Bootman is een uitstekende winkel. De rubberboot die ik vorige week online bij hen kocht, was ruim 13 procent goedkoper dan elders. De kabel plus de stekker voor mijn elektromotor (eerder ook bij hen... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dit is mijn tweede aankoop bij Bootman. Ik ben terug heel tevreden. Goede, vlotte en betrouwbare communicatie. Vlugge en verzorgde verzending. Hebben echt goede kwaliteitsproducten aan een scherpe en... Ver mais
Echt een super fijn bedrijf met een goede en vriendelijke klantenservice. Ik ben fan van de Aqua Marina subs en heb hier destijds ook mijn Aqua Marina Atlas aangeschaft. Nu ben ik sinds kort in het be... Ver mais
Ik bestelde er al meerdere keren. Materialen werden altijd snel verzonden, of stonden klaar voor afhalen. Prijzen waren marktconform. Belangrijkste vond ik altijd dat artikelen die als “op voorraad... Ver mais
Detalhes da empresa
U wilt ook lekker watersporten? Vind de watersportartikelen die bij u passen! Breed assortiment, grote voorraad. Snel en gratis verzonden.
Informações de contato
Linnaeusweg 21, 3401 MS, IJsselstein, Holanda
- +31 (0)182 386 286
- klantenservice@bootman.nl
- bootman.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mooie complete set
Prima informatie vooraf en snel en goed ingepakt geleverd. We gaan de boot binnenkort uitproberen maar handig dat we deze als complete ste konden aanschaffen. Bezorger zette het hele pakket netjes in onze garage neer 👍
Ruime keuze en snel geleverd volgens…
Ruime keuze en snel geleverd volgens afspraak.
Zeer nette aflevering door Bootman zelf…
Zeer nette aflevering door Bootman zelf aan huis. Ook nog extra uitleg. Toen bleek de pomp niet te werken en gelijk een nieuwe opgestuurd. Wat een top service!
snelle levering van perfect product
Bootman levert goed en snel.
SUP besteld en Bootman heeft deze goed en snel geleverd.
Great service
The product arrived on time, as advertised. When we realised that there was a small leak in the SUP we sent a mail to Bootman and they reacted immediately. A few days later we received a replacement SUP. Great service!
Bedrijf komt afspraken na
Bedrijf komt afspraken na, goed verpakte levering en product voldoet aan verwachting.
Goed advies en de juiste spullen…
Goed advies en de juiste spullen aangegeven wat ik kon kopen.
Bestelling heel snel en correct geleverd.
Bootman een echte aanrader.
Aqua Marina Tomahawk Air-K 440
Duidelijke uitleg over de Kayak, hierdoor online gekocht en snel geleverd binnen toegezegde termijn. Bootman heeft geen acht tot vijf mentaliteit, zelden dit niveau van persoonlijke aandacht voor de klant meegemaakt, topbedrijf. Aanrader zowel op basis van scherp geprijsde producten, professionele kennis en informatie over aangeboden producten.
Super bedrijf
Super bedrijf , maakt waar wat ze beloven . Aanrader
Fijne aankoop Accu's :-)
Fijne presentatie van de Webshop :-)
Keurige levering van twee prachtige Accu's.
Zeer vrolijke en vriendelijke Bezorger van Transition. Accu's keurig verpakt en op een mini pallet vervoerd.
Prijzen zijn netjes marktconform.
Ging lekker snel en goede service
Ging lekker snel en goede service
Mooie website
Mooie website. Makkelijk besteld en snel geleverd. Top!
Snelle levering en mooie website
Snelle levering en mooie website.
Alles duidelijk.
Aqua Marina memba 😍
Makkelijk besteld en snelle levering
Makkelijk besteld en snelle levering
Super
Snelle levering, goed bereikbaar. Ik ontving het verkeerde artikel maar dit werd perfect opgelost.
Zeer tevreden over de vlotte levering…
Zeer tevreden over de vlotte levering vanaf de online webshop!
Ook de facturatie verliep vlot en vlekkeloos.
Met vriendelijke groeten
A
Top bedrijf staan je goed te wordt en hebben goede uitleg