Bootman Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik bestelde er al meerdere keren. Materialen werden altijd snel verzonden, of stonden klaar voor afhalen. Prijzen waren marktconform. Belangrijkste vond ik altijd dat artikelen die als “op voorraad... Ver mais

Detalhes da empresa

U wilt ook lekker watersporten? Vind de watersportartikelen die bij u passen! Breed assortiment, grote voorraad. Snel en gratis verzonden.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

515 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

363 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Echt een aanrader!!!

Echt een super fijn bedrijf met een goede en vriendelijke klantenservice. Ik ben fan van de Aqua Marina subs en heb hier destijds ook mijn Aqua Marina Atlas aangeschaft. Nu ben ik sinds kort in het bezit van de Aqua Marina Bluedrive X pro en wilde graag een tweede lader zodat ik beide accu's tegelijkertijd op kan laden. Op internet nergens (meer) te verkrijgen. En dan bedoel ik ook echt helemaal nergens. Alle google resultaten heb ik bekeken. Contact opgenomen met de bootman klantenservice via WhatsApp en dit was inderdaad geen product wat ze standaard konden leveren. Ze hadden wel even voor me gekeken en hadden er toevallig nog 1 liggen die ik over mocht nemen voor een schappelijke prijs. Echt super! Ook hadden ze nog een ander onderdeel die ik er graag bij wilde hebben. Werd dezelfde dag nog op de post gedaan. Echt fantastisch en snel geholpen door hun klantenservice. Ik kan iedereen aanraden om hier je watersport producten te kopen en mochten ze iets niet hebben in hun shop, schroom dan niet om hun klantenservice via WhatsApp te benaderen want wellicht kunnen ze iets voor je betekenen.

24 de agosto de 2026

Betrouwbare leverancier

Prijzen waren marktconform.
Belangrijkste vond ik altijd dat artikelen die als “op voorraad” waren aangemerkt, dat ook daadwerkelijk waren, en je niet alsnog met onverwachte levertijden geconfronteerd werd.
Kortom, top leverancier.

21 de agosto de 2026

Airdeck Kolibri K220T

Ik heb een airdeck besteld voor mijn Kolibri K220T. Ik kon dit artikel niet vinden op de site dus even geappt en al na een paar seconden kreeg ik antwoord met de link om het airdeck te bestellen! Fantastisch en ook snel geleverd, dus helemaal blij. De boot nog niet geprobeerd met het airdeck maar ziet er mooi en stevig uit in de boot. Komende week testvaren!

18 de agosto de 2026

Goede prijs, snelle levering

Heb mijn bestelling nog niet uitgepakt en bekeken, maar vertrouw erop dat het goed is omdat dit bedrijf gewoon eerlijk en professioneel overkomt.
Maar was een zeer nette prijs en was ook meteen de eerst volgende werkdag verzonden.

15 de agosto de 2026

Opnieuw heel tevreden bij Bootman

Dit is mijn tweede aankoop bij Bootman. Ik ben terug heel tevreden. Goede, vlotte en betrouwbare communicatie. Vlugge en verzorgde verzending. Hebben echt goede kwaliteitsproducten aan een scherpe en correcte prijs. Dus 10 op 10 !

20 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na eerste telefonische contact ben ik naar de winkel gereden en werd daar net zo vriendelijk te woord gestaan en er werd de tijd genomen om mij goed voor te lichten.

Na eerste telefonische contact (waar ik goed geholpen ben) ben ik naar de winkel geweest. Hier weer prima geholpen. Wat niet voorradig was wordt nagestuurd.
Later nog iets online besteld en dit werd de volgende dag geleverd!

Prima winkel en goed advies.

12 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bootman is een uitstekende winkel

Bootman is een uitstekende winkel. De rubberboot die ik vorige week online bij hen kocht, was ruim 13 procent goedkoper dan elders. De kabel plus de stekker voor mijn elektromotor (eerder ook bij hen gekocht) waren zelfs ruim 50 procent goedkoper!. Het advies wat ik van tevoren (bij Els) telefonisch had ingewonnen was vriendelijk, behulpzaam en correct. Kan niet beter, een dikke 10 voor Bootman!

4 de agosto de 2026

Netjes en goed geregeld

Netjes voor 22:00 uur besteld en inderdaad netjes volgende dag bezorgd , morgen uitproberen !!! Via chatgpt gevraagd waar ik het beste een sub kon kopen en dat was bij bootman!! Dit ook ivm goede service en dat was voor mij een pre !!

8 de agosto de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tweede kans! Met succes!

De levering van talamex ging helemaal mis dankzij post.nl. Was de laatste. Heb andere (haswing) besteld en volgende dag keurig geleverd. Prima contact via whatsapp en bootman stelde zelf voor om de eerste bestelling te annuleren na het geklungel van post.nl en direct de koopprijs terug te betalen.
Ook dat zal wel goed komen.

8 de agosto de 2026