Boligrådgivning.com Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De har været gode til at hjælpe igennem hele processen med køb af hus - forhandling af pris, tjek af dokumenter og meget mere! Super kompetente folk, vi følte os trygge og i gode hænder fra start til... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde brug for en boligrådgiver med meget kort varsel, og Jesper var klar til at hjælpe med det samme. Han hjalp med forhandlingen af boligkøbet, så prisen blev reduceret, og jeg fik det øn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jespers faglige sparring, gode råd, og kæmpe viden, var alt afgørende for jeg havde ro i maven hele vejen igennem mit boligkøb. Da jeg købte hus, alene, var det virkelig godt at have en at drøfte min... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God rådgivning fra A-Z Jesper sørgede for at vi følte os trygge i hele processen omkring vores boligkøb. Han kom endda med gode råd omkring forskellige forhold som han ikke havde behøvet og som... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Consultora de imóveis

Escrito pela empresa

Køberrådgiving til fast lav pris kr. 6.900. Skal I købe ny bolig så står vi ved jeres side, indtil I står med nøglerne i hånden. Køberrådgivning med alt inkluderet. Billigt salær / lav pris, men høj kvalitet og højt serviceniveau.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

26 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

En stor anbefaling herfra

Som førstegangskøber følte jeg mig meget tryg og tilfreds med Jespers service. Han var meget professionel, proaktiv og grundig. Jeg vil bruge hans service igen og helt klart anbefale ham til andre.

5 de setembro de 2024

Alle pengene værd!

Jeg kan kun give Jesper min allerbedste anbefaling! Har følt mig tryg og i de bedste hænder. Jesper er effektiv, svarer hurtigt, omhyggelig og man føler sig "båret" igennem i en købsproces, der ind imellem føltes uoverskuelig. Jesper fik "oversat" samtlige dokumenter til forståeligt dansk, han spottede eventuelle mangler og fik rettet op på dette.

19 de dezembro de 2024

Anbefaling af boligrådgivning.com

Vi valgte at bruge boligrådgivning.com ifm. køb af et sommerhuset. Vi har været super tilfredse med rådgivningen under hele forløbet og kan kun anbefale Jesper Lunde. Altid hurtigt svar på diverse spørgsmål samt klar og forståelig rådgivning.

30 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har købt hus og har haft RIGTIG stor…

Vi har købt hus og har haft RIGTIG stor glæde af “Boligrådning” ved Jesper Lunde. Det har været en fornøjelse hele vejen fra start til slut, meget dygtig indenfor området og meget opmærksom og informerende under hele forløbet.
Jesper har altid været hurtig til at svare tilbage på mail og tlf.
Kan varmt anbefales til alle, et rigtig godt valg og pengene værd TAK Jesper for samarbejdet 😃👌🏻

31 de agosto de 2024

I trygge hænder

Vi har været rigtige glade for Jespers support i forbindelse med vores boligkøb. Han fik helt sikkert forhandlet en bedre pris på plads end vi selv kunne have gjort, og han hjalp os med at holde overblik over alle dokumenterne i forbindelse med købet, så vi kunne fokusere på andre parametre. Det har været en positiv oplevelse med en køberrådgiver, og vi har følt os i trygge hænder hele vejen.

14 de setembro de 2024

Dejligt, afslappende huskøb

Efter en skilsmisse, var der mange andre ting at tænke på end det ønskede huskøb.
Jesper tog sig af alt og gav mig besked, hver gang jeg skulle foretage mig noget.
Han gav mig tryghed i mit huskøb, hvor han tjekkede alt igennem, gennemgik det med mig og kom med Hans anbefalinger ift. beslutninger.
Han havde altid tid til at besvare spørgsmål og intet synes for dumt at spørge om.
Gode penge givet ud👍👍

10 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jesper var en uvurderlig hjælp i vores boligkøb

Min partner og jeg købte vores hus i starten af 2024. Da det var vores første boligkøb, vidste vi ikke hvad vi gik ind i. Derfor blev vi enige om, at vi havde brug for boligrådgiver. Det var vigtigt for os at prisen ikke var for høj, og at det var en rådgiver, vi altid kunne få fat på.

Vi ringede rundt og fandt så Jesper. Efter en indledende snak havde vi en rigtig god mavefornemmelse, vi valgte derfor at gå med ham.

Han har siden første dag været en stor hjælp. Både når det galt om at holde overblik over de uoverskuelige processer, samt at komme med hints og råd undervejs.

Han er nem at komme i kontakt med, om det var via online møde, mails eller telefonopkald, så havde han altid et svar til os.

Vi vil klart anbefale at tage en snak med Jesper, hvis man står i en lignede situation. Han er professionel og til en rigtigt fin pris.

1 de maio de 2024

Rigtig god service

Rigtig god service!

Vi har været rigtig glade for hjælpen vi har fået af boligrådgivning.
Vores Boligrådgiver (Jesper) har været let tilgængelig på vores mails og svaret med det samme. Vi har ikke manglet noget og følt os meget tilpas. Og det har været rart, når det er vores første boligkøb vi har fået assistance til.

Så stor fornøjelse og stor tak.

13 de agosto de 2024

En varm anbefaling herfra

En varm anbefaling herfra. Vi var førstegangs huskøbere uden nogen erfaring. Vi har følt os i meget trygge hænder og Jesper har svaret på alle spørgsmål og gennemgået papirer med os. Processen har været gnidningsfri og vi har altid kunnet skrive/ringe, hvis vi har haft spørgsmål. Jesper svarer hurtigt og letforståeligt.
Det er virkelig godt givet ud at vælge Boligrådgivning.com som købers mægler, samt er de en del billigere end andre tilbud, vi søgte på, hvilket også er værd at tage med!
Tak for hjælpen og god rådgivning i vores første bolighandel!

2 de agosto de 2024

Rigtig god oplevelse

Boligrådgivning.com og Jesper har ydet rigtig god rådgivning og jeg har været meget tilfreds med forløbet. Jeg vil sige at qua den fine pris er der enormt god value for money ved at vælge boligrådgivning.com

22 de julho de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais