Bosch Car-service Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Servade min bil på Bengts bil i Kävlinge. De tar mycket bra betalt och även för lånebil. Bytte även till vinterdäck. De kollade inte så spolarna till spolarvätska fungerade, vilket jag själv upptäc... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wc eend beoordeeld Wc eend. Zeer duidelijk. Een aangeslote dealer Munsterhuis, blijkt volgens hun ineens niet aangesloten te zijn. En de tweede dealer die hun probleem moest oplossen en duidelijk de o... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bosch Car Service - K.Erikssons Bilservice. Nacka Bristande kompetens eller andra motiv - Lämnade in bilen för motorproblem. Verkstaden debiterade 1500 kr för diagnos och förklarade att de s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min bil smed en generatorrem midt i morgentrafikken. Ringede til J.L. Auto og Skadecenter i Holbæk, der som de eneste straks indvilgede i opgaven. Fik stillet lånebil til rådighed, og kunne allerede... Ver mais

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

109 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

39 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fra 4000,- til 400,- i sku skamme jer!

Bosch car service Allerød…
I sku skamme jer! I påstod at vores bil skulle laves for intet mindre end 4000 kr. Vi har haft den til en anden mekaniker idag og barberede lige et 0 af prisen.
400 kr blev det! og det er ikke første gang i prøver at tage “röven” på os, men denne gang lod vi os bare ikke narre.

17 de junho de 2024

Ingen anbefaling herfra

Desværre er jeg nødt til at klage over Bosch partner i Skovlunde. Jeg besøgte værkstedet i Skovlunde, Meterbuen 6, d. 30. Juni 2023. Der blev foretaget en fejludlæsning, som kostede 500 kr. Vi blev enige om med jeres medarbejder Martin på stedet, at han skulle sende fejlrapporten, samt med et tilbud på mail. Efter jeg rykkede Martin flere gange, fik jeg aldrig en rapport, men mine penge blev heller ikke refunderet. Efter flere ugers mailkorrespondence med Karina, der sidder i kundeservice, blev jeg aldrig refunderet. Jeg mener, at det er højt uprofessionelt, og skammer BOSCH´ rennomé.

30 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bosch proved to me that their customer…

Bosch proved to me that their customer care is disgustingly non existent.
Failed to get justice locally so I contacted Germany. After the initial email promising a reply I am totally ignored. Bosch is only concerned with profits and although money is made from my country I do not want to believe that they consider us as a third world country not to be taken seriously.
So one can complain till blue in the face and Bosch remains steadfastly unconcerned
Will I ever touch anything with the Bosch tag- NEVER!!!
Will I recommend Bosch NEVER!!!
All that hype about German precision and German perfection did not appear in my instance so I do not know whether this is a massive hoax

31 de janeiro de 2024

Bosch car (zonder) service Deventer

Zeer ontevreden. Jullie systeem stuurt mij een bevestiging en herinnering van de afspraak. Sta ik daar op mijn dure vrije dag, krijg ik te horen dat het digitale afspraaksysteem al lange tijd niet goed doorgeeft en de afspraak niet kan doorgaan.
Doe hier iets aan! Ik zou me schamen als ik zo’n systeem nog een dag langer online zou laten draaien. Hier krijg je slechte reviews en praat over. Zo ga je niet met
Klanten om.

Ik kom hier nooit meer terug.

18 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Advarsel Bosch Car-service, Allerød. Useriøst og inkompetent værksted. Advarsel!!

Advarsel mod at benytte Bosch Car-service, Nordsjællands Automekanik i Allerød.
En almindelig aircon-service endte med 10 besøg på værkstedet for at få rettet fejl, der opstod. Den påfyldte kølervæske forvandt (1200 kr), kondensatoren var utæt og skulle skiftes (5000 kr). Fronten på bilen blev ikke monteret korrekt, et lygtehus sad skævt, og der manglede en bolt. De kunne ikke se, at der var noget galt og erkendte det først, da jeg selv viste dem, hvor bolten manglede. Der opstod også fejl på lyset, en advarselslampe lyste. Fronten er stadig ikke monteret korrekt, men med skævheder.

11 de julho de 2023

Bosch Car Service Allerød

Bosch Car Service Allerød

Approximately three months ago, I availed of Bosch Car-service for a car maintenance check, followed by two or three subsequent repairs. However, I've been experiencing consistent issues with my vehicle since the initial service.

Recently, my car's indicator has illuminated, signaling a low oil level, which raises concerns for me. It seems improbable that I've had to repair my car three times within the past three months and yet still face this issue.

This situation suggests that there may have been oversight or a lack of thoroughness in the previous services. Regrettably, this has left me dissatisfied with the quality of your service. I'm compelled to express my disappointment, and at this point, I cannot recommend your services to others.

I believe it's crucial to address these issues and ensure that future customers receive the level of service they expect and deserve.

5 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste oplevelse nogensinde min lampe…

Bedste oplevelse nogensinde min lampe lyste og jeg var forskrækket. Jon smed alt hvad han havde i hænderne for at hjælpe mig på! Så hurigt inden jeg skulle på arbejde 😁✅💪🏾
Klart anbefaling mit nye værksted til næste gang 🫶🏾

19 de janeiro de 2023

Amazing work

Would just like to say a big thanks to AJ and his team for everything they have done for my suzuki swift at Reading bosch garage i know it was a big Job.
Also would like to say what great customer service
Merry Christmas to you all
Maddy

22 de dezembro de 2022

Bosh autoservice Amsterdam West,

Bosh autoservice garage van gils Amsterdam West,

Ik dacht bij een betrouwe garage terecht was gekomen, maar ik raad het iedereen af, ik heb mijn werk bus daar gebracht voor een storing nadat ik mijn auto daar heb afgezegd kreeg ik te horen van de monteur niet te bellen naar kantoor tot dat wij u terugbellen, dat vond ik sowieso al vreemd, na een week ben ik toch maar gaan bellen want het duurde me te lang aangezien het mijn werk is. De beste man van de garage gesproken en gevraagd waarom er na een week nog geen contact is opgenomen, meneer zat te wachten op de codes van Ford,. Moterstoringslamp uitgezet en nu de probleem van de storing van de remschijven achterhalen na een week ben ik naar de garage gegaan daar bleek dat ze de stekkers van de remmen hebben vervangen, 600 euro verder denk ik nu zal het wel opgelost zijn, dus wilde ik wegrijden start de auto niet meer weer checken accu meten schijnt de accu stuk te zijn volgens de monteur nieuwe accu ingezet van 261 euro, nu zal het wel goed zijn dacht ik ben doorgereden naar mij toe werk en op de terug weg van mij werk springen alle lampen in het dashboard aan en valt de auto midden op het snelweg af, ik heb nooit problemen gehad met de auto afgezien van de motermanagment lamp ging aan door slechte olie, de anwb gebeld en nou blijkt dat alle problemen zijn onstaan door een stukken dynamo hoe konden zij dat niet hebben opgemerkt nadat mijn bus bijna 3 weken daar heeft gestaan en 1000 euro verder, ik ben echt woest en raad het iedereen af, o, ja de anwb moest ik ook nog 475 euro betalen voor de dynamo en het werk maar die hebben tenminste het probleem verholpen ik raad het iedereen af.

27 de setembro de 2022

Brug aldrig Nordsjællands Automekanik ApS / AKA. Bosch Servicecenter Allerød

Hold jer Væk!!! Politianmeldt!! Hustler af værste skuffe!!
Vores Bil blev fundet umulig at reparere, en motorlampe lyste da vi sendte den til reparation. Den var kun til ren skrot og reservedele, mente ejeren efter de undersøgte for fejl.
Vi blev anbefalet at sælge der var intet at stille op med vores Fiat Punto Grande, automatgear!!
Han ville gerne hjælpe med køb til 8000kr for at gøre os en tjeneste. efter tåre i min kones øjne og vi betalte 740kr. for denne undersøgelse af bilen, fik han bilen og registreringsattest.
3 timer senere stod bilen til salg i den blå avis med følgende tekst.:
Super fin og velholdt bil med masser af udstyr, kun denne til salg i dk med det udstyr! står flot! masser af bil for pengene.
Er som sagt politi anmeldt men nok ikke noget at stille op, PAS PÅ HAN er forfærdelig denne ejer som hedder SHAHRAM H. Han har heller ikke afmeldt bilen, den måtte vi skrive til skat og få tvangsafmeldt. han er super ligeglad med alt og svare ikke på beskeder eller opringninger, et sandt mareridt med denne person og dette Værksted. HOLD jer VÆK!!!!!
MVH. Sean Kristiansen

Han er anmeldt flere steder!!!

8 de outubro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Booket tid til aircondition service

Booket tid til aircondition service, fik bekræftelse. Mødte til planlagt tid, værksted forblev lukket. Kontakt til Bosch hovedkontor x 2. Chefen lovede at ringe retur, aldrig sket. Hold jer fra Bosch!!

14 de junho de 2021

Bosch Allerød er inkompetente

Bosch Allerød er inkompetente, arrogante og løgnagtige. Dertil kommer at de snyder dig for tusinder af kroner.
Jeg har lige betalt 17000 kr for diverse rep. Som jeg ikke selv havde oplevet problemer med. Jeg indleverede den til alm. eftersyn og et problem med Auto piloten, som ind imellem slog fra.Og fik bilen tilbage med besked om at der intet var galt med det digitale, men ny gearkasse og en masse rep. . Jeg ikke har bedt om. hvorefter den ikke starter og det digitale klokkeslet viser forkert tid og dato. Sendte den tilbage og fik besked om der intet var galt. Dog uden at de havde genindstillet tiden. Det ku de ikke finde ud af, var beskeden. Derefter har den strejket på lignende måder og er nu hel død.
Jeg må nu ha den på nyt værksted.
Pengene i bedste fald tabt, følelsen af at de har gjort mere skade end gavn på min bil nager.
Jeg er en ældre enlig kvinde, nem at tromle og på herrens Mark , helt afhængig af tillid, ordentlighed og sloganet for 2020 beskyt de ældre og sårbare. Sharam og Mikael fra Bosch Allerød er dårlig selskab . Undgå at bruge firmaet!

28 de dezembro de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

God service udadtil - inkompetence indadtil

Gennem længere tid har vi fast brugt Allerød-afdelinger. Indtil videre har vi været fint tilfredse, hvor især fleksibiliteten og kommunikationen har været god.

Dig har der været skår i tilfredsheden ved det seneste besøg. Først og fremmest var servicen utilstrækkelig, hvor det ved et besøg hos anden mekaniker konstateres, at der var en væsentlig fejl på bilen. Desuden er der blevet udskiftet en reservedel til 5000 grundet en lysende motorlampe. Efterfølgende har det vist sig, at dette ikke udbedrede fejlen, mem dog gjorde dem værre. De kastede håndklædet i ringen og kunne ikke gøre mere. Forklaringen fra dem var, at styreboksen var defekt. En anden mekaniker har fundet en simpel ledningsfejl. Jeg føler mig sku snydt.

Udadtil er de flinke og giver fin service, men bag facaden fremstår de inkompetente.......

21 de agosto de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ingen tillid til det firma

Ingen tillid til det firma. Et stort eftersyn, og "tilbud" om reparation til tDKK 15. En bekendt som har et velrennomeret værksted, gennemgik bilen og konstaterede at baghjul ikke engang havde været taget af. De samme reparationer vil han lave for tDKK 11. så ikke mere Bosch car-service til mig, farvel og tak.

20 de abril de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tvist: Bosch Car-service Allerød afviser at have ødelagt den indvendige stofbeklædning ved dækskift på Passat stationcar, 2018

Nordsjællands Automekanik ApS - Bosch Car Service
Gydevang 2-4, 3450 Allerød Dateret: 2020-04-14

Vi har brugt Bosch Car-service i Allerød flere gange til olieskift og dækskift og har indtil nu været rimelig tilfredse. Udover deres princip om gratis lånebil, som efterfølgende viser sig ikke at være gratis.

Desværre har de ved sidste dækskift ridset stoffet indvendigt i bagagerummet, da de klodset har prøvet at klemme det sidste dæk ind i en skæv vinkel. Dette i forbindelse med at de ligger de 4 vinterhjul retur i bagagerummet. Det ses tydeligt at ridser og dækmærker passer ud for det dæk der var mast ind. (billeder haves)

Jeg opdager det da jeg tager dækkene ud og ringer og orienterer Bosch-Car service med det samme. Her bliver jeg dog i modsætning til de andre gange mødt af en meget uforstående mand i telefonen. Han lytter dårligt til hvad jeg fortæller og siger straks, at det er noget jeg selv har gjort. Jeg gør ham også opmærksom på at de ikke har sat de sidste 2 møtrik caps på højre forhjul. Alt i alt ser det ud som om personen har haft lidt for travlt.

Han siger, at det kan han ikke tro og hvis han skal gøre mere ved sagen skal jeg komme forbi igen, så han kan kigge på det.

Det vil jeg gerne og siger jeg kan komme forbi i morgen. Da det går op for ham at jeg ville komme forbi, strammer han dog kravet og siger at jeg skal komme i dag, samme dag, ellers vil han slet ikke anerkende det.

Jeg forklarer at jeg ikke har mulighed for at tage afsted i dag, men ender modvilligt med at aflyse min aftale, så jeg kan tage afsted. Da min kæreste og jeg taler i telefonen med ham for 2. gang, lige inden vi skal køre, bliver vi nu afvist!

Manden siger han ikke vil kigge på det og afviser sagen over telefonen uden overhovedet at have set billeder af det. Han siger det er min skyld og jeg selv har ridset den. Desuden siger han at jeg lyver omkring de 2 møtrik caps der ikke er monteret.

Alt i alt en dårlig oplevelse. Nu står jeg tilbage med en dyrere reparation end dækskiftet og ville ønske jeg selv havde skift dæk.

Der er i hele forløbet en utrolig dårlig kommunikation fra deres side af og jeg står tilbage med en følelse af vrede og afmagt. Jeg synes det er respektløs at man ikke behandler andres ting ordentligt og jeg bryder mig ikke om den hårde, arrogante og uforskammede tone der er. Der bliver ikke lyttet på noget tidspunkt. Han ønsker kun at afvise sagen.

En ting er, at man kommer til at ridse og ødelægge noget af stofbeklædningen. Det kan være et uheld. Men at man ikke fortæller det og efterfølgende gør alt for at snyde og tale uden om, for til sidst blankt at afvise klagen uden at forholde sig til den synes jeg på ingen måde er i orden.

En professionel virksomhed har vel en forsikring til det samme og den kvalitet navnet Bosch ellers er kendt for, er ikke at finde noget steds. Det er en tillidssag at få lavet bil. En tillid der nu er brudt. Jeg er ikke i tvivl om at de uden at blinke også vil afvise større krav.

Mvh.
Anders

14 de abril de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais