Bootman is een uitstekende winkel. De rubberboot die ik vorige week online bij hen kocht, was ruim 13 procent goedkoper dan elders. De kabel plus de stekker voor mijn elektromotor (eerder ook bij hen... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dit is mijn tweede aankoop bij Bootman. Ik ben terug heel tevreden. Goede, vlotte en betrouwbare communicatie. Vlugge en verzorgde verzending. Hebben echt goede kwaliteitsproducten aan een scherpe en... Ver mais
Echt een super fijn bedrijf met een goede en vriendelijke klantenservice. Ik ben fan van de Aqua Marina subs en heb hier destijds ook mijn Aqua Marina Atlas aangeschaft. Nu ben ik sinds kort in het be... Ver mais
Ik bestelde er al meerdere keren. Materialen werden altijd snel verzonden, of stonden klaar voor afhalen. Prijzen waren marktconform. Belangrijkste vond ik altijd dat artikelen die als “op voorraad... Ver mais
Detalhes da empresa
U wilt ook lekker watersporten? Vind de watersportartikelen die bij u passen! Breed assortiment, grote voorraad. Snel en gratis verzonden.
Informações de contato
Linnaeusweg 21, 3401 MS, IJsselstein, Holanda
- +31 (0)182 386 286
- klantenservice@bootman.nl
- bootman.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle verzending
Snelle verzending, goede communicatie. Zoals aangegeven voor een bepaalde tijd besteld volgende dag in huis. Top !
Gewoon goed !
Nadat ik eerst telefonisch contact heb gehad met het bedrijf, heb ik de bestelling online geplaatst. Ik werd vriendelijk en netjes te woord gestaan.
Het bestellen ging soepel en nadien kon ik de bestelling gemakkelijk opvolgen. Levering ging zoals vermeld stond. Het pakket werd inderdaad dezelfde avond verzonden door hun. Levering was een dag later maar daar kan Bootman niets aan doen, dat is de post.
Product zoals omschreven op de website.
Geweldig bedrijf en super mensen
Geweldig bedrijf en super mensen! Antwoord op al je vragen en super snelle levering! Zeer aan te bevelen!
Goede kwaliteit en prijs, snel geleverd
Ik zocht een 48/12V converter van Victron. Bootman had een een 9A versie in voorraad, goede prijs dus besteld, werd volgende dag geleverd, helemaal top.
Goede website en snelle levering
Bootman heeft een overzichtelijke website en snelle levering van de bestelling. Dit is de tweede sup die we besteld hebben. Mooi en stabiel product.
Supersnel
Savonds om 18.00hr besteld. Volgende ochtend in huis.
Wat een snelheid. Top.
Had het verkeerde artikel besteld
Had het verkeerde artikel besteld, te kleine maat. Probleem werd direct opgepakt door medewerker en de order werd aangepast voor een grotere maat. Prima service.
Wij waren van plan om een stalen…
Wij waren van plan om een stalen vissersboot te kopen toen kwam ik op internet bootman tegen in hebben een Kolibri k 260 ts gekocht, veel minder onderhoud zo uit het water te halen en op te bergen.
Snel geleverd binnen 15 minuten opgeblazen en varen.
Bootman heeft mijn vakantie gered door snelle levering.
Bootman heeft mijn vakantie gered door snel nieuwe accu's te leveren. Makkelijk geregeld omdat de site het aantal op voorraad zijnde accu's goed weergeeft. Levering na twee dagen zoals beloofd. Zeer tevreden!
Na goed advies van de klantenservice
Na goed advies van de klantenservice, de accu besteld en die is snel geleverd voor een mooie prijs.
Uitstekende service!
Gebruiksvriendelijke site en snelle verzending. Helaas was de bestelling niet compleet, maar na kort contact met de service afdeling ontvang ik direct daarna een bericht met een verontschuldiging en werd het ontbrekende onderdeel meteen opgestuurd. Top service!
Bootman is zeer efficient
Bootman is zeer efficient. Alles is gelopen als een goed geoliede motor. Het heeft de Torqueedo zowel als de batterij binnen twee dagen geleverd.
Ik kon snel de rubberboot ophalen in…
Ik kon snel de rubberboot ophalen in IJsselstein, bleek echter door foutje in systeem niet daar te leggen doch elders. Was geen probleem, zij zorgden ervoor dat het dezelfde dag in middag op de haven werd afgeleverd zonder bezorgkosten.
Goede producten en snelle levering ik…
Goede producten en snelle levering ik had het de volgende dag al in huis
Kayak via de webshop besteld
Kayak via de webshop besteld, kreeg 2 verschillende bevestigingsmails maar binnen afzienbare tijd geen bevestiging van ontvangst betaling. Na een whatsapp berichtje kreeg ik binnen de 10min antwoord met bevestiging. Kortweg: zeer goede ervaring! 👌
Ik ben erg tevreden met mijn bestelling…
Ik ben erg tevreden met mijn bestelling bij Bootman.nl. De producten zijn van goede kwaliteit, de prijzen zijn gunstig en de verzending verliep soepel en snel. Zeker een aanrader!
Uitgebreid Victron assortiment snel geleverd tegen scherpe prijs
Aanvullende Victron Smart Solar laadregelaar gekocht voor de caravan. Voldoet zoals alle Victron producten die ik nu heb geïnstalleerd aan de verwachtingen.
Bootman levert goede service en leveren erg snel.
Beschrijving van het product is goed en ook handig is dat de handleidingen bij het product zijn gepubliceerd.
Snelle levering zoals beloofd.
Snelle levering zoals beloofd.
Jammer dat terug bellen niet lukte, vandaar een ster minder (omdat een halve niet kan)