Bovenal : de schitterende heldere verfijnde klasse van de personen in de winkel Zowel tijdens ons 1ste als 2 de bezoek. Zeer goede communicatie = zeer belangrijk Beste dank nogmaals aan mevr An... Ver mais
Bolia blijft design en topproducten afleveren die duurzaam, origineel en kwalitatief zijn 🤩 Koop nu meer online daar de fysieke winkel in de Kammenstraat Antwerpen niet meer zo aantrekkelijk is.... Ver mais
Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.

Pede aos clientes que avaliem
Directe communicatie per e-mail en ze wees me op een toonzaalmodel met reductie

Resposta da BOLIA
Het personeel in de winkel was vriendelijk. Toen we echter de lamp uitprobeerden blijkt dat er een defect is in schakelaar. Er zij maar drie standen. Normaal moet je de lamp ook met de schakelaar kunnen uitdoen. Dit gaat niet. Bij de vierde keer drukken gaat de lamp weer naar se hoogste stand. Nu benieuwd hoe de klantenservice zal reageren??

Resposta da BOLIA
Accueil souriant, professionnel et efficace. Attention particulière pour les enfants.

Resposta da BOLIA
L accueil et le service dans le magasin a été faible. La machine à carte ne marchait pas il fallait faire un virement après avoir reçu un email et il n y a pas eu no d excuse no de sourire. J avais juste l impression d embêter !

Resposta da BOLIA
We liepen eerder toevallig binnen tijdens een dagje kerstshoppen. Daar ons bankstel aan vervanging toe was hadden we speciale aandacht voor de uitgestalde fauteuils. Eentje viel bijzonder in de smaak en we kregen alle nodige info van de vriendelijke Melissa. Bij thuiskomst zat er al een offerte in de mailbox. We hebben het bankstel dan ook gekocht.
Zeer mooie winkel, super vriendelijke verkoopster, leuke meubelen.

Resposta da BOLIA
Accueil et exposition de divers produits.
Conseils, explications précises par les vendeurs
Temps consacré au client pour qu'il essaie et le laisser faire son choix

Resposta da BOLIA
Vriendelijk personeel die zeer behulpzaam zijn en met frisse ideeën komen. Gezellige winkel in het hart van Breda.

Resposta da BOLIA
Wij hebben onze aankopen gedaan in de Kammenstraat te Antwerpen. Heel professioneel en ontspannen geholpen door Annick. Geen vraag was haar teveel en dacht zeer oplossingsgericht met ons mee. Voelde heel goed aan wat ons project nodig had en gaf ons zo heel gerichte raad. Ook qua leveringstermijn veel flexibiliteit, ze doen echt hun best voor hun klanten.

Resposta da BOLIA
Product in de winkel gezien, maar later online besteld. Helaas is de beloofde leveringstermijn niet correct. Er wordt geen info gegeven, ook niet na vraag via mail. Had toch meer verwacht van dergelijk high-end producent. Of is alleen de marketing goed??

Resposta da BOLIA
Heel vriendelijke en toffe dames die zeer behulpzaam waren, dankjewel Rien en Paloma!

Resposta da BOLIA
Nous connaissons Bolia depuis deux ans et nous en sommes au troisième achat (beau design, qualité supérieure). Nous avons eu un seul problème. Pour trouver une solution, nous avons été en contact permanent avec le service après-vente. Problème qui devrait être solutionné dans les 15 jours. Après cela, nous serons partants pour un nouvel achat!!

Resposta da BOLIA
Goed advies gekregen. Enkel spijtig dat ik de leverdatum niet zelf kan kiezen, en dat we pas een paar dagen op voorhand een track & trace krijgen

Resposta da BOLIA
Verkoopster in Antwerpen die enkel Engels spreekt.
Nadien prima verkoopster.
Alles aangekocht en betaald.
Afspraak levering.
Nadien levering met 6 weken opgeschoven.

Resposta da BOLIA
Bezoek aan winkel in Gent was echt geweldig! Eigenlijk ging ik alleen kijken om een paar zitbanken te testen. Maar ik was meteen verkocht. Alleen twijfelde ik nog tussen twee type uitvoeringen. Na het nodige advies kreeg ik een offerte op maat mee naar huis met twee stalen. Na het weekend was ik eraan uit en voltooide de bestelling via telefoon. Wederom super begeleid door de sales rep. Nu is het vol ongeduld wachten op de levering.

Resposta da BOLIA
We werden op een professionele, maar toch heel warme en aangename manier ontvangen. Annick luisterde, nam haar tijd, zocht dingen op, toonde alle mogelijke stalen, dacht mee, gaf ons tijd, ... om uiteindelijk de beslissing te nemen om een mooie relax zetel te bestellen.

Resposta da BOLIA
Naast de supermooie winkels ook een goede webshop. En vloerkleed aan een mooie prijs kunnen aankopen. Dus wij zijn tevreden.

Resposta da BOLIA
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.