Baldr – Ett komplett gym i fickformat
Recension: Baldr – Ett komplett gym i fickformat
Jag har nyligen investerat i två Baldr-enheter (för att kunna köra "dubbelmacka") och är djupt imponerad. Efter att ha tränat på Nautilus-gym under en längre tid var ribban högt satt, men Baldr levererar över förväntan.
Mina främsta observationer:
• Hög effektivitet: Trots det kompakta formatet ger den en belastning och kontakt som absolut kan mäta sig med betydligt större maskiner.
• Oslagbar smidighet: Storleken och vikten gör den extremt portabel. Jag använder den lika mycket hemma som på resande fot – den tar knappt någon plats i packningen.
• Enorm variation: Möjligheten till träningsvariation är stor. Det är lätt att ställa om och anpassa övningarna för hela kroppen.
• Användarvänlig app: Appen är föredömligt översiktlig. Träningsprogrammen är lätta att följa och ger en bra struktur på passen.
Om företaget:
Det som verkligen sticker ut, utöver själva produkten, är bemötandet. Företaget är mycket serviceminded och flexibla. De är genuint intresserade av kundkontakt och har visat en stor öppenhet för att ta till sig och assimilera nya idéer.
Slutsats:
Jag rekommenderar Baldr starkt till alla som vill ha kvalitetsträning utan att vara låsta till ett fysiskt gym. En investering som verkligen lönar sig!