föredrar den lite tjockare, och det kan man ofta justera själv genom att blanda med mindre vätska eller med is/mjölk, beroende på vad man gillar bäst.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina upplevelser, det hjälper oss att fortsätta utveckla och förbättra våra produkter.

Nöjd kund !!

Nöjd kund snabb leverans, bra produkter, bra pris, kommer beställa igen

8 de fevereiro de 2026

Hej Andreas,

Tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med leveransen, produkterna och priset, och att du planerar att beställa igen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Produkterna var frusna

Såserna var kanske bra men alla fick slängas pga dåligt förpackade och hade dessutom frusit under transport (vilket man inte kan lasta bodylab för, men med en bättre förpackning hade de kunnat klara sig). Så vet tyvärr inget om hur såserna egentligen var. Oturligt nog hade jag beställt 6 st, men lesson learned)

7 de fevereiro de 2026

Resposta da Bodylab

Tack för din feedback – det låter verkligen tråkigt att höra.

Vi vill gärna förstå vad som kan ha hänt här. Var produkterna frusna redan när du hämtade ut paketet i Pakkeshop? Det låter lite ovanligt, så vi vill gärna undersöka det närmare.

Om du fortfarande har möjlighet får du väldigt gärna skicka bilder på både produkterna och emballaget till vår kundservice, så att vi kan titta närmare på ärendet och hitta en lösning för dig.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jag har väntat för länge och inte fått…

Jag har väntat för länge och inte fått leveransen ännu, den har flyttats ett flertal gånger

5 de fevereiro de 2026

Hej Joakim

Tack för din recension.
Vänligen kontakta vår kundservice, då det kan tyda på att det finns fel eller brister i de uppgifter du angav vid beställningen, eftersom Instabox inte kan leverera din order.

Regards Trine

Väldigt bra

Väldigt bra. Har verkligen inget att klaga på.

5 de fevereiro de 2026

Hej

Stort tack för din fina recension! 💜
Vad härligt att höra att du är så nöjd och inte har något att klaga på. Det betyder mycket för oss.

Vänliga hälsningar
Chalotte

Toppen!

Snabb leverans och tydlig information om produkterna. Över förväntan gällande smak och konsistens på proteinet. Bra!

2 de fevereiro de 2026

Hej Susanne,

Tack för din recension! Kul att höra att leveransen var snabb och att informationen om produkterna var tydlig. Extra roligt att smaken och konsistensen på proteinet överträffade dina förväntningar.

Vi uppskattar verkligen din feedback!

Best supplements

Great stuff here at Bodylab! It's not packed with sugars or artificial flavors. Coming from America, I've taken everything from NOXplode ,Yellow Jackets, Double Dragon Win50 etc and i've never had a pre workout that gave me the perfect amount of energy without the shakes or jitters but had me energized all day(no crash). The taste of the pre workout (Peach Ice Tea) and the Whey Protein is perfect! I've found my new lifting partners

Hi Adrial,

Thank you so much for the amazing feedback! We’re thrilled to hear that our products, from the Peach Ice Tea pre-workout to the Whey Protein, hit the mark for you without unnecessary sugars or artificial flavors.

It’s fantastic to hear that you found a pre-workout that gives you energy all day without the jitters or crash – that’s exactly what we aim for. We’re honored to be your new lifting partners!

Best regards

Bodylab

Bodylab, easy to order, quick delivery, good quality of creatin and protein, will order again and share my opinion with friends

Hi Olga,

Thank you for your feedback! We’re glad to hear that you found ordering easy, the delivery quick, and that you’re happy with the quality of both creatine and protein.

We really appreciate that you plan to share your experience with friends, and we look forward to your next order!

Best regards

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans och bra pris på smak…

Snabb leverans och bra pris på smak provförpackning

Hej Camilla,

Tack för din recension! Kul att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med priset på smakprovförpackningen.

Helt nöjd med beställningen

Hej Eva,

Tack för din recension! Härligt att höra att du är helt nöjd med din beställning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bodylab erbjuder produkter av god…

Bodylab erbjuder produkter av god kvalitet till ett bra pris. Snabb leverans.

30 de novembro de 2025

Hej Jimmy,

Tack för din recension! Kul att höra att du är nöjd med kvaliteten på produkterna, priset och den snabba leveransen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra produktutbud och snabb leverans av…

Bra produktutbud och snabb leverans av dessa.

Resposta da Bodylab

Tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med produktutbudet och den snabba leveransen.

Enkel beställning

Enkel beställning, bra pris och snabb leverans!

Hej Thomas,

Tack för din recension! Kul att höra att beställningen var enkel, priset bra och leveransen snabb.

27 de janeiro de 2026

Hej Bengt,

Tack för din recension! Kul att höra att leveransen gick snabbt.

Fin hemsida, snabb leverans

23 de janeiro de 2026

Hej Annika,

Tack för din recension! Härligt att höra att du gillar hemsidan och att leveransen gick snabbt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dåligt kvalité

Dåligt kvalité. Dåliga smaker. Dålig och oprofossionell kundtjänst. Inget att rekommendera!!

Avaliação não solicitada

Hej F.K

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med din oplevelse. For at vi kan undersøge sagen og hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for et ordrenummer eller flere detaljer om dit køb.

Uden disse oplysninger kan vi desværre ikke finde din ordre og sikre, at vi kan løse problemet. Vi håber, du vil kontakte os, så vi kan få det rettet.

Med Venlig Hilsen

Jättenöjd!

När något blir fel löser de det på ett fantastiskt sätt. Säger mycket om företaget. Kommer handla av dem igen.

25 de janeiro de 2026

Hej Tina,

Tack för din recension! Så roligt att höra att du upplevde att problemet löstes på ett fantastiskt sätt – det säger verkligen mycket om företaget.

Vi ser fram emot att få handla med dig igen!

Freja

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.