Bootman Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bootman is een uitstekende winkel. De rubberboot die ik vorige week online bij hen kocht, was ruim 13 procent goedkoper dan elders. De kabel plus de stekker voor mijn elektromotor (eerder ook bij hen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit is mijn tweede aankoop bij Bootman. Ik ben terug heel tevreden. Goede, vlotte en betrouwbare communicatie. Vlugge en verzorgde verzending. Hebben echt goede kwaliteitsproducten aan een scherpe en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt een super fijn bedrijf met een goede en vriendelijke klantenservice. Ik ben fan van de Aqua Marina subs en heb hier destijds ook mijn Aqua Marina Atlas aangeschaft. Nu ben ik sinds kort in het be... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik bestelde er al meerdere keren. Materialen werden altijd snel verzonden, of stonden klaar voor afhalen. Prijzen waren marktconform. Belangrijkste vond ik altijd dat artikelen die als “op voorraad... Ver mais

Detalhes da empresa

U wilt ook lekker watersporten? Vind de watersportartikelen die bij u passen! Breed assortiment, grote voorraad. Snel en gratis verzonden.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

515 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

363 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super Sup

Ik heb een sup besteld en wat ging dat makkelijk, de website is duidelijk, het is overzichtelijk, het bestel proces ging makkelijk. Alles wordt goed gecommuniceerd en ze komen hun afspraken na, we hadden zoals beloofd de sup de volgende dag al in huis en konden zelfs ‘s middags het water al op !
Ook een vraag die we daarna stelde werd duidelijk beantwoord, we waren vergeten een koord erbij te bestellen , maar dat was geen probleem voor ze, ook die werd zelfs kosteloos nagezonden.
Ik kan Bootman bij iedereen aanraden !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle levering en geweldig product

Na lang twijfelen uiteindelijk een SUP board besteld en 's avonds besteld en de dag er na 's avonds stond ik al op het board in het water te oefenen.
Geweldige snelle levering en goed materiaal zover als ik kan beoordelen.

27 de junho de 2026

Aanrader

Fijne site, ik kon snel tot een keuze komen hierdoor, telefonisch vriendelijk geholpen, de volgende dag had ik mijn supboard in huis.

19 de junho de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heb een acculader jumpstarter gekocht…

Heb een acculader jumpstarter gekocht voor de camper en het ziet er stevig uit.
Ik wilde het ding alleen thuis opladen van tevoren maar het is nogal zoeken naar een compatibele stroomadapter waar je huis niet van afbrandt. Je zou denken dat de leverancier zo lief is om dat er zelf bij te doen maar ok

28 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dinsdag na 15u de kolibrie km-300 met…

Dinsdag na 15u de kolibrie km-300 met lattenbodem besteld en op donderdag thuis geleverd in België….buiten verwachting snel.
Zeer tevreden van het product, netjes afgewerkt, compleet met peddels, reparatie kit, pomp, lattenbodem en opbergtas. Alles ziet en voelt degelijk aan. Vaart goed en is zeer stabiel ( met een aluminium bodem uit mijn vorig bootje).
De lattenbodem is van goede kwaliteit en bedekt de gehele bodem van de boot wat op de foto’s niet het geval is, dus een positieve verassing.
Maar je loop op een minder stabiele ondergrond (waterbed effect), erg is dit niet bij gewoon varen, maar als je je hond (den) meeneemt en/of veel recht staat om b.v. te vissen is een stabielere en duurzamere ondergrond wenselijk.
Al bij al zeer tevreden van bootman en het product, naar verwachting weer jaren goed voor varen en vissen.
En ook eens niet “made in China” maar ‘Made in Ukraine “

28 de junho de 2026

Geweldig bedrijf

Bootman is een bedrijf wat zijn afspraken nakomt.
Bestelde producten ontvangen zoals belooft (ondanks het warme weer en de problemen bij PostNL).
Goed telefonisch te bereiken, goede hulp als je belt.

23 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb dit bedrijf gekozen op anbeveling

Ik heb dit bedrijf gekozen op aanbeveling van mijn schoonzoon.
Ik wist precies wat ik nodig had , even controleren op de website , alles zoals verwacht , besteld en binnen de beloofde termijn afgeleverd.
Na ontvangst product getest , top.
Het product was een booster batterij.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestway pomp opgelet!!!

Bootman altijd 5 sterren waard .maar deze keer 1 minder door het produkt .
De pomp heeft een digitale drukmeter maar deze klopt voor geen meter .airdeck heeft 11 psi nodig ,deze ingesteld op de pomp en op 5.3 psi knalde de airdeck stuk .... mano meter op de pomp gezet en en 11 psi ingesteld zat ik al gauwtegen de 20 psi aan tijdens het pompen.wat gebeurt is gebeurt bootman gaat zo snel mogelijk mij een nieuwe airdeck bezorgen dus dat maakt het dan weer een top bedrijf 👍

22 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn ervaring met deze set‑up is zeer…

Mijn ervaring met deze set‑up is zeer positief. Alles voelt doordacht en compleet aan, en voor de prijs krijg je een verrassend leuke en spannende beleving op het water. De accu is behoorlijk zwaar en kost wat extra energie tijdens het dragen, maar dat is logisch gezien de prijsklasse. Door het formaat van de boot raad ik zeker aan om hem met een motor te gebruiken, want roeien is echt zwaar.

Wat een service

Wat een service, er was 1 product in backorder dus ik had gevraagd of ze de rest van de bestelling alvast konden verzenden. Binnen uur was er een antwoord en was de gehele bestelling alsnog verzonden. Ze hadden wat geschoven waardoor ik alles in 1 keer kreeg. Complimenten, ik kom hier zeker terug!

17 de junho de 2026