Banner for Botjek a/s

Botjek a/s Avaliações 2.140

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var et par fantastiske folk, der kom og lavede gennemsyn af huset. De var dygtige - meget omhyggelige og meget sympatiske at have til at gennemgå det hele. Og da de var færdige fik jeg en fin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og venlig ekspedition, da vi skulle have rettet en fejl som vi havde begået. Reagerede samme dag så vi kunne få sagen klar hos ejendomsmægler med det samme. Tak for det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min henvendelse til Botjek for at få et huseftersyn, blev besvaret hurtigt, venligt og professionelt. Vi fandt en dag, ugen efter, hvor der både kom en bygningssagkyndig og en elektriker som gennemgik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lyn hurtig “udrykning “ og detaljeret rapporter inden for 1 arbejdsdag. Var medvirkende til at 4 købere ikke skulle stå og trippe efter dem og vi fik et lynhurtigt salg. Smukt arbejde

Detalhes da empresa

1. Inspetor de Construção Civil
  2. Companhia gestora de propriedade
  3. Imobiliária
  4. Consultora de imóveis

Escrito pela empresa

Botjek er markedsledere indenfor tilstandsrapporter, energimærker og elinstallationsrapporter. Vi er desuden specialister inden for en lang række byggetekniske ydelser, som vi leverer til både privat- og erhvervskunder. Botjek er en kædevirksomhed med afdelinger over hele landet. Vi har en lokal forankring og derfor også kendskabet til dit nærområde. Så når du har brug for os, kan vi rykke ud med kort varsel. Du finder din lokale afdeling på www.botjek.dk.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig vil jeg benytte det firma igen

Aldrig vil jeg benytte det firma igen. Der er ingen kundeservice og hjælp, de konkluderer ud fra mangelfulde oplysninger, som de burde kunne se og reagere på og endda urigtige oplysninger i rapport. Når vi klager til firmaet over rapporten, er den konsulenten der var på adressen der behandler klagen over sig selv. Find et andet firma der foretager disse rapporter er mit råd.

25 de março de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God koordination

God koordination med 3 besøg

Resposta de Botjek a/s

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Burde gøre mere eks

Burde gøre mere eks. ringe flere gange, så man bliver
oplyst om aftaler

Resposta de Botjek a/s

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har savnet bedre opfølgning omkring aftaler. Din feedback tager vi med videre, så vi kan forbedre vores kommunikation.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig og professionelt

15 de abril de 2026

Resposta de Botjek a/s

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at vores medarbejdere gjorde et godt indtryk. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding. Tak for at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget profesionelle folk som kommer og laver rapporter

God oplevelse

Det var et par fantastiske folk, der kom og lavede gennemsyn af huset.
Og da de var færdige fik jeg en fin og fyldestgørende forklaring fra gennemsynet.
5 stjerner - kan meget anbefale Botjek - lige fra administration til færdigt arbejde.
Mvh. Birgit Veirup

9 de abril de 2026

Resposta de Botjek a/s

Vi sætter stor pris på at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores medarbejdere og det samlede forløb. Det betyder meget for os, at du følte dig godt informeret undervejs. Tak for din anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god oplevelse med personalet

God præcis gennemgang af huset intet gemt alt nævnt ,perfekt .

Resposta de Botjek a/s

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede en grundig gennemgang og et godt møde med vores medarbejdere. Vi værdsætter din tilbagemelding.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Positiv

En rigtig god og positiv oplevelse

8 de abril de 2026

Resposta de Botjek a/s

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med os. Det betyder meget for os at høre. Tak for din anmeldelse.

Botjek a/s

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais