Vi har nu for 2. gang benyttet Boligmatch som vores ejendomsmægler til både køb og salg af bolig. Rådgivningen var i top, og Rasmus var super skarp ved alle forhandlinger og skaffede den bedste pris o... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Det har været en fornøjelse at samarbejde med Boligmatch om vores boligkøb. De har vejledt os gennem hele processen samt været tilgængelige, når vi har haft brug for hjælp.
Fantastisk mennesker der passer på dig i dit forløb med boligkøb. De tager dig trygt igennem alle købets faser, klarlægger de forskellige problemområder og dykker gerne ned i evt. problemstillinger... Ver mais
Meget tydelig og nærværende dialog hele vejen igennem. Alle aftaler overholdt og vi følte os godt rådgivet i de indledende faser af huskøbet, ligesom der var helt styr på sagerne ift. afslutning af... Ver mais
Detalhes da empresa
- Imobiliária
- Planejamento Financeiro
- Serviços de Manutenção de Terrenos
- Serviços de advocacia
- Companhia gestora de propriedade
- Corretores de Imóveis
Escrito pela empresa
Hos Boligmatch handler det om langt mere end blot at sælge og købe boliger – det handler om tillid, engagement og relationer. For os er det vigtigt, at du føler dig forstået, informeret og støttet hele vejen gennem processen. Klar kommunikation er således kernen i alt hvad vi gør, og vi er drevet af et ønske om at give hver eneste kunde en oplevelse, der er ud over det sædvanlige. Siden vi blev grundlagt i 2010 har vi prioriteret transparent og ærlig rådgivning som vores fundament. I dag er vi en etableret ejendomsmægler i hovedstadsregionen, og er hvert år involveret i mere end 550 bolighandler til en samlet værdi af over to milliarder kroner. Vores mission er at matche mennesker med deres drømmebolig, at være samlingssted for alt relateret til boligen og hele tiden udvikle og forny os. Vores dedikation har resulteret i, at vi er blevet tildelt Gazelleprisen, og vi fortsætter vores jagt på at levere endnu bedre service og skabe værdi for vores kunder i hver eneste bolighandel. Hver bolig er nemlig unik og fortæller sin egen historie. Fra arkitektur til beliggenhed skaber de særlige karaktertræk en forbindelse mellem købere og deres fremtidige hjem. Ved at anerkende disse forskelle kan vi bedre hjælpe folk med at finde et sted, der passer til deres livsstil og værdier. Det handler ikke kun om kvadratmeter, men om at finde det rigtige hjem, der føles personligt og meningsfuldt. Med en innovativ tilgang og omfattende erfaring stræber vi efter at transformere branchen og ændre måden vi sælger og køber bolig på. Vi ønsker at give alle mulighed for et enkelt og profitabelt boligskifte, og arbejder derfor på et banebrydende koncept, der gør det muligt at sælge sin bolig uden reelt at betale for det. Vi mener samtidig, at selve processen med at skifte hjem kan gøres langt mere smidigt og effektivt. Boligmatch har derfor gjort op med den traditionelle opfattelse af en mægler og tilbyder en mere helhedsorienteret tilgang. Vi er eksperter i at løse mange af de behov der opstår i forbindelse med et boligskifte, og vores mål er som nævnt at være samlingssted for alt relateret til boligen. Vi hjælper således med "alt" indenfor bolig, køberrådgivning, salg af bolig, juridiske dokumenter, rådgivning om finansiering/forsikring, vi har adskillige partnere i vores fordelsprogram Boligmatch + Ring til os - tlf 70 228 288 - vi tager hånd om din boligdrøm
Informações de contato
Tørringvej 7, 2610, Rødovre, Dinamarca
- info@boligmatch.dk
- boligmatch.dk
Jeg fik hjælp af Christina fra…
Jeg fik hjælp af Christina fra BoligMatch ift. mit hus. Christina ringede tilbage samme dag jeg henvendte mig, og ordnede papirer mv. på rekordtid. Herudover har Christina været tilgængelig for spørgsmål mv. langt over det forventelige. Et samarbejde jeg varmt kan anbefale.!
Fremragende service og virkelig nogle…
Fremragende service og virkelig nogle af de bedste penge vi brugte i forbindelse med vores huskøb.
Det vil vi helt klart anbefale 10 ud af 10 gange.
Her er du i gode hænder
Super god rådgivning, hurtig responstid og stærke kompetencer, svært at sætte en finger på - klar anbefaling herfra.
Et stort 5 tal
Jeg har nu brugt boligmatch i alt 3 gange og været super glade for dem hver eneste gang!
Jeg har brugt dem til:
Salg af lejlighed
Køb af andelsbolig
Til sidst her har jeg nu har jeg fået køberrådgivning i forbindelse med køb af hus. Det var en god tryghed i gennem hele processen og boligmatch har styr på tingene. Jeg vil til en hver tid anbefale at tage fat på dem i forbindelse med en hushandel og lignende. Kæmpe anbefaling
Vi havde Troels og Christina som…
Vi havde Troels og Christina som rådgiver ved vores lejlighedskøb. De var super kompetent og købet var uden stress. Vi varm anbefaler Boligmatch til alle der er i gang med at skifte eller bare købe lejlighed og hus.
Bolighandel
Vi har haft Boligmatch (Rasmus) til at hjælpe os med vores huskøb, og det har været en fantastisk oplevelse. Fra første samtale stod det klart, at vi havde valgt det helt rigtige team. Rasmus er yderst kompetent og har guidet os trygt gennem hele processen. Selvom købsforløbet til tider var lidt bøvlet, gjorde han det overskueligt og håndterbart.
Vil klart anbefale Boligmatch!
Vi havde Rikke fra Boligmatch til at guide os igennem vores huskøb, det gjorde det hele nemt og overskueligt.
Vil klart anbefale Boligmatch!
Vi har fået god og kompetent behandling…
Vi har fået god og kompetent behandling . Vi har fået al den hjælp vi havde brug for til at opfylde vores drøm
Perfekt forløb
Perfekt forløb . Utrolig behjælpsomme og sparring hele vejen igennem huskøbet .
Kæmpe anbefaling herfra
Fantastisk oplevelse
Super kompetent og fantastisk vejledning.
Da jeg skulle sælge mit hus alene udenom mægler - jeg følte mig taget i hånden hele vejen igennem forløbet og det var en kæmpe lettelse 🙏
Så sød og dygtig en rådgiver jeg havde.
Så taknemmelig!!
The best in the business!
This is my second time using Boligmatch to buy a home. Troels had a great strategy to help negotiate the best deal. He was also very good at explaining all of the documents and processes during the escrow.
Christina was super helpful and fast with all of the details and paperwork. As my Danish is not so good, they both took the time to explain things very clearly and answer all my questions.
Meget dygtige fagligt og tilgængelige…
Meget dygtige fagligt og tilgængelige på alle tider af dagen uanset mine dumme spørgsmål. Gode til at bevare roen for førstegangskøbere. Troels er en guttermand.
Highly professionals
Five star service and very professional work. 🙌 .I would like to say great job to Troels and Christina. Thank you for all your support. 🙏🙏
Huge recommendation .
Outstanding Service and Expertise from…
Outstanding Service and Expertise from Boligmatch!
I cannot recommend Boligmatch highly enough for anyone looking for expert legal assistance in property transactions. From the moment I reached out to them, their team was professional, responsive, and incredibly knowledgeable. My legal advisor guided me every step of the way through the process of buying my property, making what could have been a stressful experience much more manageable.
What impressed me the most was their attention to detail and thoroughness. They ensured I fully understood each aspect of the contract, explained all potential risks, and provided invaluable advice that ultimately led to a smooth and successful purchase. I truly felt like I had a trusted partner by my side, looking out for my best interests at every stage.
If you're looking for a reliable, competent, and dedicated legal advisor for your property transaction, Boligmatch is the way to go. I am extremely grateful for their support and couldn't have asked for a better experience!
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales – professionelle rådgivere og et fremragende team!
Vi har benyttet Boligmatch som køberrådgivere i forbindelse med flere ejendomskøb, og deres faglige skarphed skinner igennem i alt, hvad de gør. De står ved din side hele vejen og sikrer, at du føler dig tryg i processen. Vi ville uden tøven vælge dem igen!
Virkelig god og professionnel…
Virkelig god og professionnel rådgivning. Vi følte os trygge igennem hele købsforløbet.
God rådgivning!
Vi har været meget glade for at have Boligmatch som køberrådgiver ved køb af ejerlejlighed. Troels og Christina har været professionelle, pålidelige og hurtige - desuden venlige og tilgængelige - igennem hele forløbet, som nu er afsluttet på bedste måde. Vi giver dem vores bedste anbefaling.
Vi er utrolig tilfredse med den…
Vi er utrolig tilfredse med den rådgivning vi har fået.
Rikke havde styr på alle detaljerne i processen fra starten af, og var altid klar til at svare venligt på de spørgsmål vi havde undervejs i en ret kompliceret handel.
Vi kan varmt anbefale Boligmatch som køberrådgiver.
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra!
Vi har brugt Boligmatch som køberrådgivere og der er ikke én finger at sætte på deres arbejde!
Stor tak til Troels og Christina! :-)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.