Detalhes da empresa

1. Atacadista de Equipamentos para Ginástica

Vi på BOLDR. säljer digital träningsutrustning för hemmabruk med fokus på styrketräning. Vi riktar oss till dig som vill kunna träna hemma på ett enkelt och genomtänkt sätt, utan traditionella fria vikter eller stora gymmaskiner. Vi erbjuder en kabelbaserad styrketräningslösning anpassad för hemmiljö. Produkten är avsedd för regelbunden användning och gör det möjligt att genomföra varierad styrketräning på begränsad yta. Fokus ligger på funktion, stabilitet och användarvänlighet i vardagen. Försäljning sker direkt via vår webbplats. Där tillhandahåller vi information om produktens funktion, innehåll, priser, leveransalternativ, ångerrätt och övriga villkor i samband med köp. Vi strävar efter att informationen ska vara tydlig och korrekt, så att du vet vad du kan förvänta dig före och efter beställning. Som komplement till utrustningen erbjuder vi även en tillhörande app. Appen fungerar som ett digitalt stöd till träningen och innehåller instruktionsvideor samt träningsrelaterade funktioner kopplade till BOLDR. Via vår kundsupport får du svar på frågor kring beställning, leverans, användning av produkten samt retur- och garantiärenden.

Informações de contato

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

1 avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Baldr – Ett komplett gym i fickformat

Recension: Baldr – Ett komplett gym i fickformat
Jag har nyligen investerat i två Baldr-enheter (för att kunna köra "dubbelmacka") och är djupt imponerad. Efter att ha tränat på Nautilus-gym under en längre tid var ribban högt satt, men Baldr levererar över förväntan.
Mina främsta observationer:
• Hög effektivitet: Trots det kompakta formatet ger den en belastning och kontakt som absolut kan mäta sig med betydligt större maskiner.
• Oslagbar smidighet: Storleken och vikten gör den extremt portabel. Jag använder den lika mycket hemma som på resande fot – den tar knappt någon plats i packningen.
• Enorm variation: Möjligheten till träningsvariation är stor. Det är lätt att ställa om och anpassa övningarna för hela kroppen.
• Användarvänlig app: Appen är föredömligt översiktlig. Träningsprogrammen är lätta att följa och ger en bra struktur på passen.
Om företaget:
Det som verkligen sticker ut, utöver själva produkten, är bemötandet. Företaget är mycket serviceminded och flexibla. De är genuint intresserade av kundkontakt och har visat en stor öppenhet för att ta till sig och assimilera nya idéer.
Slutsats:
Jag rekommenderar Baldr starkt till alla som vill ha kvalitetsträning utan att vara låsta till ett fysiskt gym. En investering som verkligen lönar sig!

26 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.