Supergoede service! De photobooth werd meteen netjes op de juiste plaats geïnstalleerd en alles verliep heel vlot. De kwaliteit van de foto's is echt supermooi en de photobooth zelf zag er ook g... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I rented a photobhoot for the wedding of my daughter. The communication and help from the helpdesk was 👌 super. Delivery and Picking up went smooth. We had super fun and made great memories
Goeie en duidelijke service. Wordt goed geïnformeerd over elke stap in het proces. Erg fijn dat de fotobooth op locatie wordt geleverd en geïnstalleerd en ook weer werd opgehaald.
Het reserveren van de photobooth voor onze bruiloft ging erg makkelijk, we konden zelf de tijden kiezen wanneer die werd geleverd en we hebben ons eigen fotokaartje kunnen ontwerpen. Dit gaf een leuke... Ver mais
Detalhes da empresa
Photobooth huren voor bruiloft, feest en evenement. Bij Boothville huur je een photobooth voor een scherpe all-in prijs. De huurprijs is altijd inclusief bezorgen, ophalen, onbeperkt afdrukken, gepersonaliseerde fotostrip en uitstekende klantenservice.
Informações de contato
Oostbaan 1125, 2841 ML, Moordrecht, Holanda
- 088 112 56 65
- info@boothville.nl
- boothville.nl
Pede aos clientes que avaliem
Top, maar tikkie donker
Top! Alles supergoed geregeld, goede duidelijke communicatie, goede service. M'n enige opmerking is dat het licht dat uit de staande fotozuil komt misschien nét wat weinig is als je de photobooth in een donkere omgeving gebruikt. Geen mislukte foto's hierdoor, maar wat aan de donkere kant. Zou mooi zijn als je het licht van de machine kon aanpassen aan de lokale omstandigheden.
Fijne service!
Fijn dat we vooraf een tijdvak kregen waarin we de photobooth konden verwachten. Vriendelijke service en alles werd goed uitgelegd!
De photobooth stond er op tijd
De photobooth stond er op tijd. Ophalen ging prima. Het apparaat werkte helemaal naar behoren
Goede kwaliteit foto's
Goede kwaliteit foto's, Goede service, Geen omkijken naar gehad.
goede service, netjes op tijd
Altijd bereikbaar
Goed contact met de medewerkers zowel telefonisch en via de mail.
Na de reservering toch nog extra de verkleedbox aangevraagd, was geen probleem en netjes verwerkt in de factuur.
De levering en ophalen van de fotobooth was via de mail goed geregeld en op de tijd die was vermeld.
super leuk en professioneel bedrijf
bestellen liep erg vlot en makkelijk
word goed en snel gecommuniceerd
word op de hoogte gehouden wanneer de persoon voor de deur staat. materiaal is goed en stevig en werd door een zeer aardige man geïnstalleerd
het was een aanvulling voor ons feest zeker de moeite waard
Supersnel en hartstikke leuk
Wij belden Boothville slechts een aantal uren voor aanvang van ons event in Rotterdam. Dit was geen probleem voor Boothville! Een groot succes.
Binnen 24 uur hadden we de photobooth
Fijn, snel en klantvriendelijk. Binnen 24 uur hadden wij een photobooth op ons gala. Opgebouwd en afgebouwd door het bedrijf. Toppers.
Foto booth hockey-feest
Wij hadden de foto booth gehuurd voor het AB feest van de hockeyclub. Het reserveren ging heel gemakkelijk. Ik kreeg snel een bevestiging, en het contact was top. Ik kon ook nog eens zelf mijn foto strip ontwerpen, zonder extra kosten. De feestgangers vonden het super leuk om zelf nog foto’s te kunnen maken, naast dat er een fotograaf was.
Goed geregeld
Goed geregeld, netjes mail hoelaat leveren en ophalen
Foto’s snel gestuurd via de mail
Super bedrijf om zaken mee te doen
Super bedrijf om zaken mee te doen. Goed bereikbaar, behulpzaam.
Afspraken worden nagekomen er wordt meegedacht in oplossingen. Van bestellen tot leveren en weer ophalen top!!! En dan ook nog voor een leuke prijs! Ik zou Boothville.nl echt iedereen aanraden!
Super goede service en communicatie
Super goede service en communicatie. Mooie booth! Wij hebben ervan genoten!
Een photobooth van Boothville? Doen... !
Wat een geweldige service heeft dit bedrijf! Het contact, de snelle beantwoording, de uitleg (van Niels) bij de photobooth.
De photobooth was een groot succes, mensen waren zeer enthousiast en de bediening heel makkelijk.
Top!
Fijn en snel geregeld
super leuk bij onze diplomering
super leuk bij onze diplomering! studenten hebben staan shinen
Alles ging goed
Alles ging goed, duidelijk afspraken en optijd aanwezig voor zowel afzetten als ophalen. Top gewoon! Zeker een aanrader. Ook de Photobooth is een top apparaat!