Boothville Avaliações

1.508
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supergoede service! De photobooth werd meteen netjes op de juiste plaats geïnstalleerd en alles verliep heel vlot. De kwaliteit van de foto's is echt supermooi en de photobooth zelf zag er ook g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I rented a photobhoot for the wedding of my daughter. The communication and help from the helpdesk was 👌 super. Delivery and Picking up went smooth. We had super fun and made great memories

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goeie en duidelijke service. Wordt goed geïnformeerd over elke stap in het proces. Erg fijn dat de fotobooth op locatie wordt geleverd en geïnstalleerd en ook weer werd opgehaald.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het reserveren van de photobooth voor onze bruiloft ging erg makkelijk, we konden zelf de tijden kiezen wanneer die werd geleverd en we hebben ons eigen fotokaartje kunnen ontwerpen. Dit gaf een leuke... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Entretenimento para Empresas

Photobooth huren voor bruiloft, feest en evenement. Bij Boothville huur je een photobooth voor een scherpe all-in prijs. De huurprijs is altijd inclusief bezorgen, ophalen, onbeperkt afdrukken, gepersonaliseerde fotostrip en uitstekende klantenservice.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.508)

224 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vrolijk en makkelijk maar niet altikd 2 strips

De photobooth zelf was voor veel aanwezigen op het feest een onbekend fenomeen. En daarmee een goede verrassing. Erg geslaagd.
Goede service qua brengen en ophalen.

Twee belangrijke aspecten waar toch wel wat beter moet: we rekenden op 2 fotostrips per fotoshoot. Helaas kwam er in heel veel gevallen maar 1 uit. De 2e strip viel vermoedelijk in de kast.
Daarnaast kwam het andere uiterste ook geregeld voor ; dat de fotostrips juist uit het bakje op de grond vielen.
Kortom, aan dat opvangbakje moet wat gewijzigd worden voor een beter resultaat.

25 de novembro de 2025
logotipo da Boothville

Resposta da Boothville

Bedankt voor je eerlijke en opbouwende review. Waarschijnlijk stond de printer in de photobooth net niet helemaal goed gepositioneerd, waardoor de fotostrips niet altijd netjes in het bakje terechtkwamen. Onze helpdesk is dagelijks tot middernacht bereikbaar om direct ondersteuning te bieden; als je contact had opgenomen, hadden we het euvel meteen kunnen oplossen.

Ik hoop dat jullie ondanks dit punt toch met plezier terugkijken op een geslaagd feest.

Duidelijke communicatie, aanrader!

Duidelijke communicatie

Alles werd duidelijk aangegeven hoe laat het werd afgegeven en opgehaald. Daarnaast hebben ze een mooi ontwerp gemaakt van de fotostrip op basis van onze bruiloft uitnodiging. Zeker een aanrader voor je bruiloft als je een fotobooth wilt huren zonder zorgen!

7 de novembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Birthday party

de photobooth was een reuzen succes op de party. Groot en klein hebben ontzetten veel lol gehad bij het maken van de foto's. De bediening is makkelijk en we hebben helemaal geen problemen gehad.

Het enige verbeterpuntje wat ik kan bedenken is dat om de foto's nog een rand zit die maakt dat de fotootjes relatief klein zijn. Toen ik dit tegen de installateur zei, vertelde hij me, dat ik dat bij het maken van mijn grafisch voorstel telefonisch met Boothville had kunnen veranderen. Ik denk dat het beter zou zijn, als de foto's altijd zo groot mogelijk op de strip verschijnen, en er standaard geen rand omheen zit.

17 de novembro de 2025

25 jarig huwelijksfeest

Voor ons feest kwam ik via google bij Boothville.
Het reserveren van de booth ging soepel, het maken van de strips ging prima alleen mistte ik na de definitieve reservering een bevestigingsmail met daarin de aangegeven tijden voor leveren en ophalen. Maar na een belletje (prima bereikbaar) werd dat ook weer opgelost. De plaatsing ging perfect net als het ophalen, kreeg netjes zoals afgesproken een belletje dat ze er bijna waren. Het gebruik van de booth maakte ons feest compleet en we genieten nog na van alle digitale fotos's!
Wil je een fotobooth huren, doe het via Boothville; topservice voor een topprijs!

14 de novembro de 2025

Super leuk op je feest

Ontzettend leuk om een fotobooth the huren op je feest. Bij ons was het echt een groot succes. Alles wordt geregeld van installatie en ophalen tot het nasturen van alle foto’s!! Ik zou het zeker nog een keer doen bij Boothville!

17 de novembro de 2025

Service

Service, uitleg, kwaliteit, communicatie, vriendelijkheid personeel, bereikbaarheid

3 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel veel plezier en mooie momenten vast…

Heel veel plezier en mooie momenten vast
kunnen leggen deze avond.
Geweldige uitvinding en iedereen ging los voor een mooie foto.
Boothville geweldig bedrijf en meedenkend en helpend, blij dat Google hier uit kwam.
We zochten op fotobooth …
Niets is hun te veel en helpen waar kan ook de afstemming van halen brengen is geweldig
Volgende keer weer hier

25 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

FANTASTISCH!

Erg prettige communicatie met Boothville! Reserveren ging erg makkelijk. Ontwerp van de fotostrip was makkelijk te doen. Keertje gebeld en werd keurig geholpen. Avond voor levering netjes een tijd en de naam van de bezorger doorgegeven. Op locatie alles goed gegaan! Bij ophalen hetzelfde, netjes vooraf doorgekregen en de beste man was onwijs aardig en heeft zelfs nog even staan wachten omdat de kids nog foto's aan het maken waren.
Twee dagen later netjes alle gemaakte foto's digitaal ontvangen en voor een zacht prijsje ook alle fotostrips nog een keer nabesteld!
Alle gasten en zeker de kinderen hebben ontzettend genoten van de Photobooth! Ik raad Boothville zeker aan!!

27 de outubro de 2025