Jeg har boet i Danmark i flere år og har brugt mange mekanikeres tjenester, og mange gange har arbejdet simpelthen ikke været professionelt. Men siden jeg begyndte at bruge Uggerhøj A/S og Bosch Car... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Uggerhøj Brønderslev. Hentede bilen service og sommerhjul, tjek, medfølgende en lille video med gennemgang af de ting, der var blevet serviceret. Og så oveni hatten, et par mikroskopiske rustplette... Ver mais
På vores ferie til Nordjylland, stod vores bil lige pludselig af. Da jeg skulle vælge et sted at få den lavet, faldt mit valg på Uggerhøj i Brønderslev, da de også har Citroen (som vores bil er).... Ver mais
Kanon service, vi fik lavet service den dag vi ønskede det og helt uden vente tid! Uggerhøj kom og afleverede bilen igen på vores hjemme adresse. Kan helt bestemt anbefale Uggerhøj i Brønderslev.... Ver mais
Detalhes da empresa
- Oficina de Automóveis
- Martelinho de Ouro
- Serviço de Conserto de Radiadores
- Concessionária
- Mecânico
- Serviço de troca de óleo
Sobre Uggerhøj A/S - Bosch Car Service Brønderslev
Escrito pela empresa
Vores teknikere er uddannede og holdes ajour med den nyeste viden og de har altid den nyeste teknologi af Bosch måleudstyr og Bosch ekspertise netværk til rådighed.
Vi ønsker dig velkommen hos Uggerhøj Brønderslev
Informações de contato
Østergade 64, 9700, Brønderslev, Dinamarca
- kontakt@boschbroenderslev.dk
- boschbroenderslev.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Uprofessionel håndtering af forsikringsskade
2 stjerner – Uprofessionel håndtering af forsikringsskade
Selvom arbejdet på min bil blev udført acceptabelt, er min oplevelse med Uggerhøj i Brønderslev generelt meget negativ. Efter en forsikringsskade i februar, hvor min bagklap, kofanger og anhængertræk blev skadet, blev mit bakkamera også ødelagt. Bagklappen var bulet et par centimeter fra kameraet, og jeg gjorde værkstedet opmærksom på, at kameraet var blevet beskadiget i forbindelse med skaden.
Ved afhentning af bilen fortalte en kvindelig ekspedient mig, at kameraet ikke var dækket af forsikringen, fordi hun ikke følte, der var en direkte årsagssammenhæng. Hun forklarede også, at det er normalt, at kameraer jævnligt går i stykker. Dette er jeg dybt utilfreds med, da jeg mener, at kameraet burde være omfattet af skaden, især da det blev beskadiget under hændelsen.
Jeg bad om, at hele skaden skulle dækkes, og blev lovet, at taksator ville blive kontaktet. Men efterfølgende har forsikringen accepteret, at der ikke er dækningsmulighed, og det føles, som om Uggerhøj ikke støtter mig, men snarere står imod.
Alt i alt kan jeg ikke anbefale Uggerhøj, især ikke til forsikringssager, da min oplevelse har vist sig at være præget af manglende vilje til at hjælpe og forstå kunden i komplekse skadesituationer.
Fik god info om hvad de lavede
Perfekt
Møder altid Dygtigt faglig personale lige fra jeg afleverer nøglen ved skranken og til jeg får den retur samme sted.
Tilfreds med pil op
Smilende personale. Hurtig og effektiv service. Kan kun anbefales.
Alt er fint
Alt er fint. De gør arbejdet perfekt og laver ikke noget som er unødvendigt på bilen
God service.jeg føler mig godt behandlet
Hurtig betjening
Ventetid
Jeg skulle have lavet 3 ting, men da jeg kunne afhente bilen, var der lun lavet de 2 ting.
Behagelig stemning på værksted
Behagelig stemning på værksted.
Troværdige.
Pænt og ordentligt værksted.
Derfor kom jeg igen med min bil.
altid i orden det de laver
altid i orden det de laver, og altid en venlig modtagelsen.
God service - holder aftaler - altid venlig og imødekommende, god tilbagemelding efter service
Dejlig og god service venlig personale
Dejlig og god service venlig personale, flot behandling af bil
Fik den bedste betjening og vejledning
Fik den bedste betjening og vejledning, omkring de produkter jeg søgte, til min nyindkøbte Skoda Fabia.
Jeg endte også med at købe alle produkterne, hos Uggerhøj Brønderslev.
Overordnet udemærket service og kundebetjening
Intet at sætte en finger på, gode priser og respektfuld behandling
Fint god arbejde tingen blev laved
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.