Bovenal : de schitterende heldere verfijnde klasse van de personen in de winkel Zowel tijdens ons 1ste als 2 de bezoek. Zeer goede communicatie = zeer belangrijk Beste dank nogmaals aan mevr An... Ver mais
Wij hebben onze aankopen gedaan in de Kammenstraat te Antwerpen. Heel professioneel en ontspannen geholpen door Annick. Geen vraag was haar teveel en dacht zeer oplossingsgericht met ons mee. Voelde h... Ver mais
We liepen eerder toevallig binnen tijdens een dagje kerstshoppen. Daar ons bankstel aan vervanging toe was hadden we speciale aandacht voor de uitgestalde fauteuils. Eentje viel bijzonder in de smaak... Ver mais
Bolia blijft design en topproducten afleveren die duurzaam, origineel en kwalitatief zijn 🤩 Koop nu meer online daar de fysieke winkel in de Kammenstraat Antwerpen niet meer zo aantrekkelijk is.... Ver mais
Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.

Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Heel tevreden over aankoop tv meubel, poten wat moeilijker te monteren.

Resposta da BOLIA
I recieved a fantastic service both in the store in Aarhus and Brussels and loved the items I bought - looking forward to recieving them soon

Resposta da BOLIA
Des articles de grande qualité, un excellent choix et des conseils professionnels.

Resposta da BOLIA
In tijden van vereenzaming en het gevoel onzichtbaar te zijn in de maatschappij, is het een verademing om in een winkel correct, vriendelijk en met oprechte aandacht geholpen te worden.Bedankt ! Anne 66j

Resposta da BOLIA
We vinden de artikelen heel mooi en kwalitatief maar wanneer je dergelijke dure aankopen doet, in ons geval tbv +-2800€, zou je toch mogen verwachten dat een "gratis" levering inbegrepen is.

Resposta da BOLIA
Accueil chaleureux et conseils personnalisés très appréciables .
Le magasin est magnifique et le mobilier bien mis en valeur.
Nous sommes impatients de voir le canapé de notre choix installé dans notre salon.
Merci à la charmante jeune fille qui nous a conseillé

Resposta da BOLIA
On a été très bien accueilli et reçu dans le magasin, un service clientèle parfait en tout point.

Resposta da BOLIA
Vriendelijk personeel, alhoewel montagehandleiding bij aankoop te volgen is, toch nog uitleg hieromtrent gekregen.
Leuke winkel met mooie kwalitatieve meubelen en accessoires

Resposta da BOLIA
Je suis très contente de mon canapé north cela fait un peu moins d'un an que je l'ai, très bonne qualité, très beau tissu, j'ai tout choisi sur internet, j'ai appelé les boutiques pour être conseillée. Je recommande vivement cette marque.

Resposta da BOLIA
Bloempotten besteld online, mochten die gaan ophalen in Brugge, beschadigde bloempot de andere potten die ze ons toonden waren ook beschadigd tenslotte andere bloempot gekozen. Verkoopster had niet veel geduld.

Resposta da BOLIA
Heel vriendelijke en behulpzame verkoopster in Gent.

Resposta da BOLIA
Prima advies en behulpzaamheid van medewerkers in de winkel.

Resposta da BOLIA
Je n ai toujours pas reçu mon SMS pour aller retirer mon article en magasin !!!!

Resposta da BOLIA
On-line aankoop ging prima - de kortingsprijs is super! Jammer dat de winkel in Brussel niet telefonisch beschikbaar was om te checken of ik bezorgingskosten kon besparen door bij hun te laten leveren ipv bij mij thuis. Jammer ook dat de levering een maand duurt. Ik had misschien nog zo'n lamp willen aanschaffen als deze me beviel maar vrees dat hij dan niet meer beschikbaar is..

Resposta da BOLIA
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.