A empresa respondeu
Giver sig god tid til en og gør det til en super oplevelse at købe bil. Der gik deres lidt tid før vi fik bilen grundet en kampagne fejl i opdatering i bilen men de var super gode til at informere o... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg besøgte dette firma for at købe en elbil men. - Jeg kunne ikke prøvekøre bilen på grund af internettet, ifølge ham, men der var folk, der kunne prøvekøre andre biler. Det, jeg vil sige, er, at... Ver mais
A empresa respondeu
Har netop solgt min 12 år gamle Kia rio til Andersen biler i rødovre. Fik en super god og fair pris for bilen og personalet var bare så søde og rare. Det var virkelig en god og behagelig oplevelse. Je... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa

Gladsaxe Møllevej 14, 2860, Søborg, Dinamarca
Respondeu a 98% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
To ting der ikke fungerer:
1. har servicekontrakt hos Andersen i Rødovre. Får påmindelse pr. mail om det er tid for service, dette tilbage i februar. Service skal være i april. Der følger et link med hvor man selv kan booke. Smart nok, så man ikke behøver at ringe og vente i kø. Når hele vejen igennem, og må konstatere at der ikke findes en boks hvori service u/b pga. kontrakt findes. Må så alligevel ringe op og bestille pr. telefon. Nævner jeg har servicekontrakt hos Rødovre og beder om service 7. april. Jeg har brugt dem i over 3 år.
I påsken undrer jeg mig over, at der ikke kommer en påmindelse om service. Mandag den 7. april ringer jeg op for at bekræfte aftalen. Hænger længe i kø, og hver gang jeg er nr. 1 og hænger 10 min., bliver jeg sendt forfra. Dette står på en time, førend jeg kommer igennem. Ved ikke hos hvem i et evt. callcenter jeg lander, men han bekræfter min aftale. Således møder jeg op kl. 12.30 i Rødovre, og der kan de ikke finde mig i systemet. De finder så ud af at jeg er booket til afdelingen i Gladsaxe, hvilket hun selv undrer sig over, da de ikke servicerer Citroen. Medarbejderen vil så ringe til skadecenter Ballerup, hvortil jeg skal møde op med biltype næste dag. Der er igen lang ventetid og for at afhjælpe på tiden, ringer jeg selv Gladsaxe afdelingen op, for at meddele hvorfor jeg er ikke er kommet som booket. Bliver i telefonen mødt af en yderste arrogant og nedladende medarbejder, der fralægger sig alt ansvar for den person der bookede mig forkert. Taler virkelig hånligt, som om det er min fejl. I mellemtiden kommer medarbejder fra Rødovre endelig igennem til Ballerup og vi aftaler de også skal lave service, nu de har den på værksted.
2. Jeg har fået en skade, forvoldt før påske, af modpart, imens jeg holdt i Køge ifm. med arbejdsmøder.
Skade er behandlet af min forsikring og jeg skal møde hos Andersen i Ballerup.
De er oplyst til at være fordelsværksted, og jeg skal have en gratis lånebil i perioden.
Her udleverer man en lånebil der er helt ny, Suzuki Swift Hybrid. Fint nok, jeg havde bare bedt om manuelt gear og apple car play.
Bilen er helt tom for benzin, og jeg skal selv finde en tank hurtigt og sjusse mig til hvor meget der skal på den uge jeg skal køre i den, Dette selvom lejekontrakt siger der efterfølgende skal afregnes forbrug af benzin.
Meget underlig fremgangsmetode. Normalen i min optik, er at man får fyldt tank, og afleverer med fyldt tank. Da jeg skal køre, skal jeg pludselig huj hej skrive under på at det koster 100 kr. om dagen er være forsikret. Kan godt vælge det fra, men så er der selvrisiko på 5000 kr., skulle jeg blive påkørt og modpart stikker af, siger de så i skadecentret. Jeg føler mig overrumplet og tør ikke andet end at skrive under. Dvs. at jeg pludselig skal stå med en udgift, skønt jeg er uden skyld i skaden og i forvejen har det besvær der følger med skadet bil.
Jeg får udleveret nøgler og der bliver sagt hvor jeg åbner benzindækslet. Så må jeg selv finde ud af hvordan bilen fungerer. 5 min gennemgang havde været god kundeservice. Om end jeg har kørt bil i mange år, er det en helt anden model, uden nøglestart, meget anderledes funktioner m.m.
Bilen skulle være færdig i dag torsdag, da servicen udføres her sidste dag. Får tilsendt videogennemgang på 52 sekunder hvori der anbefales udskift af noget der er indeholdt i servicekontrakten. Der fremsendes fakturakopi uden beløb, så jeg ikke kan sammenligne med hvad jeg lægger pr.md. i servicekontrakt.
Det må jeg pr. mail bede om og igen skriver værkfører den er vedhæftet. Det er dog stadig kopi uden beløb på.
Jeg takker ja til at få skiftet nummerplade pære, og får pludselig en anmodning på mobilpay om betaling. Dette før jeg overhovedet har set og hentet bilen.
Her kl. ca. 15.00 får jeg opringning af skadecenter. Hurtigsnakkende mand, så man ikke forstår et ord. Må spørge flere gange hvad han mener. Det viser sig at maler har tabt stor silikoneklat på bilen, og det skal så laves om. Det opdager man så først her lige inden afhentning.
Nu kan jeg ikke få min bil i dag alligevel.
Det har været et surrealistisk og helt igennem uacceptabelt forløb.
Alt fra booking online, telefonsamtaler, personlig fremmøde hos Rødovre, modtagelse i skadecenter, behandling og lejekontrakt, opringning efterfølgende, gennemgang af service på video og Mail korrespondancen med værkfører har ikke fungeret,
Giver et overordnet dårligt billede af hele Andersen Biler koncernen.
Min forsikring vil ikke længere bruge dem som fordelsværksted og jeg opsiger servicekontrakten og finder en anden.
Når jeg henter min bil i morgen, vil jeg helt sikkert gennemgå den minutiøst, da jeg på ingen måde stoler på dem mere, så herfra kommer der ingen anbefaling.
Som led i en forsikringssag skulle jeg have sat ny frontradar på min bil skadecentret montere den nye frontradar og sender mig videre til Andersen biler da de ikke selv kan kalibrere den, da jeg kommer ned til Andersen biler kan de konstatere at radaren er monteret skævt og de derfor ikke kan kalibrere radaren i stedet for at jeg skal tilbage til skadecentret for så at komme ned til Andersen biler igen vælger de at rette radaren og kalibrere den uden mere omkostninger Tusind tak for hjælpen i bliver fremover mit KIA service værksted
Giver sig god tid til en og gør det til en super oplevelse at købe bil.
Der gik deres lidt tid før vi fik bilen grundet en kampagne fejl i opdatering i bilen men de var super gode til at informere om det og var super søde da vi hentede bil langt om længe.
Klart et sted jeg vil købe bil fra igen.

Resposta de Andersen Biler A/S
Meget underbemandet og skuffende oplevelse. Vi havde bestilt en prøvekørsel til en Kia EV3 og da vi kom var der 1 sælger (som gjorde sit bedste) men 4 forskellige par der skulle ud og prøvekøre biler.
Vi havde et par dage forinden prøvekørt en Renault hos et andet firma og blev meget professionelt sat ind i bilen og de funktioner der nu var USP på den. Vi fik en introduktion af både sælgeren og af bilen.
Hos Andersen Biler var oplevelsen lidt en anden. Her blev vi kastet ind i en bil og fik af vide at det nok var det samme som vi allerede havde prøvet tidligere og så var vi ellers på vej derudaf når vi ellers havde fundet de forskellige knapper selv.
Vi fandt hurtigt ud af at Kia ikke var noget for os så vi prøvede i stedet en MG som også var aftalt på forhånd. Her fik vi af vide at den var ligesom Kia'en og vi blev kastet ind i den igen mens sælgeren sad med et andet par og der gik flere par rundt.
Det hele virkede bare meget forhastet og vi fik hverken prøvet bilens funktioner eller fundet nogle grunde til at overveje hverken Andersen Biler eller de mærker de tilbyder.
De 2 stjerner er for sælgerens engagement men det er ikke OK at presse sine medarbejdere på den måde. Hvis der har været tale om sygdom eller lignende så finder man lige en afløser. Jeg tænker ikke at vi er de eneste der prøver biler på en søndag.

Resposta de Andersen Biler A/S
Jeg har nu brugt Andersen Biler to gange. Begge gange fik jeg hjælp, råd og den vejledning jeg skulle bruge. Jeg er meget tilfreds.

Resposta de Andersen Biler A/S
God kundeservice hele vejen igennem købsforløb og overlevering

Resposta de Andersen Biler A/S
Jeg har haft opbevaret mine sommerdæk hos Andersen biler, hvilket jeg har fortrudt en smule da de har taget synlig skade af det.
Jeg er ikke glad for deres service da det normalt (i hvert fald i mine tilfælde) er nogle dårlige oplevelser, om det kommer til omdrejningstælleren, dæk skifte, manglende kommunikation (når de vælger ikke at svare på mails eller efter endt opkald, ikke har fået besvaret sine spørgsmål) osv. osv.
Jeg håber at Andersen Biler fremover bare vil gøre mig opmærksom, hvis de kommer til at lave fejl med min bil, for selvfølgelig skal der være plads til fejl, men så siger man det til kunden og udbedre fejlen.
Det kan ikke være rigtigt at jeg som kunde hos Andersen biler er tvunget til at gå ind på trustpilot og bedømme deres arbejde.
Jeg vil gerne være glad og tilfreds med min bil, men jeg synes at samarbejdet mellem værkstedet og privatperson har været en hård omgang, vær nu søde at være serviceminded.
Mvh.
Michell Christensen

Resposta de Andersen Biler A/S
Havde en vurdering af min bil gennem Solgt.com og var hos Andersen biler i Holbæk for at færdiggøre salget.
Alper Gūven var super venlig og imødekommende. Stor ros herfra.

Resposta de Andersen Biler A/S
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Andersen biler (Ford) på Rovsingsgade . Servicen var i top fra start til slut – personalet var venlige, imødekommende og tog sig tid til at forklare arbejdet på en klar og ærlig måde.
Arbejdet på bilen blev udført professionelt og grundigt, og alt var som aftalt både i forhold til tid og pris. Det giver en stor tryghed som kunde at vide, at man er i gode hænder.
Jeg kan klart anbefale dette værksted til andre, der sætter pris på god service og kvalitetsarbejde.

Resposta de Andersen Biler A/S
En imødekommende sælger tog sig godt af os gode informationer om bilen fik en prøvetur i bilen

Resposta de Andersen Biler A/S
Jeg har været kunde hos Hos Andersen Biler i Ballerup, både med min hyundai og min Mach e i ca 2 år, og har benyttet både deres mekaniske værksted og deres pladeværksted en del gange. Denne gang får jeg en faktura jeg ikke forstår, og kontakter dem, de fortæller at det er en fartbøde, for at køre 6 kmt for stærkt, fair nok, det er ærgeligt, meen bøden lyder på kr 1200, men de sender en faktura på kr 1400.
Jeg kontakter dem og fortæller hvorfor de skal have kr 200 ekstra, og de fortæller mig at det er et opkrævningsgebyr.
Her står jeg helt af, jeg betaler ikke kr 200, for at jeg skal taste lejebilens reg nr ind i deres system og finde mig, det tager 2 min, og så vil de tjene penge på at jeg får en bøde af politiet.
For mig går det klart over hvad jeg syntes er sund fornuft, så de ser ikke min eller min families bil igen.....
Jeg smutter til konkurrenten nu, dejligt der er masser af bilhuse at vælge imellem.

Resposta de Andersen Biler A/S
Det viser sig der var en rigtig god årsag til den manglende respons, og de har været virkelig hurtige til at udbedre og undskylde for min oplevelse.
Jeg vil derfor gerne give ros hvor det er fortjent. Jeg vil derfor med glæde anbefale andre Andersen Biler i Herlev som en samarbejdsvillig, imødekommende og serviceminded forhandler og værksted.
Tusind tak for hjælpen!
Tidligere anmeldelse:
Købte en Citroen e-C3 i august 2025.
Siden da har den haft en fejl så den ikke kunne køre to gange i hhv. november og februar.
Den har fået skader på værkstedet som de ellers har lovet at udbedre.
De nægter dog at tage ansvar for hvor upålidelig bilen er samt de udgifter jeg har haft fordi bilen bryder sammen i tide og utide.
De er også stoppet med at svare på henvendelser, selvom de den 3. marts lovede at svare inden udgangen af ugen (6. marts).
Jeg har derfor kun en anbefaling - hold jer væk.

Resposta de Andersen Biler A/S
Jeg følte mig grundigt informeret hele vejen gennem. Jeg synes jeg fik en fair pris for min gamle bil. De bedste anbefalinger fra mig.

Resposta de Andersen Biler A/S
Jeg besøgte dette firma for at købe en elbil men.
- Jeg kunne ikke prøvekøre bilen på grund af internettet, ifølge ham, men der var folk, der kunne prøvekøre andre biler. Det, jeg vil sige, er, at folk skal vælge dem, de kan lide.
- Måden du bliver behandlet på her afhænger af din hudfarve eller om dine lommer er fulde.
- Her er manglen på interesse fra sælgers side mærkbar.

OPDATERING:
TORSDAG EFTERMIDDAG - det lykkedes at få stillet en lånebil til rådighed u/b - idet min bil jo har en fejl, som Hyundai skal udbedre, så der kommer lidt flere stjerner til værkstedet, end oprindeligt givet.
onsdag morgen.
Der er pludselig meget røg ved motoren på min Hyandai Inster. Er det mon en kortslutning?
Den bliver hurtigt hentet af vejhjælp og kørt til Andersen Biler i Ballerup, hvor den er købt for under et år siden.
Eftermiddag.
Jeg har ikke hørt noget endnu og ringer derfor til værkstedet. De har ikke kigget på den endnu, og jeg beder om en lånebil. Det har de først på mandag, og jeg skal betale for lånebil.
Lige nu er jeg ikke så glad for min Inster.
Min kæreste har en Xpeng, og da den havde en mindre fejl, blev der stillet gratis lånebil til rådighed.
Jeg håber på en god løsning i morgen, da der må være tale om en garantisag.

Resposta de Andersen Biler A/S
God kundeservice fra Marc, fuldstændig i top, vi blev desværre ramt af en hel del forsinkelser og måtte vente længe på bilen, men Marc sørgede godt for os, men han alene kan ikke få stjernerne i top.

Elendig kundeservice.
Jeg var ude for at kigge på en brugt bil. Sælgeren var i starten meget flink og imødekommende. Efter min prøvetur opdagede jeg dog, at bilen havde en del skrammer og buler flere steder, som ikke var tydeligt nævnt på forhånd.
Da jeg gjorde opmærksom på det, ændrede tonen sig markant, og jeg oplevede, at sælgeren blev stødt og defensiv i stedet for at tage dialogen professionelt.
Jeg vælger ikke at nævne medarbejderens navn, men jeg håber, at oplevelsen kan være en anledning til at arbejde med kundeservice og måden, man håndterer kritik på.
Episoden fandt sted ved Andersen Biler Nissan København N.

Resposta de Andersen Biler A/S
Super god behandling af Emil fra Andersen biler i Herlev. Helt igennem rar og god proces helt fra prøveturen til leveringen af vores nye Citroen E C3 Aircross. 5 stjerner herfra

Resposta de Andersen Biler A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.