Servade min bil på Bengts bil i Kävlinge. De tar mycket bra betalt och även för lånebil. Bytte även till vinterdäck. De kollade inte så spolarna till spolarvätska fungerade, vilket jag själv upptäc... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wc eend beoordeeld Wc eend. Zeer duidelijk. Een aangeslote dealer Munsterhuis, blijkt volgens hun ineens niet aangesloten te zijn. En de tweede dealer die hun probleem moest oplossen en duidelijk de o... Ver mais
Bosch Car Service - K.Erikssons Bilservice. Nacka Bristande kompetens eller andra motiv - Lämnade in bilen för motorproblem. Verkstaden debiterade 1500 kr för diagnos och förklarade att de s... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Very friendly and honest services
Very friendly and honest services. These guys are super great. Thank you guys for your support.
Advarsel!!
Advarsel!!! De er ikke til at stole på. Pas på dine penge...
Skift af skivebremser
Ringer til Bosch car service afdelingen her i Allerød hvor jeg bor, efter opslag på nettet. De er utrolige venlige og fleksible med tiden jeg kan aflevere bilen.
Så kører ned og får en god snak med dem, de virker utrolige professionelle, og så er deres værksted utroligt rent, noget mange andre kunne lære af.
Havde ikke været her før, så det var en positiv overraskelse at vi i Allerød har så fint et sted som Nordsjællands automekanik. De skulle nok gøre lidt mere reklame for sig selv, da jeg ikke kendte til dem på forhånd, og altid har taget til Hillerød for at få lavet bilen.
Købte brugt bil Mazda 6 fra 2007
Købte brugt bil Mazda 6 fra 2007, og aldrig har jeg følt mig så tilpas i en brugt bil. Den føltes som ny, godt mekanisk arbejde af Nordsjællands Automekanik i Allerød.
De har også gode priser på reparationer, så jeg er en tilfreds kunde.
Bosch Car Service i Allerød
Har altid fået en god service hos Nordsjællands Automekanik i Allerød. Shahram og Michael er yderst dygtige og professionelle, og jeg kører altid forbi Allerød hvis jeg har problemer, da de hurtigt bliver løst her, og til billige penge.
Nordsjællands Automekanik i Allerød
Havde en rigtig god oplevelse hos Shahram fra Nordsjællands Automekanik Bosch Car Service i Allerød. Efter mit lokale autoværksted gang på gang udskrev store regninger og havde lang ventetid på reparationer, tog jeg chancen med Autobutler, og fandt det bedste tilbud i Allerød. Det hele blev lavet til aftalt tid og pris, og servicen var i top.
Tak til Shahram for den gode betjening.
Utroværdige!
Jeg købte sidste år en Peugeot af Sharam, og han garanterede mig at jeg ville kunne sælge den igen efter et par år for samme pris. Efter garantien udløb var det pludselig en del der skulle laves. Der skulle laves for mindst 10.000 kr. Han tilbød så at tage bilen i bytte for en anden opgraderet bil (Chevrolet), men nu kunne han pludselig kun give 3000 kr for bilen, hvis han skulle tage den i bytte. Da jeg ikke selv har forstand på biler, stolede jeg på hans ord og købte herefter den anden bil, som kostede 50.000 kr. Jeg havde 3 måneders garanti, og allerede efter 2 måneder var den gal. Bilen havde mange lyde, som jeg syntes var underligt, særligt fra udstødning... Jeg fik dem til at kigge på den af flere omgange, men de forsikrede mig om, at der intet var galt. Jeg kørte en måneds tid mere med lydene, indtil den pludselig hverken kunne bremse og havde så mange lyde i undervognen, at jeg igen kørte til værkstedet. Denne gang var garantien udløbet, og da jeg skulle hente bilen igen, skulle der laves for 6000 kr. Jeg betalte for forskellige reservedele ved udstødningen og efter 1 uge tid, var den oven i købet gal med manifold, som de ville have yderligere 5000 kr. for at reparere. Jeg drønede ud til Wendts auto (i øvrigt meget anbefalelsesvædigt) som kiggede på undervognen og måtte konstatere at både katalysator og manifold var færdig! Der skulle laves for så mange penge, at de ikke mente at den var noget værd!!!
Jeg er rystet over at et firma som Bosch car service kan drive firma på denne måde og være så utroværdige at de har samvittighed til at lyve kunder direkte op i ansigtet ved køb af biler, som kan ruinere almindelig borgeres økonomiske situation fuldstændig.
Et godt råd: Hold jer langt væk!!!!
Pas på
Pas på! De stjæler dine penge. Køb aldrig bil af sharam! Han er ikke til at stole på!
Et super sted
Jeg har fået lavet bil hos bosch car service slagelse 😁 det er super service, han lavede det aftalte og forklarede mig alt hvad der skulle laves så selv jeg forstod det (har ikke forstand på biler) og bilen køre bare 😁 så det er ikke sidste gang jeg bruger dem 😁
Super service i Birkerød (flex A)
Super service i Birkerød (flex A). Kvalitet i arbejdet til en ok pris.
Laver ikke mere end aftalt,
Hos Bosch car service Allerød får man…
Hos Bosch car service Allerød får man altid god behandling og de udfører service til aftalt pris og tid
Advarsel!!!!!
Advarsel - Nordsjællands Automekanik
Send ikke din bil til reparation hos Bosch Car-service i Allerød (Gydevang) - også kendt som Nordsjællands Automekanik. Stol ikke på de priser, de opgiver. Regn med at lægge 50-100 % oveni. Og regn med, at de finder adskillige "fejl" på din bil, som aldrig burde have været repareret. Jeg mistede adskillige tusinde, og regningerne er svære at forstå. Så svære, at det ikke er værd at gå videre med sagen, idet det er svært at bevise, at du har betalt alt, alt for meget. De udskiftede dele har de naturligvis, hvis du skulle spørge efter dem, meget belejligt smidt ud.
Pas på med hvad i får lavet hos Bosch…
Pas på med hvad i får lavet hos Bosch service i Allerød Gydevang 2-4, enten kan de ikke finde ud af at lave biler ellers er de ligeglade med din bil og dens sikkerhed. Da jeg ville klage over en reperation var deres eneste svar "Hvad vil du have jeg skal gøre ved det"
Allerød afd
Allerød afd. 25% dyrere ,med Michelin Alpin, end anden dækforhandler i Birkerød.
Mvh. Steen Tachau, Gassehaven47,2840Holte.
Fantastisk service hos Car-service Allerød
Jeg har nu flere gange brugt Nordsjællands Automekanik Bosch Car-service på Gydevang 2 i Allerød og det har været en utrolig god oplevelse,- lige fra man aftaler tid - afleverer bilen og sidst men ikke mindst arbejdet der bliver udført.
Alle har nok prøvet værsteder hvor man er i tvivl om arbejdet er udført korrekt og prisen er i orden.... det oplever du ikke hos Nordsjællands Automekanik Bosch Car-service på Gydevang 2 i Allerød.
Jeg kan på det varmeste anbefale dette værksted.
ps. Bilen afleveres altid støvsuget og ny vasket... god stil.l
Dårlig bilrengøring ved Bosch Car Service Brøndby
Jeg købte en deal på indvendig OG udvendig rengøring af bil. Men ekstrem dårlig ydelse. De brugte næsten to timer med bilen på hvad ligner er gjort på 15 min. Fælgene var ligeså beskidte som ved indlevering, fugleklatter stadig synlig på bagkofanger, kabineindtræk og paneler er ikke tørt af, instrumentpanelglas er tørt af med en fedtet klud, hattehylde stadig fyldt med mudder/jord, benzindæksel og dørfalser er møgbeskidte, motoren ikke rengjort - EKSTREMT DÅRLIGT udført!!! ...Men den har da været støvsuget...på 15 min. og fået gummi'shine' på dæk.
Hurtig, ærlig og god service
Min bil smed en generatorrem midt i morgentrafikken. Ringede til J.L. Auto og Skadecenter i Holbæk, der som de eneste straks indvilgede i opgaven. Fik stillet lånebil til rådighed, og kunne allerede senere på dagen hente bilen, hvor kun det aftalte var lavet - og til en rigtig fornuftig pris.
Overlad trygt din bil til J.L Auto. Du bliver hverken skuffet eller flået!
Laver ting UDEN aftale!
J.l Auto og skadecenter Bosch Car Service i Holbæk.
Min bil havde startproblemer og kom ned til Jl Auto og skadecenter i Holbæk for at man kunne FINDE fejlen.
I stedet skiftede de batteri, satte en starter i jeg selv lige havde skiftet og alt sammen uden nogen aftale og derefter forlangte de 2000,- for det....
De har ihvertfald mistet ÉN kunde...
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.