BOLIA Avaliações

2.237
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We worden altijd erg goed geholpen bij Bolia Alkmaar. Personeel is vriendelijk en helpt op een fijne manier om keuzes te maken. Daarnaast zijn de producten die ze verkopen van heel goede kwaliteit.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Goedemiddag, We hebben een kast in de outlet in Utrecht gekocht en duidelijk aangegeven dat we de kast niet zelf konden ophalen op ma/di konden die werden aangegeven. Toen werd zondag aan ons voorge... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Betreft Eindhoven. Dames heel vriendelijk en kundig. Maar wat niet prettig is dat, ook al zijn het outlet artikelen, ze niet worden ingepakt, niet worden geleverd althans niet gratis en dat enke... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Acessórios para Móveis
  4. Loja de móveis para sala de estar
  5. Loja de móveis ao ar livre
  6. Loja de sofás

Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(2.237)

428 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Amazing service by Ken at Bolia Raadhuisstraat

Had a great experience buying our Sepia sofa with Ken. He was super helpful, patient, and went out of his way to fix an issue we had and find us the best deal and delivery. Exceptional service; we'll definitely be back!

19 de agosto de 2026

Dear customer

We're happy to hear that you've had a great experience with buying from BOLIA. We will inform Ken of your review and experience in the store.

Have a great day!
Kind regards

Vriendelijk behulpzaam personeel

18 de agosto de 2026

Resposta da BOLIA

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service in onze winkel in Alkmaar en de kwaliteit van onze producten. We waarderen je vertrouwen en verwelkomen je graag snel terug!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne professionele service in winkel…

Fijne professionele service in winkel in Eindhoven.

25 de março de 2026

Resposta da BOLIA

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service onze winkel in Eindhoven. We hopen je snel terug te mogen verwelkomen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige winkel met vriendelijke en…

Geweldige winkel met vriendelijke en professionele medewerkers.

17 de agosto de 2026

Resposta da BOLIA

Bedankt voor je mooie review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze winkel en onze medewerkers. We waarderen je feedback.

Met vriendelijk groet,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd supergoede service en mooie…

Altijd supergoede service en mooie spullen

16 de agosto de 2026

Beste klant

Fijn te horen dat u onze collectie mooi vindt en de service als goed wordt ervaren. We verwelkomen u graag terug bij BOLIA in de toekomst.

Personeel

Personeel.
Mark was zeer geduldig en behulpzaam om voor ons in een computersysteem dat niet meewerkte uiteindelijk onze tafelkeuze naar voren te toveren.

15 de agosto de 2026

Beste klant

Bedankt voor de fijne review, we geven het graag door aan Mark!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aanvulling op mijn review van 29 juni…

Aanvulling op mijn review van 29 juni 2026. Inmiddels is de tafel geleverd. We zijn zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en met de tafel. De toen beloofde 5 sterren zijn verdiend.

22 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Beste klant

Bedankt om uw BOLIA ervaring met ons te delen. Fijn te horen dat het proces van de bestelling en levering goed verliep.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nette bediening in de winkel

Nette bediening in de winkel, goed advies en prima geholpen.

13 de agosto de 2026

Resposta da BOLIA

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en tevreden bent met het advies. Graag tot de volgende keer!

Very good service

Very good service, all the time in the world to make me a happy customer

13 de agosto de 2026

Resposta da BOLIA

Thank you for your kind words! We’re delighted to hear you received such attentive service. Making sure our customers leave happy is what we strive for!

Kind regards,

Met empathie geholpen

Met empathie geholpen en zelfs met een paarhandjes. Altijd goede ervaring

12 de agosto de 2026

Resposta da BOLIA

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn te horen dat je positieve ervaring had tijdens je aankoop! We staan graag voor je klaar!

Wat een geweldig team

Geweldig geholpen in de winkel, verkoper denk echt met je mee.
Fantastische ervaring.

8 de agosto de 2026

Resposta da BOLIA

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat je de ervaring als fantastisch hebt ervaren. Graag tot de volgende keer!

Keurig en vriendelijk geholpen

Keurig en vriendelijk geholpen. Meedenkend.

6 de agosto de 2026

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor de mooie woorden!
Het doet ons erg goed om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze medewerkers in de winkel.
We hopen je snel weer eens te mogen verwelkomen en wensen je veel plezier met je aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

mooi produht gekocht en goede en zeer…

mooi produht gekocht en goede en zeer vriendelijke service vaqn mdw

Goedemorgen,

Bedankt voor de mooie 5-sterrenreview!
We vinden het erg fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad in onze winkel!
Hopelijk tot een volgende keer!

Carmen is excellent!

10 de agosto de 2026

Good morning,

Thank you for your kind review!
We are very happy to hear that Carmen was able to help you so well. We will be sure to pass your kind words on to her!
We hope to see you in our store again soon!

Kind regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie styling met kwaliteits design…

Mooie styling met kwaliteits design producten. Vriendelijke service en behulpzaam. Al met al een plezierige ervaring

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor de complimenten!
Het doet ons erg goed om te horen dat je een aangename ervaring hebt gehad in onze winkel!
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn enorm goed geholpen en…

We zijn enorm goed geholpen en geadviseerd! De manager dacht met ons mee en hielp ons heel goed, was ook vriendelijk en deskundig!

Goedemorgen,

Bedankt voor de mooie woorden!
We zijn erg blij om te horen dat het personeel in onze winkel jullie goed heeft kunnen helpen!
Hopelijk tot een volgende keer!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Goedemiddag,

Goedemiddag,
We hebben een kast in de outlet in Utrecht gekocht en duidelijk aangegeven dat we de kast niet zelf konden ophalen op ma/di konden die werden aangegeven. Toen werd zondag aan ons voorgesteld, waardoor we ingestemd hebben en de kast hebben gekocht. Binnen 30 minuten na het verlaten van de winkel werden we gebeld dat zondag toch niet kon en werden we voor een voldongen feit gesteld, waardoor we de kast moeten laten bezorgen door Bolio. Extra kosten is 250 euro, die we anders niet hadden gemaakt, aangezien we zelf een bus hebben en dat de benzine door de werkgever wordt betaald. Heel blij met de kast, maar toch een mindere nasmaak overgehouden. We hopen dat de kast zonder beschadigingen zal worden geleverd. Fingers crossed. Prettige dag nog.
Thédor en Elly

8 de agosto de 2026

Beste Thédor en Elly,

Bedankt voor jullie bericht.
Het spijt ons om te horen dat jullie koopervaring niet helemaal naar wens is verlopen. We begrijpen goed dat dit vervelend is, zeker omdat jullie er in eerste instantie vanuit gingen dat de order op zondag kosteloos kon worden opgehaald.
We hebben jullie per mail gecontacteerd om samen naar een passende oplossing te zoeken.