Så fornem service! Havde ledt længe efter et sengesæt de kun havde ved click and collect, men vi fandt en løsning og sættet blev sendt og med levering dagen efter. Kæmpe anbefaling!
Veja o que dizem as avaliações
Byg selv med dårlig vejledning.. Bestilte en stald til kæpheste. Hurtig levering men det fremgik ingen steder at produktet bestod af 43 elementer, ca. 80 skruer, beslag mv. og en samlevejledning på ad... Ver mais
A empresa respondeu
Verdens bedste kundeservice! Jeg har flere gange handlet online hos Børnenes Kartel, da jeg desværre bor på Sjælland og de kun har butikker i Jylland. Hvis jeg har skulle bruge noget som kun var... Ver mais
Modtog en gave, der var købt for en måned siden til en børnefødselsdag der var udskudt pga. sygdom. Vi fik lov at bytte gaven, selvom fristen var overskredet og modtog lynhurtigt et tilgodebevi... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Børnenes Kartel brænder vi for leg, kvalitet og den gode oplevelse – både for børn og forældre. Vi er to passionerede forældre med mange års erfaring i legetøjsverdenen, og vi håndplukker selv hvert eneste produkt med hjertet. Vores mission er enkel: børn fortjener legetøj, der holder – både i hænderne og i fantasien. Derfor finder du hos os kun varer, vi selv ville give til vores egne børn. ✓ Hurtig og kærlig levering ✓ Tusindevis af kvalitetsprodukter til børn 0-10 år ✓ Personlig kundeservice – vi elsker at rådgive ✓ 3 fysiske butikker: Herning, Silkeborg & Kolding Vi glæder os til at byde dig og dine børn velkommen 🧡
Informações de contato
Virkelyst 36, 7400, Herning, Dinamarca
- heidi@borneneskartel.dk
- borneneskartel.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk og personlig kundeservice
Fantastisk og personlig kundeservice. Hurtigt svar på mail og super hurtig levering. Jeg er meget tilfreds.
5 stjerner ❤️
Super hurtig levering og overskuelig hjemmeside. Kan klart anbefale ☺️👌🏼
Hurtig levering og smuk indpakning 😊
Fantastisk service!!
Fantastisk service!!
Jeg fik hjælp fra Anja i Aalborg, til at bestille den allersidste nusseklud med et bestemt dyr på. En udgået vare som jeg havde fået besked om de havde Fysisk i butikken.
Med hjælp fra Anja, fik de byttet rundt, så jeg fik den rigtige Nusseklud via internetbestilling.
Jeg har en lykkelig niece og jeg glemmer ikke en service af denne kaliber.
De varmeste anbefalinger til butikskæden og en kæmpe stor ros til Anja fra Aalborg.
Tak for det!

Resposta da Børnenes Kartel
Har reklameret over at de har sendt en…
Har reklameret over at de har sendt en vare, hvor metalæsken var bulet, intet svar fra dem. Skulle have brugt den som gave, det kan man jo ikke, og de skal ikke sende bulede varer til fuld pris.
Er nu løst med kundeservice

Hurtig levering og super service
Kunne ikke få lagt den ønskede vare i kurven, skrev en mail og fik svar at jeg blot skulle prøve igen efter 15 min. Derefter lykkedes det, under 24 timer efter bestilling fik jeg besked om jeg kunne afhente min pakke hos ønskede pakkeshop. Super service og super levering

Resposta da Børnenes Kartel
Fantastisk hurtig og god service
Fantastisk hurtig og god service. Jeg bestilte en Barnets bog en torsdag, som skulle bruges om søndagen til min søsters babyshower. Bogen kommer allerede om fredagen!
Da min søster åbner sin gave, så ser vi, at ringbindene er fuldstændigt skæve, og de vil meget hurtigt ødelægge siderne, når man skulle bladre. Jeg skrev til Børnenes kartel omkring situationen, og meget hurtigt fik jeg en mail tilbage med svaret: at jeg fik hurtigt tilsendt en hel ny bog, og den anden bare kunne smides ud, da den er ubrugelig!!!! What a service ❤️❤️
Den nye bog kom også nærmest lige så hurtigt!!! Jeg er en meget glad kunde, og det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg handler hos Børnenes kartel. Så klart 5 stjerner fra mig og min søster, der blev MEGET glad for sin bog.
TAK!!! ❤️

Resposta da Børnenes Kartel
Hurtig og fantastisk kundeservice :-)
Hurtig og fantastisk kundeservice :-)
Havde 2 forklæder som var gået i stykker.
Fik hurtigt svar med mulighed om ombytning, alternative modeller eller penge retur!
Hurtig respons fra Børnenes Kartel med stort fokus på kunden.

Resposta da Børnenes Kartel
Nem bestilling og lynhurtig levering!
Nem bestilling og lynhurtig levering!
Bestiller gerne herfra igen

Resposta da Børnenes Kartel
Vil helt klart handle her igen.
Købte bObles trædesten. Fair pris, god service og de blev leveret som lovet. Vil helt klart handle her igen.

Resposta da Børnenes Kartel
Købte en lampe hos Børnenes Kartel som…
Købte en lampe hos Børnenes Kartel som i den grad ikke levede op til forventningerne. Den bestod af 3 stykker pap og 3 stykker tynd plastik. Jeg ved godt at der stod papirklip lampe men kvaliteten er ikke eksisterende... 1 stk skuffet dreng står jeg nu med..... har henvendt mig til butikken som siger jeg er velkommen til at sende den retur. Men eftersom der er Corona krise er det ikke super nemt at sende den retur.... så 50 kr fattigere og 3 stykker pap og 3 stykker plast rigere....

Super service
Super service , hurtig levering og flot detalje i indpakning af gave.

Hurtig levering og super service
Købte julegaver til mine børn på borneneskartel.dk. En af varerne gik i stykker efter få ganges brug. Jeg fik uden problem er ny.
Blev vildtledt af en vare som lå en en…
Blev vildtledt af en vare som lå en en kasse til 30 kr per stk, men som viste sig at være "noget som børnene leger med". Måske var det en ide at rydde op? Jeg gider ikke den slags og kommer ikke igen. Bum.
Butik: I Skalborg.

Resposta da Børnenes Kartel
En dårlig oplevelse at komme til
En dårlig oplevelse at komme til. Kommer ud i jeres fysiske butik fredag. Havde fundet 3 ting som jeg ville købe til gaver, det kunne jeg så ikke, da de skulle byttes inden 2 uger😒 så blev jeg noget skuffet og gik derfra uden noget. Måtte finde dem et andet sted.

Fantastisk butik
God service, hurtig levering og flot indpakning. Dejlig købsoplevelse.
Bestilte mine vare igår og har modtaget…
Bestilte mine vare igår og har modtaget idag, jeg elsker det!!!
Og mega lækkert udvalg på hjemme side!!!
Lækkert udvalg og FANTASTISK service
Er vild med den fysiske butik i Silkeborg og hjemmesiden har et godt udvalg. Deres service er freaking mega god - ALTID. Mange tak til pigerne i webshoppen, som hjalp med at koordinere mellem shop, butikker og lager, så jeg kunne få en gave klar til dagen efter.
MEGA tilfreds kunde
FANTASTISK!!!!!!
VILDT hurtig levering! Glæder mig til at vende tilbage!
DET her.... DET er service!!!
⭐⭐⭐⭐⭐
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.